Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Canyoning Skurda

Locatie: Canyon Skurda (bij Kotor in de Baai van Kotor)
Periode: april - oktober
Lengte: 2 km
Hoogteverschil: 300 meter
Tijd in canyon: 3 uur (gemiddeld)

Voor deze excursie in Kotor is een goede conditie nodig.

Onze begeleiders wachten op een centrale locatie in Kotor bij winkelcentrum Kamelija. Alles probleemloos georganiseerd met Montenegro Reizen. De canyon bevindt zich boven de historische oude stad van Kotor. Om bij de ingang te komen wandelen we ongeveer 40 minuten via de oude Habsburgse weg naar boven. 

Canyon Skurda is "verticale canyon". Het te overbruggen hoogteverschil van 300 meter zegt al genoeg! Er zijn circa 20 afdalingen varierend van 4 tot 27 meter! Daarom is de alpnistische uitrusting verplicht, en natuurlijk zorgen wij voor de juiste begeleiding. Vanaf juli is het grootste gedeelte van de canyon al droog.

Montenegro Reizen werkt samen met een organisatie, waarvan de leden ook lid zijn van de nationale reddingsbrigade (bergen etc.), en dus echt kennis van zaken hebben. Zij kennen de canyons in Montenegro als hun broekzak en spreken Engels, maar van deelnemers wordt verwacht dat ze een goede conditie hebben. Voor de uitrusting wordt gezorgd, inclusief schoentjes van neopreen, helm, wetsuit etc. Sommige deelnemers kiezen ervoor om in eigen sportschoenen te gaan. 

Inclusief: professionele begeleiding, complete uitrusting (helm, wetsuit, neopreen schoenen, uitrusting voor alpinisme), entree in de canyon, drankje en snack tussendoor, foto's en video van de tocht via een cloudlink (of neem zelf een usb stick mee), eventueel een warme lunch in een leuk lokaal restaurant.

Programma:
10:00 uur verzamelen: 40 minuten lopen naar de ingang
11:00 uur start met de tocht
14:00 uur einde tocht, terugwandelen, omkleden
14:30 uur einde

Prijs per persoon EUR 100,-

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives