Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Over ons

Het begin...

Novi Travel b.v. is in 2010 officieel opgericht en is met de merknaam Montenegro Reizen gestart. Direct met alle keurmerken en bijbehorende zekerheden van SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden), het Calamiteitenfonds en nadien ook volwaardig lid van het ANVR. Onze visie was om voor Nederlandse en Belgische reizigers onvergetelijke vakanties te organiseren naar het prachtige Montenegro, met oog voor de lokale bevolking, zodat die zoveel mogelijk zou profiteren. En dat is gelukt!

Maar waarom dan Montenegro? Eigenaar en oprichter Wladimir Meijer: "Mijn grootouders woonden in Herceg Novi, in de Baai van Kotor. Van kinds af aan verbleef ik iedere zomer met mijn zus Angelina minimaal 8 weken lang tijdens de zomervakantie bij opa en oma. We kregen als snel veel vrienden voor het leven en we hadden de tijd van ons leven. In de jaren tachtig van de vorige eeuw maakten we nog het hoogtepunt van het Joegoslavische toerisme mee, en nadien in de jaren negentig de totale stilstand tijdens het uiteenvallen van het land. Maar de schoonheid van het land verdween daarmee natuurlijk niet. De band met Montenegro werd nog sterker toen ik in 2004 met Dunja trouwde. Zij woonde in nationaal park Durmitor. Binnen een jaar sprak ze al vloeiend Nederlands en gingen we natuurlijk ieder jaar met onze kinderen ook weer op vakantie naar Montenegro. We kwamen wel eens een verdwaalde toerist tegen en hielpen ze met tips of gaven een lift. Dat vonden we leuk erg leuk en zo kwamen we op het idee om reizen te gaan organiseren."

Nieuwe bestemmingen

Het werd steeds drukker en inmiddels werken Angelina, Dunja en Wladimir al jaren samen in het familiebedrijf. Oudste zoon Matija werkt af en toe ook mee. Omdat onze klanten zo tevreden waren, vroegen ze ons om nieuwe reizen te organiseren in de regio. Novi Travel lanceerde al snel nieuwe bestemmingen. Eerst Albanië Reizen, en daarna Servië Reizen. De visie van Novi Travel was gaandeweg uitgebreid: dé specialist worden voor alle landen ontstaan uit Joegoslavië én Albanië, herkenbaar door gedetailleerde kennis van de bestemming en de persoonlijke benadering van iedere klant. Reizen zonder grenzen en meer mogelijk maken…

In 2020, mede als gevolg van de corona-situatie, hebben we versneld Slovenië Reizen gelanceerd met logischerwijs ook autoreizen.

We hebben in de afgelopen jaren al duizenden reizigers blij gemaakt en we hebben onze lokale partners, waarvan velen inmiddels vrienden, ook zien groeien in hun rol als oprechte en trotse gastheer of gastvrouw. Het heeft de Montenegrijnen ook bewuster gemaakt van én zuiniger op hun leefomgeving, op hun prachtige Montenegro!

Kortom, Montenegro Reizen is een gespecialiseerd reisbureau dat zich exclusief richt op Montenegro. Als familiebedrijf met "roots" in de Balkan, kennen wij Montenegro en haar buurlanden als geen ander. Bovendien spreken wij de taal en hebben veel kennis van de cultuur. Met onze jarenlange persoonlijke ervaringen weten wij de allermooiste plekjes te vinden. Alle accommodaties zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en er is altijd iemand van ons team in Montenegro aanwezig.

Wij wijzen u graag de weg in dit schitterende nog onontdekte land!

 

Contactgegevens

Novi Travel (Montenegro Reizen) is een betrouwbare partner voor uw vakantie! Wij zijn aangesloten bij de ANVR (lidmaatschapsnummer 5439), SGR (Stichting Garantie Reisgelden) en bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (lidmaatschapsnummer 3492). Een betrouwbare partner voor uw vakantie!

Novi Travel
kamer 1.12 (1e verdieping)
Oude Parklaan 111
1901ZZ Castricum
Nederland

Telefoon             +31 251 343 011 (kantoor van 09:00 tot 16:00)
Whatsapp          +31 251 343 011 
E-mail                 info@montenegroreizen.nl

Kamer van Koophandel 37140340

        

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives