Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Montenegro Kust en Bergen Hotel

Montenegro Kust en Bergen Hotel

995,00
v.a. €895,00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Fly Drive Montenegro Kust en Bergen Hotel

  • 15-daagse Fly drive met twee standplaatsen: Herceg Novi (Baai van Kotor) en Zabljak (nationaal park Durmitor).
  • Indien gewenst kun je de reis verlengen in (een van) beide accommodaties, of een extra standplaats toevoegen, of het aantal nachten per standplaats veranderen.
  • Top hotels op top locaties!
  • Inclusief vliegreis (prijs ticket bij offerte), huurauto, verblijf in accommodaties op basis van logies ontbijt, én toeristenbelasting. Bij hotel Perla inclusief diner, speciale aanbieding!
  • Je krijgt een uitstekende indruk van twee prachtige regio's van Montenegro: De Baai van Kotor en wandelparadijs nationaal park Durmitor (Zabljak) inclusief de Tara Canyon.
  • Je ontvangt een handleiding met aanbevelingen voor lokale bezienswaardigheden, adresjes voor lekker Bourgondisch genieten, maar ook voor dagtrips naar interessante plaatsen op te overziene rijafstand. Zo maak je de juiste keuzes en haal je alles uit je vakantie!
hotels in n.p. Durmitor en Baai van Kotor

Samenvatting:

Deze fly drive met twee standplaatsen is een goede keuze als je je ergens echt thuis wilt gaan voelen. Je verblijft wat langer op twee standplaatsen, waardoor je de omgeving goed leert kennen. Je hebt tijd om te relaxen en de tijd om leuke excursies te doen en uitstapjes te maken. Alles op je eigen tempo. En dat in stijl en comfort van twee prachtige hotels.

In alle comfort en rustig tempo west en centraal Montenegro

Veel zien, maar niet veel verhuizen! Dat is het devies bij deze reis met twee standplaatsen. Je kunt het westelijke en centrale deel van Montenegro en het grootste gedeelte van de kust ontdekken. Maar je hebt voldoende tijd op de twee standplaatsen om je echt thuis te voelen. Helemaal in deze comfortabele hotels. Wat een verwennerij, en wat een keuze uit activiteiten en bezienswaardigheden

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives