Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Canyoning Medjurijecje

Locatie: Canyon Medjurijecje (tussen Bar en Ulcinj)
Periode: mei - oktober
Lengte: 1,4 km
Hoogteverschil: 150 meter
Tijd in canyon: 4 uur (gemiddeld)

Volgens de gasten van Montenegro Reizen mag Canyoning in Montenegro eigenlijk niemand overslaan. Een onvergetelijk ervaring voor de sportief ingestelde gasten. Voor deze canyon is een goede conditie nodig.

Vanaf Bar is het een klein half uur rijden (circa 18 km) richting de grensovergang Sukobin. Onze begeleiders kunnen ook met u afspreken op een centrale locatie in Bar, zodat je samen naar de canyon rijdt. Geen enkel probleem met Montenegro Reizen.

Canyon Medjurijecje is een uitdagende excursie voor je actieve vakantie in Montenegro. Deze canyon is bijzonder vanwege een tiental (hoge) verticale dalingen, waarbij je d.m.v. touwen en tuigje omlaag gaat. De eerste is meteen raak, de waterval van 29 m hoog! Wie durft? In de zomermaanden juli, augustus en september is zelfs een korte wetsuit voldoende, omdat het water dan 20 graden is.

Montenegro Reizen werkt samen met een organisatie, waarvan de leden ook lid zijn van de nationale reddingsbrigade (bergen etc.), en dus echt kennis van zaken hebben. Zij kennen de canyons in Montenegro als hun broekzak en spreken Engels, maar van deelnemers wordt verwacht dat ze een goede conditie hebben. Voor de uitrusting wordt gezorgd, inclusief schoentjes van neopreen, helm, wetsuit etc. Sommige deelnemers kiezen ervoor om in eigen sportschoenen te gaan. Na de start is er geen weg terug, dan moet de canyon worden doorlopen. Er zijn enkele (vrijwillige) sprongen, die ook kunnen worden vermeden door eromheen te klimmen of doordat de professionele begeleiders de deelnemer helpen met afzakken. Er zijn ook hogere sprongen mogelijk voor de echte dare devils!

Inclusief: professionele begeleiding, complete uitrusting (helm, wetsuit, neopreen schoenen), entree in de canyon, drankje en snack tussendoor, foto's en video van de tocht via een cloudlink (of neem zelf een usb stick mee), eventueel een warme lunch in een leuk lokaal restaurant.

Programma:
10:00 uur verzamelen: omkleden en een briefing / instructies
11:00 uur start met de tocht
15:30 uur einde tocht, terugwandelen, omkleden
16:00 uur einde

Prijs per persoon EUR 100,-

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives