Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Hoe wij werken

Heb je interesse in een bepaalde reis, of wil je een reis op maat? Montenegro Reizen is gespecialiseerd in fly drive vakanties, maatwerk, actieve gezinsvakanties, groepsreizen op maat. Het lukt ons altijd weer om meer mogelijk te maken. Daar hoort een bepaalde werkwijze bij...

Stap 1: oriënteren

Je hebt interesse om naar Montenegro op vakantie te gaan. Je kunt je op onze website uitgebreid oriënteren over het land en over ons reisaanbod. Bij iedere reis staan prijzen per periode vermeld, exclusief de vliegtickets. We staan je natuurlijk ook graag telefonisch te woord +31 (0)251 343 011. Weet je al zeker wanneer je op vakantie kunt gaan? Vraag dan een voorstel aan!

Stap 3: bevestiging

Je hebt je keuze gemaakt en wilt de reis boeken. Je vult dan het online boekingsformulier in of je stuurt de gevraagde gegevens per email. Je gaat akkoord met de algemene en aanvullende voorwaarden. Wij sturen je een boekingsbevestiging en factuur voor de aanbetaling (voorschot) van de reis. De aanbetaling is het bedrag van de vliegtickets en 20% van de resterende reissom. Na de aanbetaling ontvang je de tickets alvast.

Stap 5: reisvoorstel aanvragen

Heb je een mooie reis uitgekozen uit ons aanbod? Dan vraag je eenvoudig een offerte aan. Zou je een reis willen aanpassen? Geen probleem, geef je wensen door. Wij gaan aan de slag! Soms nemen wij contact met je op als we extra vragen hebben. Wij zoeken dan de beste vliegtickets er bij, die aansluiten op je wensen en je uitgekozen reis. Je ontvangt zo snel mogelijk een compleet voorstel.

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives