Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Special - Vista Residence

Special - Vista Residence

395,00
v.a. €395,00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Uniek uitzicht voor een zacht prijsje

Wat een uitzicht voor een scherpe prijs!! Wij kunnen u een fantastische fly drive aanbieden naar Herceg Novi, Baai van Kotor, Montenegro. Een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes naar historische plaatsen, strandjes en restaurantjes. Of nog een dagje de bergen in misschien? Ook buurlanden Kroatie en Bosnie zijn vlot bereikbaar, met top bestemmingen als Dubrovnik (werelderfgoed Unesco), Mostar en Trebinje.

Ontdek de Baai van Kotor vanuit de stad met de meeste zonuren... Herceg Novi

Samenvatting:

Ideaal voor gezinnen in de herfst- of meivakantie of voor geïnteresseerden die in het voor- of naseizoen Montenegro willen ontdekken in alle rust en ruimte! Of een vriendengroep misschien? 

Teruggetrokken maar dichtbij alle faciliteiten.

Het zwemseizoen is in Montenegro open van mei t/m oktober en de temperaturen zijn aangenaam. 

Bekijk hieronder de promo film van Vista Residence! 

Vista Residence - Herceg Novi - Bay of Kotor - Montenegro

Ontdek de Baai van Kotor vanuit Herceg Novi

U krijgt een uitstekende indruk van de riviera van Herceg Novi en de Baai van Kotor (Boka Kotorska), met de charmante en historische plaatsen Perast en Kotor. Maar ook Tivat en Budva zijn snel een eenvoudig bereikbaar. Liever de bergen in? Geen probleem, natuurpark Orjen met toppen tot 1.895m liggen achter u!

U ontvangt een handleiding met aanbevelingen voor lokale bezienswaardigheden, adresjes voor lekker Bourgondisch genieten, maar ook voor dagtrips naar interessante plaatsen op te overziene rijafstand. Zo maakt u de juiste keuzes en haalt u alles uit uw vakantie!

 

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives