Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Hotel Perla 4*

Indrukwekkend uitzicht over de baai van Kotor

Hotel Perla ligt op Savina, het mooiste deel van Herceg Novi aan de prachtige Adriatische kust. Het hotel ligt direct aan de 6 km. lange wandelboulevard, en heeft een eigen privé strand. De accommodatie heeft een indrukwekkend uitzicht over de Baai van Kotor en beschikt over verschillende typen kamers en appartementen. Er is een prachtig terras aan de wandelboulevard, waar je kunt genieten van het uitzicht over de baai. 
Hotel Perla krijgt van onze, maar ook van andere gasten, een hoge waardering. 
Dit viersterrenhotel met al zijn voorzieningen en een uitstekende service zullen ervoor zorgen dat je een verblijf van de hoogste kwaliteit ervaart. Het complex bestaat uit een hoofdgebouw en enkele bijgebouwen (annex) die ook van de hotelfaciliteiten gebruik kunnen maken. Er wordt een uitstekend ontbijt geserveerd in het restaurant. 

 

Uitstekende ligging, goede service, prachtig terras

Details:

aan de wandelboulevard
loopafstand centrum
strand
restaurant
Herceg Novi

Op wandelafstand van het historische stadscentrum Herceg-Novi

Maak een prachtige wandeling over de 6km lange wandelboulevard naar het historische stadscentrum Herceg-Novi en de stadshaven Skver. Geniet onderweg van de uitzichten, de strandjes, en restaurantjes. Het klooster Savina en Savina park ligt vlakbij het hotel, waar je ook een prachtig uitzicht hebt over de baai van Kotor. Ideaal gelegen voor het maken van dagexcursies naar de historische plaatsen Kotor, Perast, Dubrovnik (Kroatië), Trebinje (Bosnië), nationaal park Lovcen. Maak ook een boottocht door de baai van Kotor of naar het schiereiland Lustica en geniet op een prachtig strandje. 

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives