Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Montenegro off road 4x4

Fly & Drive Montenegro Off Road 4x4

  • Fly drive met de mogelijkheid van het rijden van off road routes. Off the beaten track in Montenegro. Ga van de gebaande paden met de robuuste Lada Niva 4x4 of Dacia Duster met Grabber all terrain banden.
  • 15-daagse Fly drive met vier standplaatsen: Herceg Novi (Baai van Kotor), Virpazar (nationaal park Skadarmeer), Zabljak (nationaal park Durmitor) en Kolasin (nationaal park Biogradska Gora)
  • Indien gewenst kun je de reis verlengen, of een extra standplaats toevoegen, of het aantal nachten per accommodatie veranderen.
  • Accommodaties: naar wens.
  • Je krijgt een uitstekende indruk van vier prachtige regio's van Montenegro: De Baai van Kotor en wandelparadijs nationaal park Durmitor (Zabljak) inclusief de Tara Canyon, het grootste meer van de Balkan, het Skadarmeer. En ook nog de oerbossen van nationaal park Biogradska Gora.
  • Je ontvangt een handleiding met aanbevelingen voor lokale bezienswaardigheden, adresjes voor lekker Bourgondisch genieten, maar ook voor dagtrips naar interessante plaatsen op te overziene rijafstand. Zo maak je de juiste keuzes en haal je alles uit je vakantie!
Off Road in Montenegro - off the beaten track

Samenvatting:

Bij deze reis krijg je de gelegenheid om off road routes te rijden, vanuit je standplaats waar je verblijft. Met deze auto's is het wel toegestaan om op onverharde wegen te rijden. Maar ook van de ene plaats naar de andere kun je off road... Voor de echte avonturier...

Off Road door nationale parken

Bij deze vakantie met vier standplaatsen maak je een rondreis door Montenegro. In de nationale parken zijn veel mogelijkheden om prachtige off road routes te rijden. Door de juiste verdeling van het aantal nachten kun je de kust, centraal en noord Montenegro zien, maar is er ook nog voldoende tijd aan de kust voor een stukje zon, zee en relaxen aan het strand. Maar ook aan de kust is nog genoeg te zien en te doen. 

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives