Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Montenegro Exclusive Week

Montenegro Exclusive Week

v.a. € 595.00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Het complete programma van deze reis

Voor vertrek ontvang je van ons o.a. een persoonlijk roadbook en meer!

Kolasin

In Kolasin verblijft u 2 nachten in het geweldige Bianca Resort & Spa, een berghotel dat zijn weerga niet kent. Modern design met authentieke materialen en het gebruik van zwembad, sauna en fitness is inbegrepen. Naast logies en ontbijt krijgt u via Montenegro Reizen bij dit verblijf het diner erbij!
 

Budva

Aan de kust in Budva verblijft u 5 nachten (ook hier halfpension inbegrepen!) in hotel Avala Resort, dat pal naast de historische oude en ommuurde stad ligt. Wat een locatie en perfecte uitvalsbasis om uitstapjes te maken. Geniet van de exclusiviteit en luxe die het hotel en de directe omgeving biedt: toprestaurants, zwembaden, spa-faciliteiten, hotelstrand etc. U bent de koning te rijk. Diverse upgrades mogelijk: zeezicht, superior kamer met of zonder zeezicht, halfpension etc.

Geef je wensen door bij het aanvragen van je reisvoorstel. Uiteraard kunnen we het programma naar wens aanpassen, bijvoorbeeld als je een nachtje langer in de bergen wilt blijven.

Autohuur 

  • Luchthavens Tivat en Podgorica: je krijgt de huurauto op de luchthaven. De auto lever je daar ook weer in.  
  • Luchthaven Dubrovnik: je wordt in de aankomsthal opgewacht door een medewerker die een naambordje omhoog zal houden en gaat dan per transfer naar Montenegro. Daar krijg je de huurauto. 
  • Op de terugweg gaat het in omgekeerde volgorde: je levert de auto in op het afgesproken tijdstip en wordt weer per transfer naar de luchthaven gebracht. 
     

* De volgorde van de reis is afhankelijk van beschikbaarheid en vliegtijden.

Oerbossen, Budva riviera en meer...

U krijgt een uitstekende indruk van de riviera van Budva, met de charmante en historische plaatsen van Budva, Petrovac en Sveti Stefan. Maar ook Tivat en de Baai van Kotor (Boka Kotorska) zijn snel een eenvoudig bereikbaar, met mooie stadjes als Herceg Novi of het bijzondere Perast. Liever de bergen in? Geen probleem, nationaal park Lovcen en heerser Petar II Petrovic Njegos verwacht je op grote hoogte!

U ontvangt een handleiding met aanbevelingen voor lokale bezienswaardigheden, adresjes voor lekker Bourgondisch genieten, maar ook voor dagtrips naar interessante plaatsen op te overziene rijafstand. Zo maakt u de juiste keuzes en haalt u alles uit uw vakantie!

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives