Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Montenegro meet the Montenegrin

Het complete programma van deze reis

Verschillende regio's 

Deze reis is speciaal ontwikkeld als je de Montenegrijnse cultuur en manier van leven wilt beleven. Je verblijft in verschillende regio's bij verschillende Montenegrijnse families die je welkom heten en een kijkje in hun leven gunnen. Ga op ontdekkingsreis en leer (soms met handen en voeten) hoe Montenegrijnen in het leven staan. Dit is geen verplichting en je hebt voldoende privacy. Daarom kun je ook altijd je eigen plan bepalen. Is er een betere manier om een land te beleven? Weg van de massa en vakantie op een authentieke manier.

Verblijf
Afhankelijk van uw wensen en uitgangspunten, en van de grootte van het reisgezelschap, stellen wij een reisprogramma samen.

In de omgeving van het Skadarmeer, is het verblijf in gezellige accommodaties nabij het dorpje Virpazar. Jullie gastheren kennen de regio als geen ander en kunnen je van goede lokale tips voorzien om je verblijf nog unieker te maken. In de buurt van nationaal park Biogradska Gora bieden wij een kleinschalige guesthouse aan in Kolasin, of juist off the beaten track buitenverblijven in echte Montenegrijnse bergalmen ("katun"). In nationaal park Durmitor hebben wij ook enkele bijzondere locaties in ons aanbod.

Aan de kust in Herceg Novi hebben wij in de plaats Zelenika enkele accommodaties tussen de lokale bevolking.

Autohuur 

  • Luchthavens Tivat en Podgorica: je krijgt de huurauto op de luchthaven. De auto lever je daar ook weer in.  
  • Luchthaven Dubrovnik: je wordt in de aankomsthal opgewacht door een medewerker die een naambordje omhoog zal houden en gaat dan per transfer naar Montenegro. Daar krijg je de huurauto. 
  • Op de terugweg gaat het in omgekeerde volgorde: je levert de auto in op het afgesproken tijdstip en wordt weer per transfer naar de luchthaven gebracht. 
     

* De volgorde van de reis is afhankelijk van beschikbaarheid en vliegtijden.

Op ontdekkingsreis samen met de vriendelijke inwoners van Montenegro!

Bij deze reis met meerdere standplaatsen maak je een rondreis, zoals jij dat wilt. Samen bepalen we de route, de verblijfsplaatsen en de activiteiten die je onderweg kunt doen. Goed geregeld, maar voldoende vrijheid en privacy om tijdens de vakantie zelf te kiezen wat je gaat doen. Een geweldige ervaring voor gezinnen, ook met kleine kinderen! 

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives