Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Last minute Montenegro

Nú op vakantie naar Montenegro? Dat kan met een last minute vakantie naar het prachtige land. Montenegro is een land in het oosten van Europa gelegen in de Balkan. Het land wordt gerekend tot de mooiste landen van de wereld en wordt ook wel de parel van de Middellandse Zee genoemd.

Ontspannen strandvakantie

Voor vakantiegangers die willen genieten van de zon is een strandvakantie naar Montenegro een goede keuze. Aan de baai van Kotor is het heerlijk vertoeven. In de zomer is het heerlijk warm in Montenegro, met een verfrissende wind vanuit de zee. Vergeet ook zeker niet de populaire badplaats Budva te bezoeken. Hier vindt u heerlijke stranden, baaien en gebergten die tot de blauwe zee reiken.

Rondreis door Montenegro

Voor de échte avonturiers is een rondreis door Montenegro aan te raden. U kunt een auto huren of zelf met de auto afreizen naar Montenegro. Op deze manier kunt u op uw eigen houtje langs de prachtige historische steden, bezienswaardigheden en natuurparken rijden.

Actueel last minute aanbod Montegro

Op dit moment hebben wij geen last minute reizen beschikbaar. 

 

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives