Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Canyoning Nevidio

Locatie: Canyon Nevidio (tussen Zabljak en Savnik)
Periode: juni - oktober (afhankelijk van de waterstand)

Volgens de gasten van Montenegro Reizen mag Canyoning in Montenegro eigenlijk niemand overslaan. Een onvergetelijk ervaring voor de sportief ingestelde gasten. Een gemiddelde tot goede conditie is nodig. Het venijn zit hem in de staart, omdat je aan het einde van de canyoning via een stijl bergpad de canyon uit moet. Dat duurt tussen de 30 en 45 minuten.

Montenegro Reizen werkt samen met een organisatie, waarvan de leden ook lid zijn van de nationale reddingsbrigade (bergen etc.), en dus echt kennis van zaken hebben. Zij kennen de canyon als hun broekzak en spreken Engels, maar van deelnemers wordt verwacht dat ze een goede conditie hebben. Voor de uitrusting wordt gezorgd, inclusief schoentjes van neopreen, helm, wetsuit etc. Sommige deelnemers kiezen ervoor om in eigen sportschoenen te gaan. Na ongeveer een derde van de canyon is er geen weg terug, dan moet de canyon worden doorlopen. Er zijn enkele (vrijwillige) sprongen van circa 3 en 6 meter, die ook kunnen worden vermeden door eromheen te klimmen of doordat de professionele begeleiders de deelnemer helpen met afzakken. Er zijn ook hogere sprongen mogelijk voor de echte dare devils!

Inclusief: professionele begeleiding, complete uitrusting (helm, wetsuit, neopreen schoenen), entree in de canyon, foto's en video van de tocht via een cloudlink (of neem zelf een usb stick mee).

Programma:
10:00 uur verzamelen: omkleden en een briefing / instructies, met wennen in een poeltje koud water
11:00 uur start met de tocht
14:30 uur einde tocht, terugwandelen uit de canyon, omkleden
15:15 uur einde
Er zijn twee leuke restaurantjes waar je na de canyoning heerlijk kunt lunchen (niet inbegrepen)

Prijs per persoon EUR 100,-

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives