Accommodaties Kolasin

B&B Gasthuis Centar

Deze gezellige accommodatie bevindt zich in het centrum van Kolasin, met restaurantjes en winkels op loopafstand. De accommodatie is sfeervol ingericht met veel houtwerk, wat authentiek is voor deze prachtige bosrijke omgeving. Betrokken en aardige gastvrouw.

Meer info
gasthuis sandra.jpg

B&B Tanja

Gastvrouw Tanja en haar familie ontvangt u hartelijk en is trots op wat zij en haar echtgenoot hebben gebouwd. Een gasthuis gelegen aan het riviertje Kolasinska met mooie, ruime en schone kamers. De familie heeft het gasthuis zelf gebouwd en heeft daarvoor vooral lokale materialen gebruikt (hout en steen). In de ontbijtzaal is het raam uit een oude lokale school een authentiek detail. Als u inclusief ontbijt boekt, dan bent u verzekerd van een heerlijke start van de dag.

Meer info
tanja house01.jpg

Hotel Bianca Resort & Spa 4*

Het Bianca Resort & Spa ligt in een rustig gedeelte van het stadje Kolasin. Het wordt omring door naaldbomen en biedt een prachtig uitzicht op de bergketen Bjelasica. Hotel Bianca heeft een sfeervolle en romantische inrichting, waarin veel traditionele materialen zijn verwerkt: hout en steen. Het design straalt een echt mountain resort uit, zoals je zou tegenkomen in Zwitserland of Canada. De spa & wellness faciliteiten zijn uitstekend! Gebruik van het royale zwembad, fitness en sauna is bij de prijs inbegrepen! Geweldig.

Meer info
bianca - misc - 6.jpg

Vakantiehuis Vuk

Gastheer Vuk heeft twee vakantiehuisjes op zijn erf gebouwd en heet u hartelijk welkom in de buitenwijk Polje van Kolasin.

Meer info
vakantiehuis vuk 07.jpg