Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Montenegro Kust en Bergen Comfort

Montenegro Kust en Bergen Comfort

v.a. €595,00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Klantervaringen

Een onvergetelijke reis

Robert en Sandra uit Castricum over Bungalow Lena, over Vista Residence 2, over Montenegro Kust en Bergen Comfort, over Montenegro Rondreis Comfort, over Reis op maat, over Baai van Kotor, over Biogradska Gora, over Herceg Novi, over Kolasin, over Kotor, over Lovcen, over Orjen gebergte, over Perast, over Skadar meer, over Virpazar en Rijeka Crnojevica, over Zabljak reisperiode: augustus 2022

Een onvergetelijke reis met alleen maar hoogtepunten!

Wij zijn afgelopen zomer vier weken met een huurauto door Montenegro en Albanie getrokken. We dachten al het moois in Europa wel een beetje gezien te hebben maar mijn god, wat een prachtige reis is dit geworden! Niet geremd door enige kennis van beide landen (uiteraard wel goed ingelezen) zijn we het avontuur aangegaan en werkelijk waar geen enkele dag werden we teleurgesteld! Wladimir en zijn team hebben er echt iets fantastisch van gemaakt: Heerlijke overnachtingen, schitterende trips van A naar B en uitmuntende tips voor restaurants en bezienswaardigheden (op locatie maar ook zeker onderweg). Beide landen hebben hun eigen charmes en identiteit maar voor allebei geldt dat de mensen, de natuur, de geschiedenis, het eten en de prijzen absoluut redenen voor ons zijn om echt nog een keertje terug te keren. Als ik toch iets negatiefs moet noemen, de locatie Shkoder vonden wij niet heel bijzonder maar dat zal ongetwijfeld persoonlijk zijn.

Daarnaast wil ik in het bijzonder Wladimir even noemen (en bedanken) voor zijn tomeloze inzet en hulp (via Whatsapp) om er voor ons écht iets bijzonders van te maken, iets wat gelukt is!

We willen graag nog een keer Bosnië, Kosovo en Noord-Macedonië aandoen. Daarvoor bellen we eerst bij albaniereizen.nl (onderdeel van Novi Travel) aan!

Alles voldeed aan onze verwachtingen

Michiel Koppens en Chantal Hendrix uit Nederweert over Appartement Bojana, over Bokeska Noc Garni Hotel, over Montenegro Kust en Bergen Comfort reisperiode: september 2019

Gisteren is zowel mijn vriendin als ik thuis gekomen van een super fijne vakantie in Montenegro, welke door jullie is geregeld. 
Wij willen jullie bedanken voor het regelen van de vakantie. Wij hebben het uitstekend naar onze zin gehad en de vakantie voldeed precies aan onze verwachtingen. Wij vonden het fijn dat onze wensen van begin af aan zijn gerespecteerd en dat er naar een passende op maat oplossing is gekeken om een prettige vakantie te realiseren. Eigenlijk voldeed alles aan onze verwachtingen, zowel het appartement in Zabljak, het hotel in Herceg Novi als de huurauto. Wel was het jammer dat er uiteindelijk geen navigatie aanwezig was, dit had ik graag vooraf graag geweten zodat ik een offline app kon downloaden. Voor de rest was de vakantie super dus bedankt voor de goede zorgen. 
 

we zijn nog steeds aan het nagenieten van een onvergetelijke reis.

Familie Hammel uit Westerlo, België over Budva Panorama, over Bungalow Zivko, over Montenegro Kust en Bergen Comfort reisperiode: augustus 2019
Wij zijn nu ongeveer bijna drie weekjes thuis en we zijn nog steeds aan het nagenieten van een onvergetelijke reis.
Alles was tip top geregeld, elke accommodatie was op de hoogte van onze komst. Alsook de twee activiteiten die gepland stonden.
Skadar Lake was ongelooflijk mooi en onze gids heeft dat zeer goed gedaan.
Na vijf dagen in Budva te verblijven, zijn we twee dagen naar Zabjak geweest. Daar hebben we de eerste avond nog een wandeling gemaakt rond het Black Lake, wat ook zeker de moeite is. De tweede dag hebben we de canyoning gedaan en dat was een fantastisch avontuur.
Om onze reis te beëindigen zijn we nog twee dagen in Dubrovnik geweest, de gastheer heeft ons zeer goed ontvangen met zijn familie. We mochten gelijk mee aan tafel om te proeven van zijn zelfgemaakte Grappa.
 
Wij willen jullie ook graag bedanken voor deze geweldige reis, doordat alles op voorhand zo goed was geregeld hadden wij geen zorgen aan ons hoofd en konden we gewoon genieten.
 

wij hebben een onvergetelijke reis achter de rug.

Jan Speltincx - Heidi de Meyer uit Wuustwezel, België over Bungalow Petar, over Vista Residence 4*, over Montenegro Kust en Bergen Comfort reisperiode: augustus 2019

We hebben met onze 3 dochters een onvergetelijke reis achter de rug. We hebben met volle teugen genoten van het prachtige uitzicht en verblijf op vista Residence, de boottocht met Ivana op het Skadarmeer, de hiking met de zonen van baba Jovanka, de rondvaart naar Lüstica met  Pero (een liefhebber van Bob Dylan… . Ook kwamen wij onverwachts een dorpsgenoot tegen, die regelmatig in Montenegro komt. Hij gaf ons goede tips en motiveerde ons om terug te komen. 

Ik ben een heel tevreden klant dus :)

Philippe Hubo uit Tienen over Hotel Polar Star 4*, over Vista Residence 4*, over Montenegro Kust en Bergen Comfort reisperiode: juli 2019
Ik wil jullie laten weten dat de vakantie heel goed is meegevallen, alles was prima geregeld, het vervoer, de hotels, de excursies ... geen enkel probleem gehad, dus hartelijk bedankt voor de erg goede service !
En Montenegro is ons enorm bevallen, wat een prachtig land ! Ik denk eraan om bij een volgende vakantie nog eens naar daar te gaan, nationaal park Prokletije en het Komovi gebergte hebben we nog niet gezien ...
 
Ik ben een heel tevreden klant dus :)

Montenegro is een heel mooi en veelzijdig land

Daniel en Christiane uit Tervuren over Vista Residence 4*, over Montenegro Kust en Bergen Comfort reisperiode: juni 2019

Montenegro is een heel mooi en veelzijdig land, met verbluffende natuur en tal van cultureel-historische pareltjes.

De voorgestelde verblijfplaatsen (Zabljak in het noorden,  Herceg Novi aan de kust) zijn uitstekend gesitueerd om op verkenning te gaan. Zabljak is een charmant stadje met heel veel uitstapmogelijkheden. Bovendien vind je er lekkere en goedkope restaurantjes. Woorden schieten te kort om de prachtige ligging en luxueuze inrichting van Vista Residence te beschrijven. Wij vielen gewoon achterover. En ja, de heer Vukovic is een charmante, hulpvaardige contactpersoon.

 

Bedankt Montenegro Reizen : jullie hebben gezorgd voor een supergeslaagde vakantie.

Op deze manier hebben wij alle gezichten dat het land te bieden heeft gezien. Een dikke aanrader!

Mark en Danique uit Zwolle over Appartement Bojana, over Bokeska Noc Garni Hotel, over Montenegro Kust en Bergen Comfort reisperiode: september 2018

Wij hadden hooggespannen verwachtingen en dat heeft het land meer dan waargemaakt. De combinatie tussen een paar dagen in de bergen en vervolgens aan de kust was perfect. Op deze manier hebben wij alle gezichten dat het land te bieden heeft gezien. Het is een klein, maar enorm divers land in allerlei opzichten (temperatuur, natuur en cultuur). De organisatie van de reis is perfect verlopen en het contactpersoon in Montenegro staat klaar wanneer dat nodig is! Oftewel: een dikke aanrader! Nogmaals dank voor deze fantastische reis.

Perfecte vakantie!

Halmingh uit Drenthe over Montenegro Kust en Bergen Comfort reisperiode: juni 2015
Hallo Wladimir,
 
Wil je even bedanken voor de perfecte vakantie die wij hebben gehad. Het was allemaal goed geregeld, onze dank daar voor. 
Zal iedereen die mij vraagt dit buro aan bevelen.
 
Top!
 
 

In een ontspannen tempo actief zijn...

Veel zien, maar niet veel verhuizen! Dat is het devies bij deze reis met twee standplaatsen. Je kunt het westelijke en centrale deel van Montenegro en het grootste gedeelte van de kust ontdekken. Maar je hebt voldoende tijd op de twee standplaatsen om je echt thuis te voelen. 

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives