afbeeldingen/afbeelding[1]/naam
Novi Travel B.V., handelend onder Montenegro Reizen, is een gespecialiseerde tour operator dat zich exclusief richt op Montenegro. Als familiebedrijf met "roots" in de Balkan, kennen wij Montenegro en haar buurlanden als geen ander. Bovendien spreken wij de taal en hebben veel kennis van de cultuur. Met onze jarenlange persoonlijke ervaringen weten wij de allermooiste plekjes te vinden. Alle accommodaties zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en er is altijd iemand van ons team in Montenegro aanwezig.

Wij wijzen u graag de weg in dit schitterende nog onontdekte land!

Montenegro Reizen werkt voornamelijk online. Het is uiteraard wel mogelijk om een bezoek te brengen aan ons kantoor. Maakt u dan wel even een afspraak, dan zorgen wij dat de juiste specialist aanwezig is.

Ook via de email een belafspraak plannen werkt efficient, zodat wij u rustig te woord kunnen staan op een voor u prettig moment.

Montenegro reizen is als reisorganisatie aangesloten bij de ANVR (lidmaatschapsnummer 5439), SGR (Stichting Garantie Reisgelden) en bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (lidmaatschapsnummer 3492). Een betrouwbare partner voor uw vakantie!

Novi Travel b.v.
kantoor 1.12
Oude Parklaan 111
1901ZZ CASTRICUM
The Netherlands

Kamer van Koophandel 37140340

Telefoon: +31 (0)251 343 011
WhatsApp: +31 (0)6 105 69 570
E-mail: info@montenegroreizen.nl

OPENINGSTIJDEN:
MAANDAG T/M VRIJDAG VAN 09:00 TOT 17:00
(hierbuiten op (bel)afspraak)
naam