Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Huurauto

Een auto huren op vakantie in Montenegro?

Iedereen kent de verhalen! Veel voorkomende vragen zijn:
- Ben ik goed verzekerd?
- Zijn er geen toeslagen als ik aankom?
- Mag ik de grens over met de auto?
- Wat moet ik doen bij schade?
- Zijn de auto's goed onderhouden?
- Heb ik een lokaal contactpersoon? Spreekt die wel Nederlands of tenminste Engels?

Montenegro Reizen (Novi Travel) staat garant voor zorgeloze vakanties. Wij zijn een professionele partner voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij hebben nauwkeurig onze vaste partners geselecteerd voor autohuur in Montenegro. U kunt via ons een auto huren als u landt op de luchthaven van Dubrovnik, Tivat en Podgorica. U mag met onze auto's alle buurlanden bezoeken. Wij willen dat wel graag vooraf weten. U kunt de auto (in overleg) inleveren op een andere locatie dan waar u de auto ontvangt. Wij kunnen de auto ook op een specifiek adres bezorgen. Wij werken niet met toeslagen voor GPS-navigatie, kinderzitjes, groene kaarten om een buurland te bezoeken etc. Onzin allemaal. Onze klanten gaan ontspannen op vakantie, en komen ontspannen thuis! Wat betreft de gps-navigatie, daar hebben wij nog wel onze mening over, en betere tips!

Wij verhuren (bijna) nooit huurauto's los, dus zonder een compleet reisprogramma met een of meerdere accommodaties en excursies. Wij willen namelijk dat onze klanten van al het voordeel en de service genieten. Daarom 

Luchthaven Dubrovnik: 
Jullie worden in de aankomsthal van de luchthaven opgewacht door een medewerker die een naambordje omhoog zal houden en gaan dan per transfer naar Montenegro. Daar krijgen jullie de huurauto. Voor het inleveren van de auto maakt u ter plaatse een afspraak. Op de terugweg gaat het in omgekeerde volgorde, u levert de auto in op het afgesproken tijdstip en wordt weer per transfer naar de luchthaven gebracht. U mag uw vakantie met huurauto ook eindigen in Kroatie, en inleveren op de luchthaven van Dubrovnik (Cilipi). 

Luchthavens Tivat en Podgorica: 
U ontvangt de huurauto op de luchthaven en kunt de huurauto ook weer op de luchthaven inleveren. 

 

Zelf organiseren? Zelf een huurauto Montenegro, Kroatie of Albanie reserveren?

Het kan natuurlijk zijn dat onze auto's of sommige modellen uitverkocht zijn. Of dat u een reis naar Kroatie of Montenegro zelf wilt organiseren. Dan hebben wij de oplossing!

Wilt u zelf een huurauto reserveren in Kroatie in bijvoorbeeld Split of Dubrovnik, of in Montenegro, dan kunnen wij Sunny Cars aanbevelen.

Een auto huren doe je dan voor een heldere all-in prijs! Sunny Cars werkt ook samen met lokale partners in alle landen in deze regio. Sunny Cars heeft geen eigen auto's, maar staat wel garant voor een onbezorgde autohuur. Het fijne hiervan is dat u kwaliteit, service en 100% zekerheid regelt via een Nederlands bedrijf, met een Nederlandse helpdesk in Hoofddorp. Vooraf kunt u alles regelen wat betreft de all-in verzekeringen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U moet vaak wel een borg met een credit card geven, maar u krijgt dan altijd het eigen risico bij schade terug betaald. Kies ook altijd voor de meest volledige verzekering met volledige dekking.

Auto huren Kroatie tips? Sunny Cars zorgt er voor dat alle verzekeringen voor u als klant inclusief zijn, zoals de glas-, banden-, bodem- en dakverzekering en de extra WA dekking tot 7.5 miljoen! En geen eigen risico op schade aan of diefstal van het voertuig. Wanneer u ter plaatse een auto boekt, kunt u ermee te maken krijgen dat het eigen risico niet volledig gedekt is en dat de wettelijke aansprakelijkheid gedekt is tot de landelijk geldende voorwaarden. Dat kan voor vervelende situaties zorgen aan het begin of aan het einde van de vakantie

Voor de klant geldt ter plaatse een waarborg (met credit card) die vaak ter hoogte is van het eigen risico. Deze waarborg, in geval van schade of diefstal, krijgt u terug wanneer u dit na de reis indient via Sunny Cars.

Voor u dus een onbezorgde huur, waarbij u weet dat alle verzekeringen inclusief zijn en u niets ter plaatse meer hoeft af te sluiten. 

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives