Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Rondreis Montenegro

Ontdek hier de 7 redenen waarom wij een rondreis Montenegro van harte kunnen aanbevelen. We zullen proberen om niet in superlatieven te schrijven, maar om een objectieve opsomming te geven...

  1. Je kunt op verschillende manieren een rondreis door Montenegro maken. Met verschillende soorten vervoer: (huur)auto, openbaar vervoer, liften etc. Wij adviseren een (huur)auto om flexibel te zijn.
  2. In Montenegro zijn de afstanden tussen de standplaatsen goed te overzien. Je kunt in een relatief korte tijd veel zien. Je hoeft niet uren en dagen in de auto te zitten, om naar het volgende punt te gaan.
  3. Montenegro is heel divers. Wij durven wel te stellen, dat Montenegro in dat opzicht uniek is. Zoveel diversiteit in zo een klein land, dat vind je nergens. Met een goed georganiseerde rondreis door Montenegro haal je het meeste uit je vakantie. 
  4. Je komt makkelijker in contact met de Montenegrijnen als je door een land rondreist. Wanneer je een "standaard" zonvakantie boekt, meestal op een standplaats, dan zul je niet veel zien en niet snel in contact komen met verschillende mensen. Met een rondreis kom je door verschillende gebieden, met verschillende mensen, met verschillende leefgewoonten. Interessant!
  5. Montenegro kent micro-klimaten. Van een sub-tropisch microklimaat tot een Alpien klimaat en alles ertussenin. Daardoor kun je weg van de hitte in de zomer, of juist in de winter  uit de sneeuw naar korte mouwen aan zee.
  6. Ieder jaar wordt er geinvesteerd in de infrastructuur. Het verkeer, de wegen, mede weggebruikers, zijn anders dan thuis, maar de hoofdwegen zijn goed onderhouden en worden continue verbeterd. Na een dagje ben je al gewend.
  7. Een rondreis is ook efficient, want je voorkomt dat je hetzelfde stuk meerdere keren moet rijden, als je weer ergens naar toe wilt gaan...

Bekijk hier snel ons aanbod in fly drive rondreizen!

 

 

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives