Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

vliegvakantie Montenegro

Een unieke vliegvakantie Montenegro boeken? Montenegro is een divers land én een perfecte bestemming voor uw rondreis of zonvakantie. Naast heerlijke stranden heeft Montenegro ook tal van indrukwekkende historische steden, dorpen, natuurgebieden, gletsjermeren, rivieren en een prachtige ongerepte natuur.

Tickets naar Montenegro

In het hoogseizoen kunt u vanaf de luchthaven in Eindhoven rechtstreeks vliegen naar Montenegro. Wilt u buiten het hoogseizoen op vakantie in Montenegro? Dat kan! Het gehele jaar door gaan er vluchten met een tussenstop in Wenen, Ljubljana, Belgrado, Rome en Parijs. U kunt ook kiezen voor een last minute vakantie naar Montenegro.

Luchthavens

Montenegro heeft twee luchthavens. In de stad Podgorica zit Golubovci Airport, de grootste luchthaven van Montenegro. Voor rechtstreekse vluchten vanuit Nederland landt u op Tivat Airport, het vliegveld bij de stad Tivat.

Hoe lang is het vliegen?

U vliegt in zo’n 4 á 5 uur naar Montenegro. Dit zijn overigens wel vluchten met een korte tussenstop. Voor rechtstreekse vluchten naar Montenegro bent u zo’n 3 uur onderweg.

Vervoer

Bent u met het vliegtuig geland in Montenegro? Dan is de snelste en goedkoopste manier om de reis te vervolgen per trein. U kunt ook met de bus, maar deze rijdt minder vaak dan de trein. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een auto te huren in Montenegro.

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives