Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Strandvakantie Montenegro

Ontdek hier waarom wij een strandvakantie in Montenegro van harte kunnen aanbevelen, en waarom juist een strandvakantie via Montenegro Reizen. Als u op het internet bijvoorbeeld via Google zoekt op vakantie Montenegro, of strandvakantie Montenegro, dan staan wij op de eerste pagina. Tussen de advertenties van alle "grote jongens", zoals Tui, Kras, en Sunweb, of zogenaamde affiliate pagina's waar reisaanbod wordt aangeboden, is Montenegro Reizen de enige echte specialist. Op de meeste van deze websites staat ook foute informatie, waar we soms wel om kunnen lachen, zoals onder een foto van Sveti Stefan, de plaatsnaam Herceg Novi, of bij de Tara-kloof een foto van het Piva meer.

Montenegro Reizen maakt de mooiste gepersonaliseerde strandvakanties, waarbij bijvoorbeeld na enkele dagen zon en ontspanning een huurauto bij de accommodatie wordt gebracht. Dan ben je, met onze handleiding / reisboek, klaar voor enkele dagen actief op pad. Je eindigt dan je vakantie dan weer heerlijk aan het strand of zwembad. Of van te voren al de juiste excursies bijboeken. Of zonder extra kosten 1 overnachting in de bergen. Of een zonvakantie in drie plaatsen Ulcinj, Budva en Herceg Novi, met een huurauto. Iedere ochtend een uitstapje en iedere namiddag zon, zee en strand. Bij Montenegro Reizen kun je terecht voor de vakantie in Montenegro die bij jou past.

Montenegro ligt aan de Adriatische Zee, dat onderdeel is van de Middellandse Zee. De kust en de stranden zijn vergelijkbaar met de stranden in buurland Kroatie, waar ook al veel Nederlanders op vakantie gaan. Natuurlijk kun je genieten van zon, zee en strand, van heerlijk eten in de vele restaurantjes, en gezellig shoppen in de kleine winkeltjes in de oude stadjes of aan de wandelboulevards. Maar een strandvakantie in Montenegro kent veel extra mogelijkheden. Aan de 300 kilometer lange kust zijn heel veel leuke dorpjes en stadjes te vinden, met ook veel historie en culterele festivals. Ook de natuur is dichtbij, natuurpark Orjen, nationaal park Lovcen en Skadarmeer, liggen vlak aan de kust. Voor een actieve strandvakantie zijn er ook mogelijkheden. Klimparken in de bossen, met quads touren door het nationaal park of over schiereiland Lustica, paragliding, moutainbiken, boottochten, big game fishing, of bijvoorbeeld canyoning in de buurt van Bar. Natuurlijk kun je ook duiken en snorkelen. Dus naast luieren is Montenegro ook een goede bestemming voor een actieve strandvakantie.

  1. 300 km kust
  2. 70 km stranden
  3. uniek 13 km lang zandstrand in Ulcinj
  4. verborgen strandjes of inhammen alleen per boot bereikbaar
  5. goede kwaliteit zwemwater
  6. lang zwemseizoen, vanaf mei t/m oktober
  7. in juli en augustus zeewater meer dan 25 graden
  8. oude stadjes met historisch centrum
  9. gezellige standtentjes
  10. lange wandelboulevards

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives