Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Montenegro Kust en Bergen Comfort

Montenegro Kust en Bergen Comfort

v.a. €585,00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Het complete programma van deze reis

Zabljak

In Zabljak, nationaal park Durmitor, verblijft u in privé accommodatie Tops, Nina of een vergelijkbare accommodatie op basis van logies, inclusief bed- en badlinnen en eindschoonmaak (6 overnachtingen). De accommodaties zijn gezellig in of nabij het centrum gelegen, maar toch rustig. Restaurantjes, bakker en supermarkt op loopafstand.
 

Herceg Novi

Aan de kust is Vista Residence te Herceg Novi de accommodatie van deze fly drive (8 overnachtingen), op basis van logies, inclusief bed- en badlinnen, eindschoonmaak en toeristenbelasing. Zoals de naam “vista” (= uitzicht) al verklapt, heeft deze accommodatie een panoramisch uitzicht op de Baai van Kotor en de omliggende bergen. Veel privacy en in het warme seizoen ook twee zwembaden.

Er zijn appartementen voor 2 personen met een terras aan de tuin en zeezicht (type A); appartementen met 2 slaapkamers (type B) of 3 slaapkamers met panorama-terrassen (type C).

Autohuur 

  • Luchthavens Tivat en Podgorica: je krijgt de huurauto op de luchthaven. De auto lever je daar ook weer in.  
  • Luchthaven Dubrovnik: je wordt in de aankomsthal opgewacht door een medewerker die een naambordje omhoog zal houden en gaat dan per transfer naar Montenegro. Daar krijg je de huurauto. 
  • Op de terugweg gaat het in omgekeerdevolgorde: je levert de auto in op het afgesproken tijdstip en wordt weer per transfer naar de luchthaven gebracht. 

* De volgorde van de reis is afhankelijk van beschikbaarheid en vliegtijden.

In een ontspannen tempo actief zijn...

Veel zien, maar niet veel verhuizen! Dat is het devies bij deze reis met twee standplaatsen. Je kunt het westelijke en centrale deel van Montenegro en het grootste gedeelte van de kust ontdekken. Maar je hebt voldoende tijd op de twee standplaatsen om je echt thuis te voelen. 

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives