Huurauto in Montenegro

Montenegro Reizen (Novi Travel) staat voor zorgeloze vakanties. Wij zijn een professionele partner voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij hebben nauwkeurig onze vaste partners geselecteerd voor autohuur in Montenegro. U kunt via ons een auto huren als u landt op de luchthaven van Dubrovnik, Tivat en Podgorica. U mag met onze auto's alle buurlanden bezoeken, behalve Kosovo. U kunt de auto (in overleg) inleveren op een andere locatie dan waar u de auto ontvangt. Wij kunnen de auto ook op een specifiek adres bezorgen.

Luchthaven Dubrovnik:
Jullie worden in de aankomsthal van de luchthaven opgewacht door een medewerker die een naambordje omhoog zal houden en gaan dan per transfer naar Montenegro. Daar krijgen jullie de huurauto. Voor het inleveren van de auto maakt u ter plaatse een afspraak. Op de terugweg gaat het in omgekeerde volgorde, u levert de auto in op het afgesproken tijdstip en wordt weer per transfer naar de luchthaven gebracht. U mag uw vakantie met huurauto ook eindigen in Kroatie, en inleveren op de luchthaven van Dubrovnik (Cilipi).

Luchthavens Tivat en Podgorica:
U ontvangt de huurauto op de luchthaven en kunt de huurauto ook weer op de luchthaven inleveren.Zelf huurauto Montenegro, Kroatie en Albanie reserveren

Het kan natuurlijk zijn dat onze auto's of sommige modellen uitverkocht zijn. Of dat u een reis naar Montenegro en/of buurlanden zelf wilt organiseren. Dan hebben wij de oplossing!

Wilt u zelf een huurauto reserveren in Kroatie, bijvoorbeeld in op de luchthaven van Dubrovnik, of misschien wel in Albanie in de hoofdstad Tirana, of toch in Montenegro, dan kunnen wij van harte Sunny Cars aanbevelen.

Een auto huren doe je dan voor een heldere all-in prijs! Sunny Cars werkt ook samen met goede lokale partners in alle landen in deze regio. Het fijne hiervan is dat u kwaliteit, service en 100% zekerheid regelt via een Nederlands bedrijf. Vooraf kunt u alles regelen wat betreft de all-in verzekeringen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Sunny Cars zorgt er voor dat alle verzekeringen voor u als klant inclusief zijn, zoals de glas-, banden-, bodem- en dakverzekering en de extra WA dekking tot 7.5 miljoen! En geen eigen risico op schade aan of diefstal van het voertuig. Wanneer u ter plaatse een auto boekt, kunt u ermee te maken krijgen dat het eigen risico niet volledig gedekt is en dat de wettelijke aansprakelijkheid gedekt is tot de landelijk geldende voorwaarden.

Voor de klant geldt ter plaatse een waarborg (met credit card) die vaak ter hoogte is van het eigen risico. Deze waarborg, in geval van schade of diefstal, krijgt u terug wanneer u dit na de reis indient via Sunny Cars .

Voor u dus een onbezorgde huur, waarbij u weet dat alle verzekeringen inclusief zijn en u niets ter plaatse meer hoeft af te sluiten.