Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Special - Vista Residence

Special - Vista Residence

395,00
v.a. €395,00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Het complete programma van deze reis

  • Je vliegt van de luchthaven naar keuze (bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Düsseldorf) naar Dubrovnik, Tivat of Podgorica. Indien je in Dubrovnik landt, word je per comfortabele transfer (25 km) naar Herceg Novi gebracht en ga je verder naar je tijdelijke thuis in Montenegro: appartement Vista Residence. Op de luchthavens Tivat en Podgorica ontvang je direct de huurauto. 
  • Je wordt hartelijk ontvangen door de gastheer en wegwijs gemaakt in het appartement en krijgt de eerste tips wat je kunt doen in de omgeving. Herceg Novi is met haar historische stadscentrum en 6 km lange wandelboulevard een gezellige standplaats, met voldoende mogelijkheden voor ontspanning, activiteiten en dagexcursies. 
  • Je verblijft in Vista Residence op basis van logies, inclusief bed- en badlinnen, strandlaken en eindschoonmaak. Zoals de naam "vista" (= uitzicht) al verklapt, heeft deze accommodatie een uitzicht op de Baai van Kotor en de omliggende bergen, dat met geen pen is te beschrijven. Veel privacy en in het warme seizoen ook twee zwembaden. Je zult alle dagen uitstapjes kunnen maken, maar het is soms moeilijk afscheid nemen van het adembenemende uitzicht vanaf Vista Residence.  In de basisreis heb je 7 overnachtingen. Wil je korter of langer, vraag naar de mogelijkheden.

Autohuur 

  • Luchthavens Tivat en Podgorica: je krijgt de huurauto op de luchthaven. De auto lever je daar ook weer in.  
  • Luchthaven Dubrovnik: je wordt in de aankomsthal opgewacht door een medewerker die een naambordje omhoog zal houden en gaat dan per transfer naar Montenegro. Daar krijg je de huurauto. 
  • Op de terugweg gaat het in omgekeerde volgorde: je levert de auto in op het afgesproken tijdstip en wordt weer per transfer naar de luchthaven gebracht. 

Vista Residence - Herceg Novi - Bay of Kotor - Montenegro

Ontdek de Baai van Kotor vanuit Herceg Novi

U krijgt een uitstekende indruk van de riviera van Herceg Novi en de Baai van Kotor (Boka Kotorska), met de charmante en historische plaatsen Perast en Kotor. Maar ook Tivat en Budva zijn snel een eenvoudig bereikbaar. Liever de bergen in? Geen probleem, natuurpark Orjen met toppen tot 1.895m liggen achter u!

U ontvangt een handleiding met aanbevelingen voor lokale bezienswaardigheden, adresjes voor lekker Bourgondisch genieten, maar ook voor dagtrips naar interessante plaatsen op te overziene rijafstand. Zo maakt u de juiste keuzes en haalt u alles uit uw vakantie!

 

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives