Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Montenegro meet the Montenegrin

Fly & Drive Montenegro Meet the Montenegrin

  • Fly drive met drie of vier standplaatsen: Baai van Kotor, nationaal park Skadarmeer, nationaal park Durmitor, en/of omgeving nationaal park en oerbos Biogradska Gora
  • 15 dagen, 14 overnachtingen. Indien gewenst kun je de reis verlengen, of een extra standplaats toevoegen, of het aantal nachten per accommodatie veranderen. 
  • Accommodaties: bij Montenegrijnse families, maar wel voldoende privacy.
  • Je krijgt een uitstekende indruk van de mooiste regio's van Montenegro: De Baai van Kotor en wandelparadijs nationaal park Durmitor (Zabljak) inclusief de Tara Canyon, het grootste meer van de Balkan, het Skadarmeer, en oerbos en nationaal park Biogradska Gora. Afsluiten in de Baai van Kotor is natuurlijk de kers op de taart.
  • Je ontvangt een handleiding met aanbevelingen voor lokale bezienswaardigheden, adresjes voor lekker Bourgondisch genieten, maar ook voor dagtrips naar interessante plaatsen op te overziene rijafstand. Zo maak je de juiste keuzes en haal je alles uit je vakantie!
Hoe leer je een land het beste kennen? Door de inwoners!

Samenvatting:

Flexibel zijn, maar toch weten waar je aan toe bent? Niet alleen maar langs de bekende hoogtepunten, maar juist ook tips van de lokale bevolking ter harte nemen? Dan eet je vaak smaakvol in restaurantjes die niet in de Lonely Planet gids staan, en kom je op plaatsen waar minder toeristen zijn. Maatwerk op zijn best.

Op ontdekkingsreis samen met de vriendelijke inwoners van Montenegro!

Bij deze reis met meerdere standplaatsen maak je een rondreis, zoals jij dat wilt. Samen bepalen we de route, de verblijfsplaatsen en de activiteiten die je onderweg kunt doen. Goed geregeld, maar voldoende vrijheid en privacy om tijdens de vakantie zelf te kiezen wat je gaat doen. Een geweldige ervaring voor gezinnen, ook met kleine kinderen! 

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives