Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Montenegro Rondreis Exclusive

Montenegro Rondreis Exclusive

v.a. €1095,00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Montenegro Rondreis Exclusive

  • 15-daagse Fly drive met drie standplaatsen: Budva (centrale kust), Kolasin (nabij nationaal park Biogradska Gora) en Zabljak (nationaal park Durmitor)
  • Indien gewenst kun je de reis verlengen in (een van) de accommodaties, of een extra standplaats toevoegen, of het aantal nachten per accommodatie veranderen. 
  • Accommodaties: 4* hotels op top locaties, in Kolasin en Budva
  • Je krijgt een uitstekende indruk van drie prachtige regio's van Montenegro: de centraal gelegen riviera van Budva en omgeving, oerbos en nationaal park Biogradska Gora, en wandelparadijs nationaal park Durmitor (Zabljak) inclusief de Tara Canyon.
  • Je ontvangt een handleiding met aanbevelingen voor lokale bezienswaardigheden, adresjes voor lekker Bourgondisch genieten, maar ook voor dagtrips naar interessante plaatsen op te overziene rijafstand. Zo maak je de juiste keuzes en haal je alles uit je vakantie!
Budva Riviera oerbossen canyons bergen en meer

Samenvatting:

Met deze fly drive vakantie krijg je een goede indruk van bijna heel Montenegro. Je gaat door canyons, langs middelleeuwse kloosters, je kunt actieve excursies doen, historische stadjes aan de kust bezoeken en rusten aan zee. Je maakt als het ware een rondje Montenegro, met voldoende tijd op iedere standplaats om de juiste ervaringen op te doen. De gekozen hotels zorgen voor de finishing touch! In Kolasin en Budva inclusief diner!!

drie hotspots met veel extra's!

Bij deze reis met drie standplaatsen maak je als het ware een rondje door Montenegro. Door de juiste verdeling in het aantal nachten kun je de zuidkust, centraal en noord Montenegro zien, maar is er ook nog voldoende tijd aan de kust voor een zon, zee en relaxen aan het strand. Maar ook aan de kust is nog genoeg te zien en te doen. Kijk snel verder of vraag een reisvoorstel aan.

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives