Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Montenegro off road 4x4

Het complete programma van deze reis

Programma

Deze reis is speciaal bedoeld voor reizigers die van de gebaande paden af willen gaan, avontuurlijk zijn ingesteld en vooral van natuur en prachtige uitzichten houden. Je krijgt van Montenegro Reizen suggesties voor mooie off road routes door het Montenegrijnse berglandschap, maar je kunt ook op de verharde wegen rijden. Dat is het mooie aan deze manier van reizen: niet omdat het moet, maar omdat het kan. Je kunt altijd je eigen plan bepalen. Is er een betere manier om een land te beleven? Weg van de massa en op vakantie op een authentieke manier.

Je kunt bijvoorbeeld van standplaats naar standplaats rijden via de hoofdwegen, die goed onderhouden zijn. Vanaf uw accommodaties kun je dan mooie off road trips maken naar lokale bezienswaardigheden, panorama-plekken, katuns, etc.
 

Verblijf
Afhankelijk van je wensen, en van de grootte van het reisgezelschap, stellen wij samen met jou een reisprogramma samen. Je kunt ook een van de bestaande fly en drive reizen kiezen, en dan alleen de off road huurauto nemen.

Autohuur
De Lada Niva 4x4 is een veel gebruikte en betrouwbare auto in berglandschappen op de Balkan. Zo ook in Montenegro. Onze auto's zijn voorzien van airco en stuurbekrachtiging. Naast deze typische off road auto, hebben we ook de wat comfortabelere Dacia Duster 4x4 auto's, uiygerust met Grabber all terrain banden, zodat je de nationale parken Durmitor, Biogradska Gora, Prokletije, of de Komovi en Orjen bergen kunt gaan ontdekken. Je kunt de auto zelf in 4x4 stand zetten daar waar nodig.

  • Luchthavens Tivat en Podgorica: je krijgt de huurauto op de luchthaven. De auto lever je daar ook weer in.  
  • Luchthaven Dubrovnik: je wordt in de aankomsthal opgewacht door een medewerker die een naambordje omhoog zal houden en gaat dan per transfer naar Montenegro. Daar krijg je de huurauto. 
  • Op de terugweg gaat het in omgekeerde volgorde: je levert de auto in op het afgesproken tijdstip en wordt weer per transfer naar de luchthaven gebracht. 
     

* De volgorde van de reis is afhankelijk van beschikbaarheid en vliegtijden.

Off Road door nationale parken

Bij deze vakantie met vier standplaatsen maak je een rondreis door Montenegro. In de nationale parken zijn veel mogelijkheden om prachtige off road routes te rijden. Door de juiste verdeling van het aantal nachten kun je de kust, centraal en noord Montenegro zien, maar is er ook nog voldoende tijd aan de kust voor een stukje zon, zee en relaxen aan het strand. Maar ook aan de kust is nog genoeg te zien en te doen. 

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives