Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Montenegro Exclusive Week

Montenegro Exclusive Week

v.a. €595,00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Fly & Drive Montenegro Exclusive Week

  • 8-daagse Fly drive met twee standplaatsen: Budva en Kolasin (nabij nationaal park en oerbos Biogradska Gora).
  • Indien gewenst kun je de reis verlengen in (een van) beide accommodaties, of een extra standplaats toevoegen, of het aantal nachten per hotel veranderen. 
  • Accommodaties: exclusieve 4* hotels met uitgebreide Spa & Wellness en zwembaden op top locaties.
  • Inclusief vliegreis (prijs ticket bij offerte), huurauto, 2 nachten nabij het oerbos en 5 nachten aan zee.
  • Je krijgt een uitstekende indruk van twee prachtige regio's van Montenegro: de centrale kust en riviera van Budva en oerbos nationaal park Biogradska Gora inclusief het sprookjesachtige meer Biogradso Jezero.
  • Je ontvangt een handleiding met aanbevelingen voor lokale bezienswaardigheden, adresjes voor lekker Bourgondisch genieten, maar ook voor dagtrips naar interessante plaatsen op te overziene rijafstand. Zo maak je de juiste keuzes en haal je alles uit je vakantie!
oerbos en riviera, mooie combi

Samenvatting:

Met deze fly drive vakantie krijg je een goede indruk van Montenegro. Je gaat door canyons, langs middelleeuwse kloostes, je kunt actieve excursies doen, historische stadjes aan de kust bezoeken en rusten aan zee. Maar je kunt altijd terug naar het hotel met prima keuken, en uitgebreide spa & wellness mogelijkheden. 

Oerbossen, Budva riviera en meer...

U krijgt een uitstekende indruk van de riviera van Budva, met de charmante en historische plaatsen van Budva, Petrovac en Sveti Stefan. Maar ook Tivat en de Baai van Kotor (Boka Kotorska) zijn snel een eenvoudig bereikbaar, met mooie stadjes als Herceg Novi of het bijzondere Perast. Liever de bergen in? Geen probleem, nationaal park Lovcen en heerser Petar II Petrovic Njegos verwacht je op grote hoogte!

U ontvangt een handleiding met aanbevelingen voor lokale bezienswaardigheden, adresjes voor lekker Bourgondisch genieten, maar ook voor dagtrips naar interessante plaatsen op te overziene rijafstand. Zo maakt u de juiste keuzes en haalt u alles uit uw vakantie!

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives