Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Montenegro Rondreis Exclusive

Montenegro Rondreis Exclusive

v.a. €1095,00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Het complete programma van deze reis

Voor vertrek ontvang je van ons o.a. een persoonlijk roadbook en nog veel meer!

Kolasin

In Kolasin verblijf je 3 nachten in het geweldige Bianca Resort & Spa, een berghotel dat zijn weerga niet kent. Modern design met authentieke materialen en het gebruik van zwembad, sauna en fitness is inbegrepen. 

Zabljak

In Zabljak, nationaal park Durmitor, heb je 4 overnachtingen o.b.v. logies en ontbijt in het sfeervolle hotel Soa (700 m van het centrum). Gegarandeerde service!
Indien dit hotel geen beschikbaarheid heeft in de klasse kamers uit de fly drive, kun je kiezen uit een upgrade (duurdere kamer) of een alternatief hotel in de buurt, zoals hotel Polar Star.
 

Budva

Aan de kust in Budva verblijf je 7 nachten in hotel Avala Resort, dat pal naast de historische oude en ommuurde stad ligt. Wat een locatie en perfecte uitvalsbasis om uitstapjes te maken. Geniet van de exclusiviteit en luxe die het hotel en de directe omgeving biedt: toprestaurants, zwembaden, spa-faciliteiten, hotelstrand etc. Je bent de koning te rijk. Diverse upgrades mogelijk: zeezicht, superior kamer met of zonder zeezicht, etc.

Geef je wensen door bij het aanvragen van je reisvoorstel. Uiteraard kunnen we het programma naar wens aanpassen, bijvoorbeeld als je een nachtje langer in de bergen wilt blijven.

Autohuur 

  • Luchthavens Tivat en Podgorica: je krijgt de huurauto op de luchthaven. De auto lever je daar ook weer in.  
  • Luchthaven Dubrovnik: je wordt in de aankomsthal opgewacht door een medewerker die een naambordje omhoog zal houden en gaat dan per transfer naar Montenegro. Daar krijg je de huurauto. 

* De volgorde van de reis is afhankelijk van beschikbaarheid en vliegtijden.

drie hotspots met veel extra's!

Bij deze reis met drie standplaatsen maak je als het ware een rondje door Montenegro. Door de juiste verdeling in het aantal nachten kun je de zuidkust, centraal en noord Montenegro zien, maar is er ook nog voldoende tijd aan de kust voor een zon, zee en relaxen aan het strand. Maar ook aan de kust is nog genoeg te zien en te doen. Kijk snel verder of vraag een reisvoorstel aan.

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives