Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Special - Vista Residence

Special - Vista Residence

395,00
v.a. €395,00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Zien en doen

Herceg Novi en omgeving

Herceg Novi is met haar historische stadscentrum en 6 km lange wandelboulevard een gezellige standplaats, met voldoende mogelijkheden voor ontspanning en activiteiten. 

Tips voor uitstapjes: Baai van Kotor met de historische plaatsen Perast en Kotor, of juist de nieuwe hotspots Porto Montenegro in Tivat, of Porto Novi in Kumbor. Het mondaine Budva is ook in iets meer dan een uur bereikbaar, of maak vanuit Herceg Novi een boottocht om Montenegro en het machtige Orjen gebergte van zee te aanschouwen. Zelfs skiën in Zabljak (nationaal park Durmitor) hoort nog tot de mogelijkheden in het vroege voorjaar! Of pelikanen spotten op het Meer van Skadar... Of een bezoekje aan de buurlanden: Dubrovnik in Kroatië of Trebinje en/of Mostar in Bosnië, waar u de lekkerste “burek” en "cevapcici" kunt proeven. Het kan allemaal! 

Verder zijn er vele kleine strandjes, de wandelboulevard en het historische stadscentrum van Herceg Novi, schiereiland Lustica, museumstad Cetinje, nationaal park Lovcen en het authentieke dorpje Njegusi (ham, kaas en wijn proeverijen). 

Je ontvangt een handleiding met aanbevelingen voor lokale bezienswaardigheden, adresjes voor lekker Bourgondisch genieten, maar ook voor dagtrips naar interessante plaatsen op te overziene rijafstand. Zo maak je de juiste keuzes en haal je het meeste uit je vakantie! 

Vista Residence - Herceg Novi - Bay of Kotor - Montenegro

Ontdek de Baai van Kotor vanuit Herceg Novi

U krijgt een uitstekende indruk van de riviera van Herceg Novi en de Baai van Kotor (Boka Kotorska), met de charmante en historische plaatsen Perast en Kotor. Maar ook Tivat en Budva zijn snel een eenvoudig bereikbaar. Liever de bergen in? Geen probleem, natuurpark Orjen met toppen tot 1.895m liggen achter u!

U ontvangt een handleiding met aanbevelingen voor lokale bezienswaardigheden, adresjes voor lekker Bourgondisch genieten, maar ook voor dagtrips naar interessante plaatsen op te overziene rijafstand. Zo maakt u de juiste keuzes en haalt u alles uit uw vakantie!

 

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives