Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Skadarmeer boottocht - privé

De beste manier om op een persoonlijke en rustige manier het Skadarmeer te ontdekken.

Locatie: Virpazar (nationaal park Skadarmeer of Meer van Skadar)
Periode: gehele jaar (afhankelijk van weersomstandigheden)

Nationaal park Skadarmeer is eigenlijk de enige plaats in Montenegro, waar de aanbieders zich actief aanbieden (soms opdringen) voor het boeken van een boottocht. Hoe fijn is het dan, als het al geregeld en betaald is, en ook nog bij de beste en betrouwbaarste mensen! U hoeft alleen maar uw voucher te laten zien.

Montenegro Reizen werkt al jaren samen met vaste partners, zowel voor groepen of grotere gezelschappen, als voor individuele gasten. U kunt in overleg met ons en/of de uitvoerder vooraf bespreken welke route u wilt varen, en welke bezienswaardigheden u interesseren. Het Skadarmeer is het grootste meer van de Balkan en strekt zich uit over circa 400 km2. De meeste aanbieders van bootexcursies vertrekken uit het dorpje Virpazar. Er zijn eilandjes, strandjes om te zwemmen, plaatsen om te vissen, vogels spotten, kloosters die alleen per boot bereibaar zijn etc. Met een privé-excursie weet u zeker dat u de mooiste plekjes zult zien, in plaats van de standaard rondjes met andere toeristen.

Inclusief: privé-boot (traditioneel design), brandstof, schipper / gids (Engels), flexibiliteit en betrokkenheid, en een drankje onderweg. 
Prijs per boot per uur:

  • EUR 45,- 1 en 2 personen
  • EUR 50,- 3 en 4 personen 
  • EUR 55,- 5 en 6 personen
  • EUR 60,- 7 en 8 personen
  • EUR 70,- 9 en 10 personen
  • meer dan 10 personen op aanvraag

Exclusief: entree nationaal park (5,- per persoon (kinderen t/m 14 jaar betalen geen entree); te betalen ter plaatse).

Wij adviseren minimaal 3 uur te gaan.

Voor groepsboekingen met meer dan 10 personen gelden andere voorwaarden. Vraag naar de mogelijkheden en stuur ons een bericht!

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives