Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Raften route D - 80km

Locatie: Zabljak, nationaal park Durmitor
Periode: gehele jaar (zelfs winterraften!)
Wildwatervaren, of raften, is een van de populairste activiteiten op de Tara rivier, in de Tara Canyon, in nationaal park Durmitor.

Route D: dit betreft een tweedaagse "afdaling" van de Tara rivier. Een combinatie van A, B en C met nog een beetje extra! Op dag 1 gaat u vanaf Djurdjevica Tara tot aan een rafting kamp gelegen aan de rivier. In de accommodatie aan de rivier is een warme late lunch / diner, tijd voor ontspanning, en een overnachting. Unieke locatie! De volgende dag via Brstanovica naar Scepan Polje nog meer spanning en avontuur! In het programma en de prijs is het volgende inbegrepen: transfers, rafting uitrusting, lunchpakket, diner en overnachting op dag 1, lunch na afloop dag 2, transfer van Scepan Polje via het Piva en Durmitor gebergte terug naar Zabljak.

Prijs per persoon EUR 200 (bij vier personen)
OPMERKING: altijd op aanvraag en op basis van beschikbaarheid. 

Special! In de maanden april en mei, soms tot medio juni, is het mogelijk om "de hele rivier" in 1 dag te doen... Dit is voor de echte sportieveling en avonturist een geweldige ervaring. De rivier is dan snel en wild! Onderweg voldoende pauzes, maar er wordt ook doorgewerkt. Dan heb je geen overnachting. Vraag naar de mogelijkheden!

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives