Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Bungalow Zivko

Sympathieke houten huisjes

Bungalow Zivko ligt midden in het indrukwekkende Durmitor-gebergte op ongeveer 4 km van Zabljak. De vriendelijke gastheer Zivko verhuurt zes sympathieke houten huisjes (bungalows), omringd door ongerepte natuur, weiden en bergmassieven. De huisjes zijn rustig en centraal gelegen langs de weg naar het centrum van Zabljak (1,5 km). Er is voldoende ruimte voor 2 tot 4 personen. Er zijn barbecue faciliteiten en een speeltuin voor kinderen. Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd. 

Centraal gelegen langs de weg naar het centrum

Details:

centraal
tuin
ontbijt
barbecue faciliteiten
activiteiten

Landelijk gelegen

Maak een prachtige wandeling, of rij een adembenemende panorama route met de auto. Bezoek het "Zwarte meer". Ga met de kabelbaan naar een van de hoogste toppen "Savin kuk" en geniet van een schitterend uitzicht over nationaal park Durmitor. Proef ook van de lokale streekgerechten in de vele restaurantjes. En bekijk de prachtige excursies die je kunt doen, zoals Raften door de Tara canyon (route A of B), dit is een onvergetelijke ervaring. En volgens de gasten van Montenegro Reizen mag Canyoning in Montenegro eigenlijk niemand overslaan.

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives