Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Montenegro Rondreis Exclusive Vista Residence

Montenegro Rondreis Exclusive Vista Residence

v.a. €795,00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Montenegro Rondreis Exclusive Vista Residence

  • 15-daagse Fly drive met drie standplaatsen: Herceg Novi (Baai van Kotor), Kolasin (nabij oerbos nationaal park Biogradska Gora) en Zabljak (nationaal park Durmitor en Tara Canyon)
  • Indien gewenst kun je de reis verlengen in (een van) beide accommodaties, of een extra standplaats toevoegen, of het aantal nachten per accommodatie veranderen. 
  • Accommodaties: 4* hotels op top locaties en panorama appartement aan de kust met zwembad!
  • Je krijgt een uitstekende indruk van drie prachtige regio's van Montenegro: de riviera van Herceg Novi in de Baai van Kotor en omgeving, oerbos en nationaal park Biogradska Gora, en wandelparadijs nationaal park Durmitor (Zabljak) inclusief de Tara Canyon.
  • Je ontvangt een handleiding met aanbevelingen voor lokale bezienswaardigheden, adresjes voor lekker Bourgondisch genieten, maar ook voor dagtrips naar interessante plaatsen op te overziene rijafstand. Zo maak je de juiste keuzes en haal je alles uit je vakantie!
Baai van Kotor oerbossen en canyons bergen en meer

Samenvatting:

Met deze fly drive vakantie krijg je een goede indruk van bijna heel Montenegro. Je gaat door canyons, langs middelleeuwse kloostes, je kunt actieve excursies doen, historische stadjes aan de kust bezoeken en rusten aan zee. Je maakt als het ware een rondje Montenegro, met voldoende tijd op iedere standplaats om de juiste ervaringen op te doen. Eindigen in de Baai van Kotor is een waar cadeau!

Drie mooie standplaatsen voor een rustige rondreis

Bij deze vakantie met drie standplaatsen maak je als het ware een rondje door Montenegro. Wat langer eindigen aan de kust geeft het gevoel van een vakantie in een vakantie. Door de juiste verdeling van het aantal nachten kun je de kust, centraal en noord Montenegro zien, maar is er ook nog voldoende tijd aan de kust voor een stukje zon, zee en relaxen aan het strand. Maar ook aan de kust is nog genoeg te zien en te doen. 

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives