Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Wijnhuis Pejanovic

Heerlijk tot rust komen

Heerlijk afgelegen op een eigen wijngaard (met wijnmakerij) in het kleine authentieke plaatsje Limljani kun je bij Wijnhuis Pejanovic nog eens echt tot rust komen. Huur hier een fiets en verken de mooie omgeving. Slechts 7,5 km van Virpazar.

genieten op een eigen wijngaard

Details:

wijngaard
rust

Verken de prachtige omgeving per fiets

Huur fietsen, maak een boottocht, rij een panorama route, verken de omgeving, ga wandelen en vogels spotten in het nationaal park Skadarmeer.Kom tot rust tussen de wijnranken en aan het zwembad. Geniet na een dag van activiteiten van een wijnproeverij. Huur fietsen, maak een boottocht, rij een panorama route, verken de omgeving, ga wandelen en vogels spotten in het nationaal park Skadarmeer.Kom tot rust tussen de wijnranken en aan het zwembad. Geniet na een dag van activiteiten van een wijnproeverij. Huur fietsen, maak een boottocht, rij een panorama route, verken de omgeving, ga wandelen en vogels spotten in het nationaal park Skadarmeer.Kom tot rust tussen de wijnranken en aan het zwembad. Geniet na een dag van activiteiten van een wijnproeverij. 

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives