Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Montenegro Rondreis Comfort

Montenegro Rondreis Comfort

v.a. €595,00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Fly & Drive Montenegro Rondreis Comfort

  • 15-daagse Fly drive met drie standplaatsen: 7 nachten Herceg Novi (Baai van Kotor), 3 nachten Virpazar (nationaal park Skadarmeer) en 4 nachten Zabljak (nationaal park Durmitor)
  • Indien gewenst kun je de reis verlengen in (een van) beide accommodaties, of een extra standplaats toevoegen, of het aantal nachten per accommodatie veranderen. 
  • Accommodaties: appartementen (privé-accommodaties) en een landhuis (Guesthouse)
  • Je krijgt een uitstekende indruk van drie prachtige regio's van Montenegro: De Baai van Kotor en wandelparadijs nationaal park Durmitor (Zabljak) inclusief de Tara Canyon en het grootste meer van de Balkan, het Skadarmeer.
  • Je ontvangt een handleiding met aanbevelingen voor lokale bezienswaardigheden, adresjes voor lekker Bourgondisch genieten, maar ook voor dagtrips naar interessante plaatsen op te overziene rijafstand. Zo maak je de juiste keuzes en haal je alles uit je vakantie!
Baai van Kotor Skadarmeer n.p. Durmitor

Samenvatting:

Met deze fly drive vakantie krijg je een goede indruk van bijna heel Montenegro. Je gaat door canyons, langs middelleeuwse kloosters, je kunt actieve excursies doen, historische stadjes aan de kust bezoeken en rusten aan zee. Je maakt als het ware een rondje Montenegro, met voldoende tijd op iedere standplaats om de juiste ervaringen op te doen. 

drie hotspots met heel veel uitstapjes...

Bij deze reis met drie standplaatsen maak je als het ware een rondje door Montenegro. Door de juiste verdeling in het aantal nachten kun je centraal en noord Montenegro zien, maar is er ook nog voldoende tijd aan de kust voor zon, zee en relaxen aan het strand. Maar ook aan de kust is nog genoeg te zien en te doen. 

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives