Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Bungalow Petar

Prachtige familie bungalow

De vriendelijke gastheer Petar verhuurt twee prachtige houten huisjes in bungalow/chalet-stijl. De huisjes zijn rustig gelegen aan de lokale weg tussen Savin Kuk en het centrum van Zabljak (1,5 km), en hebben prachtig uitzicht op de berg Durmitor. 
Ze bieden voldoende ruimte tot 5 personen. De moderne faciliteiten en de uitstekende ligging dichtbij alle wonderen van Durmitor zullen je vakantie onvergetelijk maken. 
 

Chalet-stijl, landelijk en centraal gelegen

Details:

houten huisjes
landelijk
bbq faciliteiten
uitzicht op Durmitor
activiteiten

Maak prachtige wandelingen

Maak een prachtige wandeling, of rij een adembenemende panorama route met de auto. Bezoek het "Zwarte meer". Ga met de kabelbaan naar een van de hoogste toppen "Savin kuk" en geniet van een schitterend uitzicht over nationaal park Durmitor. Proef ook van de lokale streekgerechten in de vele restaurantjes. En bekijk de prachtige excursies die je kunt doen, zoals Raften door de Tara canyon (route A of B), dit is een onvergetelijke ervaring. En volgens de gasten van Montenegro Reizen mag Canyoning in Montenegro eigenlijk niemand overslaan.

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives