Ongerepte natuur, en originele gastenverblijven

Beste,

Bij thuiskomst hebben wij gelijk vrienden en familie enthousiast over de goede begeleiding zowel vooraf als tijdens de reis verteld. Mails en berichten worden ongelooflijk snel en duidelijk beantwoord, prijs/kwaliteit zeker ok, originele en gevarieerde lokale gastenverblijven. Mooi land en leuk om wat te ’borderhoppen’ naar de buurlanden die ook telkens weer anders zijn. Het is vooral ook aangenaam om dichtbij huis eens een (voorlopig nog minder) toeristisch gekend land te bezoeken, al zal dit de komende jaren wel veranderen. Aanrader voor mensen die graag eens weg van de overdrukke mediterraanse en minder aangelegde stranden willen genieten. De nationale parken zijn ook prachtig én nog ongerept. Ook hier geen toeristische infrastructuur of dure toegangsprijzen. Hopelijk blijft dit zo en wordt de natuur goed beschermd tegen zwerfafval (al dan niet van bezoekers) . Wij hebben alvast 2 weken genoten. Bedankt daarvoor!

Met vriendelijke groeten,

Olivia en Giovani, juni 2017, Moorslede in België

Hoogtepunt was de gezelligheid en warmte van de mensen van de B&B

Beste,

Wij zijn gisteren thuis gekomen van een FANTASTISCHE vakantie.
Wat was alles TOP geregeld!!
Hoogtepunt was de gezelligheid en warmte van de mensen van de B&B.
En de grandioze accommodatie Vista residence.
Geweldig de opbouw van de accommodaties :-)
Ik wil jullie enorm bedanken voor deze ervaring.
Hartelijke groeten.

Hendrik en Marina, juni 2017, Bennekom

Je kunt het regelen van je flydrive met een gerust hart aan Montenegro Reizen overlaten.

Beste Montenegro Reizen,

Wij hebben een uitstekende tijd in Montenegro gehad. We werden bij het vliegveld keurig opgewacht door iemand van het autoverhuurbedrijf, die met ons naar de huurauto liep en ons vriendelijk de auto, de do’s en dont’s in het verkeer uitlegde en er zo voor zorgde dat we binnen 10 minuten de parkeerplaats van het vliegveld konden verlaten.
Vista Residence is een geweldig luxueus verblijf, het appartement is groter dan onze eigen woning! Ontvangst daar ook uiterst correct en vriendelijk. Ook in Kolasin bij Hotel Bianca liep alles gesmeerd. Je kunt het regelen van je accommodaties en huurauto met een gerust hart aan Montenegro Reizen overlaten.


April 2017, gezin met 2 jonge kinderen uit Arnhem

LS,

Wij hebben een prachtige reis naar Montenegro gemaakt. We kenden het land niet, maar de eerste indruk was zeer verrassend. We hadden gekozen voor een 14-daagse vliegreis met huurauto. De eerste 7 nachten brachten we door in Zabljak, daarna zaten we 8 nachten in hotel Palmon Bay in Herceg Novi. Indrukwekkend was het natuurpark Durmitor, met prachtige vergezichten over bergtoppen, meren en bloemenweides. Ook de canyon van de rivier de Tara (tweede grootste van Europa) hebben we van bovenaf bewonderd. De baai van Kotor is schitterend, met oude dorpjes, kloosters en kerken. Over het meer van Skadar hebben we een heerlijke boottocht gemaakt, omringd door waterlelies, riet en veel verschillende vogelsoorten. Fijne hotels en alles goed geregeld door Novi Travel. Kortom, een reis die we niet snel zullen vergeten!

Hartelijke groet,

Jos, en Imelda, juni 2017, Roosendaal

Perfecte combinatie van binnenland en kust

Geachte heer Meijer,

Inmiddels weer een week terug van onze reis naar Montenegro. Het was geweldig!
Perfekte combinatie van binnenland (Kolasin) en kust (Budva).

Goede herinneringen aan land, prachtig en bevolking, vriendelijk.

Alles is goed te bereizen door relatief korte afstanden. Vele mooie en verrassende plekken bezocht.
Aanrader zijn ook een dagtrip naar Trebinje (BiH) en Dubrovnik (HR). En Kotor... schitterend.
De kust, de bergen... teveel om op te noemen.

De reis was goed geregeld door jullie, geen op- of aanmerkingen.
Vriendelijk en behulpzaam personeel bij het autoverhuurbedrijf.
Mooie, ruime en betrouwbare auto ter beschikking gehad; Dacia Duster. Die deed het zeer goed
op de bergwegen!

De hotels...
Avala in Budva en Bianca in Kolasin. Zeer goed! Perfekte ligging.
Vriendelijk, behulpzaam personeel.
Zowel ontbijt- als ook dinerbuffet waren voortreffelijk. Meer dan voldoende, zeer uitgebreid en smakelijk.
Mooie kamers, prima en schoon. Goede bedden en ruime badkamer.
Erg fijn om na een dag erop uit nog gebruik te kunnen maken van het zwembad, strand en andere wellness
faciliteiten.

Mensen van Montenegro Reizen, bedankt!
Het was te kort...

Wilfried, Joseph, en Catharina, Limburg, juni 2017

Prachtige natuur, mooie steden, leuke dorpjes en vriendelijke mensen

Beste Wladimir,

Wij hebben een fantastische reis gehad!
Alles was goed georganiseerd, de reisleiding (Ilija) wist en vertelde heel veel. Soms zoveel dat we de informatie niet meer opsloegen... Ook de chauffeur (Stojan) verdient een compliment voor zijn rustige rijstijl.
De hotels waren uitstekend, het eten prima. Eén minpuntje: in hotel Bianca hing veel rook van de open haard en het personeel was wat minder vriendelijk. Daarentegen beschikte dat hotel over een prachtig zwembad.
Door de excursies hebben we veel aspecten van Montenegro gezien en dat heeft veel indruk op ons gemaakt. Prachtige natuur, mooie steden, leuke dorpjes en in het algemeen vriendelijke mensen. En de prijzen zijn nog niet op 'ons' niveau.
We hadden de vakantie verlengd met drie dagen Dubrovnik en ook daar hadden we een prachtig hotel. Ook de transfer daarheen en later naar het vliegveld was perfect door jullie geregeld.
Kortom: wij hebben enthousiast over deze reis verteld!


B.B en A.v.D, groepsreis, april 2017

Vriendenuitje, dank voor de perfecte organisatie

Beste Montenegro reizen,

Dankzij jullie uitstekende organisatie en support hebben wij een mooie rondreis gehad door Montenegro.
Het was echt een superreis, en dat kwam mede door de goede steun van jullie/Wladimir.

Gezien ons reisgezelschap van 13 mannen hebben wij een mooi afwisselend programma gehad.
De combinatie van avontuur en natuur tijdens het raften, als ook voldoende bezichtigingen aan culturele en mooie plaatsen. Onderweg waren er mooie tussenstops.

Wladimir deed uitstekende voorstellen voor het programma en hotels, en ging daarbij verder dan strikt nodig was. Hij had bijvoorbeeld de tip om te lunchen in Perast en bij restaurant Babic in Igalo.
Hij nam onze suggesties ook goed op, en kwam met een concrete invulling, die goed bij de rest van het programma aansloot. Hierdoor was het een mooi, vol programma, met veel variatie.
Qua uitvoering liep het ook op rolletjes, zelfs in geval van de immer aanwezige onverwachte probleempjes (bijvoorbeeld auto's die eerst niet op het vliegveld ingeleverd kon worden);

De hotels in Kotor en Budva waren ideaal gelegen. De huurauto's waren goed en tamelijk nieuw en het inleveren ging probleemloos. Zelf vond ik het hotel in Dubrovnik wat ver van het oude centrum, was eigenlijk een uur lopen (met de auto kun je er eigenlijk ook lastig parkeren), maar verder prima qua kwaliteit.

Dank voor de perfecte organisatie.


Patrick en Geert, vriendenuitje, mei 2017

De mooiste weg van Europa

Hallo,

Het was een onvergetelijke reis. Ik heb mij van te voren verdiept in Montenegro een aanrader is het boek van Paul Wennekens Montenegro. Wat daarin staat beschreven klopt allemaal, van streek tot restaurantjes tot de baaien enz.
Wij hebben op 4 plekken geslapen allereerst in Kolasin bij B&B Tanja (2 nachten) niks op aan te merken, gewoon heel erg goed. In Kolasin hebben wij 2 keer gegeten bij een oude watermolen, niet te geloven super een echte aanrader! Prachtige wandeltocht gemaakt in een kloof vlak bij Kolasin. Daarna doorgereisd naar Zabljak (3 nachten) hotel Soa ook hier was het fantastisch. Heel veel wandelplezier, prachtige natuur. Jammer was dat wij de 2e en 3e dag minder weer hadden en het was koud, 4 graden. Maar ook dat heeft onze pret niet gedrukt. Wij hebben de mooiste weg van Europa gereden (52km) geweldig dit is een must voor iedereen die naar Montenegro reist. Daarna doorgereisd naar Herceg Novi naar hotel Perla (2 nachten) vlak aan het water, met een groot terras met ligstoelen 28 graden. Mooie plaats heerlijk gegeten en geluierd. Wat zo bijzonder is dat je vanuit Zabljak een kleine 150 km reist naar Herceg Novi en je komt in een totaal andere omgeving, palmbomen enz. Geweldig!
Daarna doorgereisd naar onze laatste bestemming Virpazar naar het landhuis Boljevici tussen de wijngaarden. Ontzettend gastvrij en ontzettend lekker gegeten bij de gastheer in de tuin. De moeder had een overheerlijke maaltijd bereid. Een tocht met een boot gemaakt over het Skadarmeer , wederom prachtig! Wij hebben alle facetten van Montenegro beleeft, verschillende soorten natuur, overnachtingen, eten, omgeving etc. Het is een prachtig land met ontzettend gastvrije mensen. De periode mei, juni is een aanrader of september. In de zomer is het veel drukker en erg warm.
Montenegro Reizen bedankt voor deze geweldige, georganiseerde vakantie!

Odette en Peter, mei 2017, uit Kessel (Limburg)

We komen zeker nog een keer terug!

Goedendag,

Hierbij willen we laten weten dat we heel tevreden zijn over de dienstverlening en de geboekte vakantie bij u.
We verbleven van 16-25 mei in Herceg Novi, Vista Residence.
Zowel het land als het appartement waren prachtig!
We zijn zeker van plan om in de nabije toekomst nog eens terug te komen!

Bedankt voor alles.

Met vriendelijke groet,

Familie Verhoeff, mei 2017 uit Sliedrecht

Een reis met een gouden randje

Langs deze weg wil ik je hartelijk danken voor alles wat je voor de “Rode Hoeden Dames” hebt gedaan. Wat een mooi en fascinerend land, wij hebben er erg van genoten.
Dank ook aan Ilja, Igor, de chauffeurs want zonder hen hadden wij niet zoveel kunnen zien. Ilja is een zeer bevlogen reisleider, als hij over zijn land spreekt. Ook over het vroegere Montenegro. Ik denk dat wij een betere gids niet hadden kunnen wensen. Het hotel was goed, schone kamers, goede bedden, elke dag schone handdoeken, vlak bij de boulevard. Het eten in dit hotel was misschien geen culinair hoogstandje maar het was goed. Kortom het was voor ons een reis met een gouden randje, nogmaals dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan.

"Rode Hoeden reis" - mei 2017 Den Haag

perfecte begeleiding; op de achtergrond maar foutloos

Montenegro is voor ons een grote, positieve, verrassing.
Forza Mare, Kotor en Perast waren perfect en voldeden volledig aan onze wensen, aan Budva moesten we even wennen, maar na de eerste schrik zijn we hier ook volledig van overtuigd.
Na vele jaren Azië en het Caribisch Gebied was dit onze eerste Europese zonbestemming sinds lang. We gaan hier zeker naar terug.

Hartelijk dank voor uw suggesties, uw organisatie en de perfecte begeleiding; op de achtergrond maar foutloos.

vriendelijke groet, B. den U.

B. den U. uit Rotterdam reisperiode: september 2016

alles klopte

Gisteren terug gekomen uit Montenegro. Prachtige vakantie gehad in een mooi land waar de mensen zeer vriendelijk zijn.

Alles wat ik geboekt heb klopte en was perfect geregeld. Afwisseling van Hotel, appartement bij zeer vriendelijke mensen thuis en uiteindelijk een erg lux appartement.

Heb een redelijk goed beeld van het land kunnen krijgen. Zal het zeker mensen aanraden al hoop ik dat het niet te toeristisch wordt.

Perfect alles en bedankt !

m.v.g. Ruud van D.

Ruud van D uit Bergeijk reisperiode: augustus 2016

meerwaarde om via jullie te boeken

Beste,

Ondertussen al enkele dagen terug thuis. Bij deze willen wij jullie dan ook bedanken voor de geleverde diensten. Het was top.

De verblijven, de huurauto, de excursies... alles was prima geregeld.

Ook de dienstverlening tijdens de reis is een meerwaarde om via jullie te boeken...

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten,

Annick

Annick V. uit Belgie over: Excursies en Activiteiten reisperiode: augustus 2016

perfecte combinatie

We hebben een heel mooie reis achter de rug. Perfecte combinatie tussen actieve activiteiten in binnenland en wat meer ontspanning aan de kust. We vonden Montenegro ook allemaal een heel mooi land. Bedankt voor de goede suggesties en het mooie programma.

Hartelijke groet, Wouter van G.

Wouter van G. uit Belgie over: Excursies en Activiteiten reisperiode: augustus 2016

zwemmen in het meer met niemand om ons heen

We zijn net terug uit het warme Montenegro, waar wij een toffe vakantie hebben beleefd. Voor jullie organisatie alleen maar pluspunten. Alles was zoals het hoort fantastisch geregeld. Bij het ophalen en inleveren van de huurauto geen onnodig gedoe en geen zoektocht naar een eventueel onzichtbaar krasje die er toch niet was. Geen bijkomende kosten, mooi zo! We hebben van vrienden die bij een ander bedrijf een huurauto hadden gehuurd minder leuke verhalen gehoord. De eigenaars van de appartementen zijn vriendelijke mensen en heel behulpzaam, waarbij we zeker de openhartigheid van kapitein Petar en zijn echtgenote niet vlug gaan vergeten. Zowel Durmitor als de kuststreek zijn ons heel goed bevallen, maar we genieten nog des te meer na van ons méér dan drie uur durende bootocht op het inmense Skardarmeer waarbij we wel heel goed begeleid werden door een gidse van nog geen 17 jaar. Hoedje af. Het zwemmen in het meer met niemand om ons heen, wat een belevenis. Dat het wel heet was en dan vooral langs de kust moet je er maar bijnemen. Zittrn we nu niet te zagen dat het in België weer regent? De kust is wel heel druk, maar mits een beetje zoeken vind je toch wel enkele rustige stranden. Zullen we dan misschien toch afsluiten met een minpuntje: de chauffeurs zijn wel echt roekeloos in het rijden en dat brengt ook zijn gevaren mee voor buitenlanders. Gelukkig zijn we ongeschonden uit het verkeer gekomen.

Maar nogmaal ne dikke mercie voor jullie prima organisatie. Jullie zijn een echte aanrader!

Groetjes,

Familie Bernard D.

Bernard D. uit Belgie over: Skadar meer reisperiode: augustus 2016

Voor reizigers aanvullende tips

We zijn al weer even terug van onze Montenegro rondreis en genieten nog volop van alle mooie ervaringen! De natuur is adembenemend!

Hartelijk dank, de auto, de hotels en het appartement alles was prima geregeld! Fijn ook om te weten dat je altijd ergens op terug kunt vallen. Voor reizigers hebben we nog wat aanvullende tips:
- Als je in het voorjaar de bergen in gaat is het misschien handig om een 4 w. drive auto te kiezen.
- In veel gelegenheden mag je nog roken, voor niet rokers een weetje.

Groetjes Mat S.

Mat S. uit Limburg over: Algemene aanbevelingen reisperiode: mei 2016

in alle opzichten geweldig

Wij willen U even bedanken voor de goede service en zorgen wat betreft onze reis naar Montenegro! Het was in alle opzichten geweldig. Hele goede opvang zowel bij het vliegveld als bij de huurauto. Toen reed zelfs nog iemand mee naar ons appartement. Daar werd de verrassing compleet en kregen wij het grote 6 pers.
appartement. Hiervoor nog onze hartelijke dank. Wat ons betreft zullen wij Montenegro reizen zeker bij onze vrienden en kennissen aanbevelen. Wellicht tot een andere keer.

Met vriendelijke groet,
Ton en Anja L.

Ton en Anja L. uit Limburg over: Vista Residence 4* reisperiode: juni 2016

de bevolking is behulpzaam en vriendelijk

Helaas komt aan alles een eind en zo ook aan onze geweldige vakantie in Montenegro. Het land is schitterend en de bevolking is behulpzaam en vriendelijk.

Het was een genot dat alles al (goed) geregeld was: auto (incl. transfer), accommodatie en excursies. We hebben dus gelukkig ter plaatse geen beroep meer op jullie hoeven te doen...alleen voor wat praktische zaken hebben we contact gehad met Momcilo. Ook niets anders dan lof voor hem.

We gaan dit mooie land en Montenegro Reizen zeker promoten!

Groetjes, Harrie en Helma

Harrie en Helma uit Tilburg reisperiode: juni 2016

stomverbaasd over de ligging

Toen wij op het vliegveld van Dubrownik aankwamen stond een medewerker met een bord met onze naam erop die ons over de grens bracht. Tijdens deze reis vertelde hij in perfect Engels allerlei bijzonderheden over het land. Bij een grote supermarkt stond een andere medewerker met onze sandero die ons de bijzonderheden over de auto vertelde aan mijn vrouw die de hele reis in de auto heeft gereden.. Toen wij in Budva in hotel Avala prima werden ontvangen en uit onze hotelkamer naar buiten keken waren wij stomverbaasd over de ligging. Aan een kant de azuurblauwe zee met daarnaast een middeleeuws stadje met prachtige huisjes, kerken en een bastion waar we meteen na aankomst doorheen liepen. In een van de talloze restaurantjes heerlijk en goedkoop gegeten. Het ontbijt in Avala is van hoge kwaliteit en het personeel uitermate vriendelijk. Ook maakten wij kennis met het zwem-en bubbelbad waar we bijna iedere dag gebruik van maakten. Wij hebben ook veel gehad aan de handleiding van Montenegro Reizen waaruit wij veel uitstapjes hebben gerealiseerd. De bezoeken aan Kotor, Bar, Herceg Novi en niet te vergeten Ostrog waren zonder uitzondering hoogtepunten. De rit naar Kolasin was prachtig, en Hotel Bianca was weer perfect. Toen wij daar echter aankwamen regende het en was het 8 graden. We waren dan ook blij dat Montenegro Reizen er in slaagde opnieuw in Avala te boeken. Het verschil tussen Budva en het verwaarloosde Kolasin was te groot. De dagen daarop met bootreis naar een fort en bezoeken naar Kotor met hop on hop off bus en lunch in Perast waren onvergetelijk. Ook het aanschouwen van de cruiseschepen was een belevenis. Ook de terugreis was door jullie prima geregeld waarvoor wij jullie medewerkers hartelijk danken. Minder was dat het vliegtuig 4 uur te laat was, iets waar jullie ook niets aan kunnen doen. Al met al was het een fantastische reis.

Han en Jan Schuller

Han en Jan Schuller uit Boxtel over: Hotel Avala Resort and Villas reisperiode: mei 2016

komen zeker nog een keer terug!

Zijn afgelopen dinsdag terug gekomen uit Montenegro.
Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fantastische vakantie die wij in Montenegro hebben gehad. Alles super geregeld en vriendelijke mensen die ons hebben opgevangen.
Het appartement is prachtig en het uitzicht adembenemend.
Ontzettend veel gedaan en gezien. We hadden niet gedacht dat er zoveel te zien en te doen was.
Zoveel ongerepte natuur en schitterende landschappen, prachtige dorpjes, leuke activiteiten om te doen en gezellige restaurantjes.
Wij hebben genoten. En komen zeker nog een keer terug in dit prachtige land.

Familie Heersche

Familie Heersche uit Hellevoetsluis over: Vista Residence 4* reisperiode: juni 2016

alleen maar voordelen

In mei verbleven wij 15 dagen in Montenegro, een vakantiereis geboekt bij montenegroreizen.nl. We wilden geen standaard reis omdat we bepaalde gebieden wat minder interessant vonden. In overleg met Wladimir Meijer van de reisorganisatie, werd gekozen voor een iets andere opzet. We kozen voor een verblijf in Igalo bij Hercig Novi, Zabjlak en Budva. Het was plezierig dat er voor de hotels/appartementen geen papieren rompslomp zoals b.v. vouchers nodig waren. Ons verblijf was direct geregeld met het betreffende hotel/ appartement. Ook voor de boeking van de vlucht met Transavia naar Dubrovnik werd gezorgd. In Dubrovnik werden we keurig netjes afgehaald. We zaten misschien wat krap in de personenauto maar het was maar voor een dik half uur. In Igalo namen we de huurauto in ontvangst. Een creditcard en of borg was niet nodig. Een service die we nog nooit hadden meegemaakt. (en ....we hebben al veel reizen gemaakt en daarbij auto s gehuurd ! ) Het gaf je ook het gevoel dat je als klant volledig werd vertrouwd.

De personenauto was een nagenoeg nieuwe Dacia die bovendien nog eens erg zuinig was met brandstof. Onze onderkomens betrof vier sterren hotels en appartementen. De kamers waren netjes, niet groot maar het ging prima. Alle dagen schone badhanddoeken. In Budva hadden we in hotel *** appartement Panorama Budva een kamer met balkon van waaruit wij een fantastisch uitzicht op de baai en de oude stad hadden. Opmerkelijk plezierig was de feedback van Wladimir die wij tijdens de reis hadden. Zo waarschuwde hij ons via de app om op een bepaald tijdstip te vertrekken om niet in het verkeer vast te komen zitten omdat een weg wegens onderhoud tijdelijk overdag werd afgesloten. Dit was geweldig !

Montenegro is een fantastisch mooi land en zeker voor een reisvakantie de moeite waard. De baai van Kotor en de stad Kotor zijn een must evenals het nationaal park Durmitor. Budva met zijn oude stad met smalle steegjes, mag zeker ook niet in uw programma ontbreken. Opvallend veel moderne kleding winkels en een groot luxe winkelcomplex in de stad.

We kijken terug op een zeer geslaagde vakantie reis door Montenegro. We hebben geen moment spijt gehad dat wij dit bij het familiebedrijf Montenegroreizen.nl hadden geboekt. Het had alleen maar voordelen. Goede kennis van het land en onderkomens, uitstekende service en een prima samenwerking met een autoverhuurbedrijf stonden bij deze reisorganisatie garant voor een fijne vakantie.

Dankjewel Wladimir !

Jannie en Roel uit Hoogeveen over: Over Novi Travel reisperiode: mei 2016

voor herhaling vatbaar!

Montenegro is ons erg goed bevallen.

Prachtige omgeving, mooie plaatsen, heerlijk weer, Adventure park in nationaal park Lovcen en de rit er naar toe waren ook leuk en uiteindelijk met Dubrovnik een mooie afsluiter. Het was precies zoals gewenst. Ook goede hotels, hoewel we daar niet veel zijn geweest, want ook uitgaansleven was goed, waardoor we maar weinig geslapen hebben. Het enige was dat er op de terugweg behoorlijk vertraging was met het vliegtuig, maar daar kan niemand wat aan doen.

Kortom, voor herhaling vatbaar & dank nogmaals voor het samenstellen van het programma.

Groet, John

John van N. uit A. over: Budva reisperiode: mei 2016

Subliem!

Wij hebben erg genoten van onze rondreis door Montenegro, die wij bij Montenegro reizen hadden geboekt. De natuur was schitterend. We hebben prachtige baaien, meren, mooie plaatsjes en bergen gezien, maar er was ook tijd om lekker op het strand uit te rusten. De informatie, die we van te voren over de reis kregen was heel uitgebreid en goed. Tijdens de reis konden we met vragen altijd even appen met Wladimir.

Wladimir, zijn vrouw en twee kinderen hebben we in Montenegro ook nog persoonlijk ontmoet. Voor informatieverstrekking, gastvrijheid en vragen beantwoorden krijgt Montenegro reizen van ons een tien!

Onze reis was Subliem!

Familie de Jong

Familie De Jong uit Flevoland over: Maatwerk Mix reisperiode: juli/augustus 2015

Een hele fijne herinnering

We zijn weer thuis, de reis naar Montenegro een herrinnering. Een hele fijne herrinering. We willen julli bedanken voor de organisatie. De accomodaties waren prima.Vooral het appartement in Zabljak had alles perfect op orde. Het fijne van Zabjak was dat alles goed bereikbaar was. Om bij het eerste prachtige appartement te komen moet je wel echt durven autorijden. 's avonds durfden we dat niet meer.
Een klein missertje met de taxichauffeur in Dubrovnik maar daar is alles goed gekomen. Tot de laatste dag schitterend weer gehad.

met vriendelijke groet,
charlotte en Milly

Charlotte van T. uit Oosterbeek over: Appartement Bojana, over: Vista Residence 4* reisperiode: september 2015

Montenegro Reizen vonden we super!!!!

Montenegro op zich was een super ervaring. Zeker de combinatie bergen, kust. Ook qua organisatie was alles zeer goed geregeld. De vlucht, de auto was prima en organisatie qua verblijf. Ook de vele tips die we vooraf kregen, hebben ons over de streep getrokken om met Montenegro reizen op reis te gaan. Persoonlijk vonden we het verblijf in het ski hotel goed qua ligging, maar het eten was echt niet naar onze zin, ook zeker niet voor de kinderen, we hadden daar betere dingen gezien in het dorpje Zabljak. We zouden dus verkiezen in overnachting met ontbijt en geen half pension meer. Alle activiteiten die we deden in en rond het nationaal park durmitor, vonden we leuk en zeer de moeite, wandelen rond het meer, raften op de Tara rivier, ook het paardrijden was super!!!
We konden zelfs tijdens de reis beroep doen op Wladimir om verdere dingen te regelen... Echt super!!!

Het verblijf in Vista residence was ook heel goed. Een super leuke ontvangst, echt een top verblijf! Eerst dachten we dat de zwembadjes wat klein waren, maar uiteindelijk zat er nooit echt veel volk...de meesten verblijven maar een uurtje bij zwembad en doen dan een uitstapje. Het uitzicht vanop het appartement is subliem en alles is kraaknet en voorhanden... We vonden het wel moeilijk om een rustig plaatsje te vinden op het strand, de meeste plekjes waren erg druk, heel warm en al zeker geen plekjes in de schaduw te vinden. Misschien wat meer tips waar er wat meer rust is?

We zouden iedereen aanraden om met Montenegro reizen op vakantie te gaan. We hebben ter plekke ondervonden dat dat alleen maar voordelen heeft. De organisatie kent het land en geeft goede tips waar je moet zijn en kennen de juiste mensen ter plekke om iets te regelen. Terwijl anderen nog meer moeten zoeken en in minder goede locaties zitten...

Katrien en Stefaan uit Belgie over: Maatwerk Mix reisperiode: juli/augustus 2015

een land met zeer grote potentie

In september 2015 heb ik met een groep Delftse studievrienden (14 mannen, midden 30) een fantastische rondreis door Montenegro gemaakt - een land met zeer grote potentie. We hadden maar een kleine week en wilden zo veel mogelijk zien en doen. In samenwerking met Wladimir van Montenegro Reizen zijn we uiteindelijk tot een krachtig programma gekomen dat aansloot op ons - toch wel lastige - eisenpakket. Wladimir heeft ons daarbij met raad en daad bijgestaan door ons te adviseren en waar nodig bij te sturen. Talloze emails onzerzijds werden in no-time beantwoord. Ben je op zoek geweldige natuur (ga canyonen in de Nevidio Canyon!!) en ter zake no-nonsense en gedegen reisadvies, dan beveel ik het land Montenegro en in het bijzonder Montenegro Reizen van harte aan!

Ruben

Ruben uit Amsterdam over: Excursies en Activiteiten, over: Groepsreizen reisperiode: september 2015

Montenegro heeft ons op alle gebieden zeer aangenaam verrast!

Hoi Wladimir,

inmiddels hebben wij onze vakantie in Montenegro er op zitten en wij willen bij deze laten weten dat alles prima geregeld was, dat de accommodaties zeer goed waren en dat de inclusief maaltijden, eveneens prima waren.
Voeg hierbij dat Montenegro ons, op alle gebieden, zeer aangenaam verrast heeft en je kunt je voorstellen dat wij een meer dan goede vakantie hebben gehad. Wij hebben in het verleden meerdere landen bezocht met verschillende reisorganisaties, maar dit is een absolute aanrader!

Met vriendelijke groet: Hans en Ingrid van Raaij

Van Raaij uit Noord Brabant over: Montenegro Rondreis Exclusive Vista Residence reisperiode: augustus 2015

in 1 woord: geweldig!!!!

Beste!

Hartelijk dank voor de geweldige vakantie die we hebben gehad! Het was in 1 woord: geweldig!!!!! Schitterend compleet appartement met heerlijk balkon en ongelofelijk uitzicht! Zo mooi hebben we nog nooit gehad! En wat een prachtig land! We hebben ontzettend genoten.....

Met vriendelijke groeten,
Fam. Van Duijn

Van Duijn uit Zuid Holland over: Vista Residence 4* reisperiode: juni 2015

Erg mooi en afwisselend land

Inmiddels weer thuis. Prima vakantie gehad. En alles was uitstekend geregeld. Erg mooi en afwisselend land. Tja, die boulevard is niet helemaal mijn ding, maar gelukkig waren de ramen geluiddicht ;-). Overigens top appartement en mooie uitvalbasis. ‘s Ochtends koffie op het terras terwijl mijn zoontje ging vissen of zwemmen. En ja, de visjes wilden wel bijten. ‘t Was erg warm, dus überhaupt veel in het water gelegen om te snorkelen. De onderwaterwereld is wel de moeite waard. Klinkt als vakantie. We hadden in de loop van de vakantie nog wel wat meer willen weten over het land en de cultuur. Kwamen alleen verder weinig mensen tegen die Nederlands of engels spraken.

Jan S. uit Zuid Holland over: Herceg Novi reisperiode: juli 2015

genoten van Kotor en omgeving

Beste,

Net terug uit het prachtige Montenegro willen wij u even verslag doen van onze ervaringen gedurende onze vakantie daar.

Wij zijn erg enthousiast teruggekomen en hebben genoten van Kotor en omgeving. Hotel Vardar vonden wij uitstekend, prima service en ligging, erg mooie kamers, alleen het ontbijt vonden wij wat aan de karige kant, weinig broodsoorten en e.e.a. werd slecht aangevuld.
Wij zijn ook erg tevreden over de services van jullie medewerker ter plaatse Momcilo Vukovic, zeer sympathieke man en punctueel, die ons zonder problemen heen en weer reed tussen Dubrovnik en Kotor. Helaas was de temperatuur in Kotor aan de hoge kant zodat wij niet veel hebben kunnen ondernemen, het is meer een relaxvakantie geworden en hebben de meeste tijd in de oude stad doorgebracht wat beslist geen straf was. Wel zijn we vroeg in de ochtend tweemaal naar boven naar het kasteel geklommen, zijn in Perast geweest en hebben een boottocht in de baai gemaakt.

Al met al kunnen wij terugkijken op een geslaagde vakantie, wij zullen zeker nog eens terugkeren naar Montenegro en dit prachtige land hier promoten, rest ons nog u te bedanken voor de goede verzorging en service door Montenegro Reizen.

Met vriendelijke groeten,

Frits Schaeffer en Anton Ruiter

Ruiter uit Amsterdam over: Kotor reisperiode: augustus 2015

Super veel gezien en gedaan

We hebben een topvakantie gehad in Montenegro! Super veel gezien en gedaan. Wat een mooi land zeg, fantastisch. Dank voor het organiseren van deze reis, we zijn erg tevreden!

Groetjes Roel en Elsbeth

Roel en Els uit Noord Holland over: Maatwerk Mix reisperiode: juli 2015

beautiful and comfy apartment!

We enjoyed the stay a lot, what a beautiful and comfy apartment! Some friends have already asked me where to book and are amazed by the beauty of Montenegro after seeing my photos. I will definitely ask them to contact you!

Best regards, Liu

Liu uit Amsterdam over: Vista Residence 4* reisperiode: augustus 2015

Combinatie motor en strandvakantie

Beste team van Montenegro Reizen,

We willen jullie laten weten dat wij weer veilig zijn thuis gekomen. We hebben een supervakantie ervaren, combinatie motor en vanwege het mooie weer in Montenegro, strand vakantie. Van iedereen kregen we daar tips wat we nog moesten doen en zien zodat onze vakantie drie maanden te kort heeft geduurd. Montenegro blijft zeker nog op onze lijst staan maar een volgende keer met de auto of vliegen. En de serpentines gereden naar Njegusi waar het beneden 30 graden plus was en we boven werden getrakteerd op een fikse onweersbui. Maar toen zaten we net te genieten van de overheerlijke ham en kaas waar Njegusi bekend om staat.
We willen jullie bedanken voor de goede zorgen.
Groetjes, Marjelle en Jan.

Lamers uit Noord Holland over: Lovcen reisperiode: juni 2015

Heel mooi land

Beste Wladiimir,

Ook wij zijn weer goed terug uit Montenegro.
We vinden het een heel mooi land.
We willen je nog bedanken voor je ondersteuning en
het oplossen van de problemen wij aankomst.
De huurauto was een Sandero i.p.v. de afgesproken Stepway, maar we waren blij dat we een auto gehuurd hadden om de prachtige natuur en plaatsjes te verkennen.

Al met al een geslaagde vakantie!

Hendrikx uit Limburg over: Hotel Perla 4* reisperiode: augustus 2015

Perfecte vakantie!

Hallo Wladimir,

Wil je even bedanken voor de perfecte vakantie die wij hebben gehad. Het was allemaal goed geregeld, onze dank daar voor.
Zal iedereen die mij vraagt dit buro aan bevelen.

Top!

Halmingh uit Drenthe over: Montenegro Kust en Bergen Comfort reisperiode: juni 2015

Heerlijke vakantie met gezin

Met mijn gezin naar Montenegro geweest. Alles perfect geregeld door Montenegro Reizen. Heerlijke vakantie gehad!

Muurlink uit Noord Holland over: Maatwerk Mix reisperiode: juni 2015

Aanrader

Echt n aanrader. Prachtig land, erg goed geregeld, super locaties en perfecte reis samengesteld door Montenegro Reizen.

Schouten uit Enschede over: Montenegro Rondreis Comfort reisperiode: juni 2015

Geweldig!

Beste Wladimir,

We wilden even laten weten dat onze vakantie naar Montenegro geweldig was !
Alles goed geregeld, complimenten !! Genoten van het fijne appartement en de prachtige omgeving, veel gezien.
Onze zoons hadden een App gedownload die veel info bevatte en ons overal heen navigeerde. Misschien wel bekend, anders een aanrader voor andere reizigers:
Montenegro Travel Guide with me/maps me
Bedankt voor de goede organisatie/uitvoering van onze boeking en het geven van alle informatie.
Wie weet tot een volgende keer.

Vriendelijke groet,
Ria de W.

Ria de W. uit Friesland over: Mei en Oktober Special Vista Residence reisperiode: mei 2015