Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Canyoning Krapina

Locatie: Canyon Krapina (circa 8 km van Budva)
Periode: mei - oktober
Lengte: 1,2 km
Tijd in canyon: 2 uur (gemiddeld)

Perfecte canyon voor beginners en gezinnen. Wil je een actieve vakantie in Montenegro, maar ben je geen echte dare devil, dan is deze excursie een goed begin. Voor deze canyon is een gemiddelde conditie nodig.

Vanaf Budva is het een 15 minuten rijden (circa 7 á 8 km). Onze begeleiders kunnen ook met u afspreken op een centrale locatie in Budva, zodat je samen naar de canyon rijdt of u gaat op basis van GPS naar de ingang van de canyon. Goed geregeld via Montenegro Reizen.

Canyon Krapina is een leuke excursie voor het hele gezin. ER zijn een aantal dalingen van 4 tot 7 meter, waar je kunt springen of rustig naar beneden gaat via de touwen. De begeleiding staat altijd voor je klaar. In de zomermaanden juli, augustus en september is zelfs een korte wetsuit voldoende, omdat het water dan een aangename temperatuur heeft.

Montenegro Reizen werkt samen met een organisatie, waarvan de leden ook lid zijn van de nationale reddingsbrigade (bergen etc.), en dus echt kennis van zaken hebben. Zij kennen de canyons in Montenegro als hun broekzak en spreken Engels, maar van deelnemers wordt verwacht dat ze een goede conditie hebben. Voor de uitrusting wordt gezorgd, inclusief schoentjes van neopreen, helm, wetsuit etc. Sommige deelnemers kiezen ervoor om in eigen sportschoenen te gaan. Er zijn enkele (vrijwillige) sprongen, die ook kunnen worden vermeden door eromheen te klimmen of doordat de professionele begeleiders de deelnemer helpen met afzakken. 

Inclusief: professionele begeleiding, complete uitrusting (helm, wetsuit, neopreen schoenen), entree in de canyon, drankje en snack tussendoor, foto's en video van de tocht via een cloudlink (of neem zelf een usb stick mee), eventueel een warme lunch in een leuk lokaal restaurant voor EUR 10,00 per persoon.

Programma:
10:00 uur verzamelen: omkleden en een briefing / instructies
10:30 uur start met de tocht
12:30 uur einde tocht, terugwandelen, omkleden
13:00 uur einde of lunch

Prijs per persoon EUR 80,- (exclusief lunch)

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives