Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Montenegro Rondreis Exclusive Vista Residence

Montenegro Rondreis Exclusive Vista Residence

v.a. € 695.00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Het complete programma van deze reis

Voor vertrek ontvang je van ons o.a. een persoonlijk roadbook en nog veel meer!

Zabljak

In Zabljak, nationaal park Durmitor, zijn 4 overnachtingen o.b.v. logies en ontbijt in het sfeervolle hotel Soa (700 m van het centrum).
Indien dit hotel geen beschikbaarheid heeft in de klasse kamers uit de fly drive, kunt u kiezen uit een upgrade (duurdere kamer) of een alternatief hotel in de buurt, zoals het fijne hotel Polar Star.

Kolasin

In Kolasin verblijf je 3 nachten in het geweldige Bianca Resort & Spa, een berghotel dat zijn weerga niet kent. Modern design met authentieke materialen en het gebruik van zwembad, sauna en fitness is inbegrepen. Naast logies en ontbijt krijg je via Montenegro Reizen bij dit verblijf het diner erbij!

Herceg Novi

Aan de kust in Herceg Novi (Vista Residence) de accommodatie van deze fly drive, op basis van logies, inclusief bed- en badlinnen en eindschoonmaak (7 overnachtingen). Zoals de naam "vista" (= uitzicht) al verklapt, heeft deze accommodatie een uitzicht op de Baai van Kotor en de omliggende bergen, dat met geen pen is te beschrijven. Veel privacy en in het warme seizoen ook twee zwembaden. Een vebrlijf bij Vista Residence is eigenlijk een vakantie in je vakantie.

Geef je wensen door bij het aanvragen van je reisvoorstel. Uiteraard kunnen we het programma naar wens aanpassen, bijvoorbeeld als je een nachtje langer in de bergen wilt blijven.

Autohuur 

  • Luchthavens Tivat en Podgorica: je krijgt de huurauto op de luchthaven. De auto lever je daar ook weer in.  
  • Luchthaven Dubrovnik: je wordt in de aankomsthal opgewacht door een medewerker die een naambordje omhoog zal houden en gaat dan per transfer naar Montenegro. Daar krijg je de huurauto. 
  • Op de terugweg gaat het in omgekeerdevolgorde: je levert de auto in op het afgesproken tijdstip en wordt weer per transfer naar de luchthaven gebracht. 
     

* De volgorde van de reis is afhankelijk van beschikbaarheid en vliegtijden.

Drie mooie standplaatsen voor een rustige rondreis

Bij deze vakantie met drie standplaatsen maak je als het ware een rondje door Montenegro. Wat langer eindigen aan de kust geeft het gevoel van een vakantie in een vakantie. Door de juiste verdeling van het aantal nachten kun je de kust, centraal en noord Montenegro zien, maar is er ook nog voldoende tijd aan de kust voor een stukje zon, zee en relaxen aan het strand. Maar ook aan de kust is nog genoeg te zien en te doen. 

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives