Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Wijnhuis Cermeniza

boutique wijndomein met zwembad

Unieke accommodatie... Een landhuis, een wijnhuis, puur natuur en authentiek. Met zwembad!

Eco Wijnhuis Cermeniza is een familiebedrijf dat traditionele Montenegrijnse gastvrijheid combineert met moderne voorzieningen.Gelegen op een van de meest schilderachtige plekken in de regio Crmnica met een panoramisch uitzicht op het Skadar-meer.
Het resort is verdeeld in 6 prachtige villa's, met een perfect gepositioneerd zwembad. Binnen het resortgebied van 5000 m² kun je ook genieten van de tweehonderd jaar oude wijngaarden en wijnproeverijen in de prachtige wijnkelder. 
Na een lange actieve dag rondom het Skadarmeer, kun je genieten van een warm en heerlijk traditioneel diner, bereid met de beste producten die Montenegro te bieden heeft. 
 

#wine #localfood #boutique

Details:

zwembad
wijnproeverij
panoramisch uitzicht
huisgemaakt diner
1,5 km van Virpazar
Nationaal park Skadarmeer

Nationaal Park Skadarmeer en omgeving ontdekken!

Ervaar de unieke wijncultuur tijdens een rondleiding door de eeuwenoude wijngaarden, met het oudste lid van de familie Đurisic, de grootvader, die je zijn kennis van de mooiste wijnen zal bijbrengen, en sluit de rondleiding af met een wijnproeverij.

Maak een onvergetelijke privéboottocht op het Skadarmeer, die Montenegro reizen voor je kan regelen, en zwem midden op het meer tussen de prachtige waterlellies. Spot pelikanen en bezoek een klooster op een van de vele eilandjes. 

Het warme water van het meer is heerlijk om in te zwemmen. Een van de meest populaire stranden is het strand in Murici, zeer dicht bij de grens met Albanië, met een fantastisch uitzicht over het hele meer.

Bezoek in de omgeving de historische plaatsen: Zabljak Crnojevica, de middeleeuwse vestingstad; oude stad Rijeka Crnojević, en het charmante, verscholen noordwestelijke uiteinde van het Skadar-meer met de dorpen Godinje en Ostros. Een serene plek om te stoppen en wat lokale wijnen te proeven. Dwaal rond tussen de stenen huizen en geniet van het uitzicht op het meer en het oude gevangeniseiland Grmozur.

Daarnaast kun je wandelen, fietsen, kajakken, wijnroute’s rijden, en genieten van lokale specialiteiten.

Ontdek in de omgeving: Nationaal Park Lovcen, en de oude kustplaatsen “Stari Bar”, en Ulcinj. 
Rij via het prachige Rumija gebergte weer terug, en geniet van het prachtige uitzicht over het Skadarmeer. 

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives