Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Guesthouse Tanja 3*

Gastvrij ontvangst aan een riviertje

Gastvrouw Tanja en haar familie ontvangt u hartelijk en is trots op wat zij en haar echtgenoot hebben gebouwd. Een gasthuis gelegen aan het riviertje Kolasinska met mooie, ruime en schone kamers. De familie heeft het gasthuis zelf gebouwd en heeft daarvoor veel lokale materialen gebruikt (hout en steen). In de ontbijtzaal is het raam uit een oude lokale school een authentiek detail. Als u inclusief ontbijt boekt, dan bent u verzekerd van een heerlijke start van de dag. In de ruime tuin kunt u rusten, barbecueën, of naast het riviertje een boek lezen.

gezellige en kleinschalige accommodatie

Details:

heerlijk ontbijt
huisgemaakt diner mogelijk
tuin aan riviertje
schone en ruime kamers
loopafstand centrum (1,5km)

Rustig gelegen op loopafstand van het centrum

Na een korte wandeling (1,5 km) ben je al in het centrum van Kolasin, waar een paar leuke restaurantjes zijn, winkeltjes en een kleine versmarkt. Kolasin zelf is een prima uitvalsbasis voor de omgeving van het oerbos en nationaal park Biogradska Gora, Komovi bergen en Bjelasica...

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives