Accommodaties Zabljak

Appartement Bojana

De familie Bozovic heeft de begane grond van hun woning ingericht voor verhuur aan toeristen en heet u van harte welkom. De accommodatie is bescheiden, functioneel en schoon en biedt voldoende ruimte aan vier volwassen op nog geen 200 meter van het centrum van Zabljak. Andere gasten van Montenegro Reizen zijn u voorgegaan en kijken terug op een tevreden verblijf. Geen overbodige luxe, maar ruime en schone kamers, en een ruime badkamer met ligbad en wasmachine. Wees er snel bij, voordat u het weet is deze accommodatie verhuurd!

Meer info
bojana79.jpg

Appartement Mila

De familie Stijepovic heeft hun familiewoning ingericht voor verhuur aan toeristen en heet u van harte welkom. De accommodatie is ruim, functioneel en schoon en centraal gelegen op nog geen 200 meter van het centrum van Zabljak in een rustige straat en op loopafstand van de bossen van nationaal park Durmitor. Andere gasten van Montenegro Reizen zijn u voorgegaan en kijken terug op een tevreden verblijf.

Meer info
mila 01.jpg

Appartement Miras Oro

Rustig gelegen, maar op loopafstand van het centrum gelegen, fraai afgewerkte appartementen. Ideaal tot 4 personen.

Meer info
appartement miras oro 13.jpg

Appartementen Tops

De familie Dajkovic heet u van harte welkom in het centrum van Zabljak. Onze gasten waarderen deze appartementjes zeer! Op nog geen 200 meter van het centrum van Zabljak, maar rustig gelegen. Prima en schone kamers. Wees er snel bij!

Meer info
zabljak tops 01.jpg

B&B Rajo

Gasthuis Rajo is een gezellige accommodatie voor logies én ontbijt. Het gasthuis heeft in totaal 7 kamers/studio’s en er heerst een ontspannen en gezellige sfeer. Gelegen op 200 m van het centrum in een rustige straat.Meer info
rajo ontbijthuis en a3 erboven.jpg

Bungalow Petar

De vriendelijke gastheer Petar verhuurt twee leuke houten huisjes (bungalow/chalet-stijl). Landelijk gelegen aan de lokale weg tussen Savin Kuk en het centrum van Zabljak (1,5 km). Voldoende ruimte tot 5 personen.

Meer info
bungalow petar 8.jpg

Bungalow Zivko

De vriendelijke gastheer Zivko verhuurt zes sympathieke houten huisjes (bungalows). Centraal gelegen langs de weg naar het centrum van Zabljak (1,5 km). Voldoende ruimte voor 2 tot 4 personen.

Meer info
bungalow zivko 06.jpg

Familie appartement Stanko

Dit familie appartement is prachtig gelegen op slechts 200 meter van het centrum van het plaatsje Zabljak. Het appartement heeft een prachtig panoramisch uitzicht. Ideaal voor families tot 6 personen.

Meer info

Gasthuis Dane

Een vriendelijke Montenegrijnse familie heeft haar deuren geopend voor gasten, en biedt 4 kamers met eigen badkamer. Rustig en landelijk gelegen in het hoogstgelegen (permanent bewoonde) dorpje van de Balkan (1.700 m). Vanaf de accommodatie prachtige wandelroutes!

Meer info
gasthuis dane 28.jpg

Hotel Pavlovic

Hotel Pavlovic is een familiehotel. Het wordt al jaren gerund door deze familie uit Zabljak. Centraal gelegen langs de weg naar het centrum van Zabljak (1,5 km). Eenvoudig, maar goed!

Meer info
hotel pavlovic 02.jpg

Hotel Polar Star

Het Apart Hotel Polar Star wordt omringd door het indrukwekkende Durmitor-gebergte. Het biedt comfortabele kamers en appartementen met een panoramisch uitzicht, een prima internationale en lokale keuken, uitgebreid wijnassortiment en een sfeervolle bar. Het is een echt berghotel met een sfeervolle inrichting.

Meer info
polar star.jpg

Hotel Ski 4*

Hotel "SKI Hotel" is gebouwd door de familie Baranin uit Zabljak. Het bevindt zich middenin het centrum, met alle faciliteiten op loopafstand. Uitstekende locatie met eigen parkeerplaats.

Meer info
ski hotel 01.jpg

Hotel Soa 4*

Nieuw en stijlvol gebouwd hotel op enkele minuten loopafstand van het centrum van Zabljak aan de rand van het dicht begroeide naaldwoud. Met de hoge kwaliteit van diensten en voorzieningen worden de gasten uitgenodigd om echt te genieten van het natuurlijk schoon op loopafstand: bergen, meren, rivieren, kloven en bossen.
Het hotel is van alle gemakken voorzien en ligt langs de wandelroute naar het Zwarte Meer. Op het ruime panoramaterras is het heerlijk toeven.

Meer info
soa ext by day.jpg

Hotel Zabljak 4*

Dit hotel is al tientallen jaren een "landmark" in het centrum van Zabljak, maar sinds het in 2013 is gerenoveerd ook weer opgenomen in ons assortiment. Op het terras voor het restaurant is het pas echt genieten. Leuk om te weten: het moederbedrijf is een van de grootste biologische boerderijen met ongeveer 700 schapen en lammeren, die van mei tot en met oktober in de bergweiden grazen.

Meer info
hotel zabljak 04.jpg