Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Hotel Palmon Bay and Spa

Klantervaringen

Medewerkers kennen Montenegro goed!

Houkje S. uit Noord Holland over Hotel Conte, over Hotel Palmon Bay and Spa, over Reis op maat reisperiode: mei 2022

Wij zijn behoorlijk tevreden over Montenegro reizen. Er werd telkens snel en duidelijk op onze vragen gereageerd, bij het plannen van onze reis en de geselecteerde hotels waren prima. Het was duidelijk dat de medewerkers Montenegro goed kennen wat een prettig idee is. Ook op vakantie konden we gewoon via mail en app nog vragen stellen die dezelfde dag werden beantwoord. Kortom een prima service!

Tijdens de reis waren ze altijd 24/7 te bereiken

Petra de Jager en Rene van Rossum uit Zaandijk over Guesthouse Zoran, over Hotel Palmon Bay and Spa, over Hotel Polar Star 4* reisperiode: september 2021

Eigenlijk hoef ik niets toe te voegen aan alle positieve berichtjes die te lezen zijn op de site van Novi travel, wij sluiten ons aan bij alles wat er staat. Zowel over het land als over de service van dit reisbureau.
Ook wij hebben de reis, een jaar, moeten verschuiven. Maar Wladimir heeft ons constant goed op de hoogte gehouden van alle verschuivingen en maatregelen, waar we mee te maken kregen ivm met Corona.
Hij gaf ons het gevoel als of wij zijn enige klanten waren. Als je de review leest is dit zeker niet het geval.
Tijdens de reis waren ze altijd 24/7 te bereiken of het nu via henzelf was of via de contact persoon in Montenegro.

Novitravel... bedankt voor de goede zorgen!****

De organisatie was onberispelijk

C. van Burm uit Gent - België over Hotel Palmon Bay and Spa, over Hotel Soa 4*, over Hotel Trebjesa 4* reisperiode: september 2021

De reis naar Montenegro was een topper. Wat een mooi land! We hebben Durmitor en de baai van Kotor bezocht en waren meer dan eens overdonderd door pure schoonheid.
De organisatie door jullie was onberispelijk. Van het onthaal aan de luchthaven tot de allerlaatste minuut van ons verblijf. 
Goede tips, 2 uitstekende hotels, goede wagen, contactpersoon ter plaatse.
Voorts hebben we genoten van de vriendelijkheid van de Montenegrijnen en de grote(!) lekkere maaltijden ter plekke voor heel weinig geld en het heerlijk weer in september. Ook weinig volk in deze periode!
Een reis om niet gauw te vergeten.
Bedankt om ons door het verhaal van Covid te loodsen, de reis was vorig jaar voorzien, maar werd volledig overgezet naar 2021 zonder bijkomende kosten.
We hebben genoten!  Nogmaals hartelijk dank voor deze prachtige trip!

Hotel Palmon Bay was een goede keuze

Familie Jap Tjong uit Den-Haag over Appartement Nina, over Hotel Bianca Resort and Spa 4*, over Hotel Palmon Bay and Spa, over Wijnhuis Drazen, over Reis op maat reisperiode: augustus 2019

We hebben het prima naar ons zin gehad in Montenegro, het is een mooi
land. Hotel Palmon Bay was een goede keuze, erg goed hotel en zeer
vriendelijke personeel, we vonden de Montenegrijnen in het algemeen erg
vriendelijk en gastvrij. De huurauto was goed geregeld en de routes waren duidelijk aangegeven.

We hebben wel een paar puntjes.

1.we moesten erg lang wachten bij aankomst, terwijl we dachten een privé
transfer te hebben geboekt.
2. omdat we 4 dagen  in Zabljak zaten en daar de mooie omgeving verkent
te hebben, was Kolasin een tegenvaller.
Het is volgens ons beter om na Durmitor Kolasin over te slaan en een
ander gebied te bezoeken( grensgebied?)
Het Bianca Resort & Spa is een mooi hotel , alleen halfpension is niet
aan te raden want het avond eten was niet echt bijzonder en in het dorp
kan je goed eten.

Beste familie Jap Tjong,
Bedankt voor deze review. Soms is de transfer privé, en soms wachten we op meer gasten. Dat is duurzamer,
maar lang wachten is niet de bedoeling. Het plaatsje Kolasin is niet heel bijzonder, maar vooral het n.p. Biogradska Gora, met de gloeiende oerbossen,
is weer totaal anders dan Durmitor. Veel mensen vinden het wel mooi om door die machtige bossen te wandelen. In het dorp zijn inderdaad wel een 
paar adresjes waar je goed kunt eten, maar we hebben ook wel eens van klanten vernomen dat ze blij waren met het uitgebreide buffet van Hotel Bianca,
omdat ze de keuze van gerechten in het dorp beperkt vonden. We nemen de tips ter harte!

Montenegro en reisorganisatie Montenegro reizen: een aanrader !!!!

Familie Morrens en vrienden uit Bevel, België over Hotel Palmon Bay and Spa, over Hotel Polar Star 4*, over Montenegro Kust en Bergen Hotel reisperiode: augustus 2019
Wij hebben een zeer fijne vakantie beleefd.
Montenegro is echt een zeer mooi land. De bergen en vergezichten zijn prachtig.
Het hotel “Polar star” is zeer proper, ruime kamers, en heeft een excellente ligging om de uitstappen te doen.
Wij hebben het Zwarte meer bezocht, en het Durmitor nationaal park. Beide waren prachtig van natuur.
We zijn ook gaan raften op de Tara rivier,  dit is zeker een aanrader. Het eten in het hotel is zeer lekker. We zijn ook in het dorp naar restaurant “Oro” geweest. Ook weer een echte aanrader.
Na 4 dagen zijn we afgedaald naar de kust. Het hotel “Palmon Bay” is super. Knap hotel, prima service, mooi zwembad en privé strand. Ook de ligging is excellent.Dineren op het dakterras is ook een echte aanrader.
De wellness in het hotel is ook zeker de moeite, en in de prijs inbegrepen.
Een levendige wandeldijk, met zeer veel restaurantjes , waar je met adembenemend uitzicht heel lekker kan eten, en dit aan super lage prijzen. Dat was ook een leuke ervaring!! Telkens je de rekening kreeg, dachten we : zo goedkoop! Leuk!!
Ook aan de kust wat uitstapjes gedaan , Kotor, klim van 1260 treden naar de oude burcht, de oude stad van de badplaats. Allemaal TOP !
We hebben ook een privé boot gehuurd . Met 6 personen op een boot van 32 personen, dan heb je ruimte. We betaalden 120 euro, voor 3 uur met schipper en die man was ook een prima gids.
Zwemmen in de blauwe grotten is ook een leuke ervaring.
Verder is de reis op zich ook helemaal prima gelopen. Goede vluchten, opvang aan de luchthaven met vervoer naar het autoverhuurbedrijf, en de huurwagens die al klaar stonden en van prima kwaliteit waren. Prima geregeld door Montenegro reizen. Bedankt !!!!
Eén kleine opmerking, de eerste rit, van het autoverhuurbedrijf naar het hotel in de bergen, stond beschreven als een rit van 2 uur 20 minuten. Echter bij vertrek gaf de GPS aan 3uur 30 minuten, en dat was ook effectief zo.  De snelheidslimieten in Montenegro liggen erg laag, en er is veel controle op de snelheid.
Montenegro en reisorganisatie Montenegro reizen: een aanrader !!!!
 
 

Wij zijn vol lof over jullie organisatie

familie van Wetter uit Ronse over Bungalow Zivko, over Hotel Palmon Bay and Spa, over Wijnhuis Cermeniza, over Montenegro Kust en Bergen Hotel, over Montenegro Rondreis Comfort reisperiode: juli 2019

Beste,

 

Wij deden een prachtige nieuwe ontdekking met een reis naar Montenegro.

Wij zijn vol lof over jullie organisatie. Alles was piekfijn geregeld: de verblijven, de huurwagen, de vliegtuigtickets. Bij vragen konden we jullie snel en gemakkelijk bereiken via Whatsapp. Een goed alternatief voor het duurdere telefoneren en SMS’en.

 

Er was een goed wifibereik op de verschillende locaties.

De verblijfplaatsen waren echt naar onze wensen en heel gevarieerd.

 

In Cermeniza zaten we op een rustig plekje met een prachtig uitzicht. De huisjes waren comfortabel ingericht. Het zwembad erbij maakte het compleet.

Het ontbijt vonden we eerder ééntonig. Je had keuze maar elke keuze omvatte eierbereidingen. Misschien wel belangrijk om mee te geven aan toekomstige gasten zodat ze voor zichzelf de keuze kunnen maken om al dan niet een ontbijt te nemen ter plaatse.

We maakten een boottocht op het meer. Ongelooflijk mooie natuur en een niet te missen activiteit. Er is enorm veel aanbod voorzien vanuit Virpazar.

 

Het verblijf Durmitor Bungalovski in Zabljak bij Zivko vonden we super voor ons gezin met twee kinderen van 16 en 18j. Het is niet modern, maar wel charmant met voldoende ruimte om gezellig samen te zitten. Voor gezinnen met kleine kinderen en baby’s zou ik het eerder afraden omdat je een steile trap hebt naar boven. Maar voor ons was het TOP.

Hier was het ontbijt gevarieerd. Kreeg je een keuzeaanbod en er waren ook voorstellen zonder eierbereidingen.

De streek is er buitengewoon prachtig. We deden een jeepsafari met Zivko via de toeristisch route. Je betaalt meer dan als je zelf rijdt, maar je kan in alle rust van het landschap genieten wat je niet zou kunnen als je zelf aan het stuur zit. Sommige wegen zijn erg smal en dan heb je wel een oplettende chauffeur nodig. Bij Zivko hebben we ons nooit op ons ongemak gevoeld. Een goede chauffeur en de natuur adembenemend mooi!

Onze twee kinderen waren enthousiast over het raften op de Tara.

In het centrum heb je keuze aan lekkere en betaalbare restaurantjes. 

 

Herceg Novi was het hoogtepunt van onze reis en een fantastische afsluiter. Het Hotel Palmon Bay was super. Voor ons niets op aan te merken. We hadden geen zeezicht maar het hotel bood genoeg mogelijkheden om van het prachtige zeezicht te genieten via hun prachtige terras op de 5de verdieping en het zwembad aan het water met meer dan voldoende ligstoelen voor alle gasten.

Het ontbijt is in buffetvorm en heel uitgebreid.

De wandelboulevard is heel gezellig, ook ’s avonds is het een levendige buurt.

We deden een boottocht naar de baai van Kotor (ook met Perast en de eilandjes) en ook een daguistap naar Dubrovnik (we stonden wel 2uur stil voor paspoortcontrole aan de grensovergang).

 

We reden 50 min over de rit  vanuit Herceg Novi naar de vlieghaven van Tivat (wel vertrokken om 06u15  ’s morgens omwille van vroege vlucht) en maakten gebruik van de veerboot. Dit verliep heel vlot en hadden geen lange wachttijd. Zo hoef je niet via Kotor om te rijden want daar kan je wel oponthoud hebben.

 

Tivat is een kleine vlieghaven. Door de vroege vlucht hadden we geen ontbijt in het hotel en in de vlieghaven zijn geen broodjes te verkrijgen éénmaal je door de paspoortcontrole bent. Hou hier dus rekening mee om iets vooraf te voorzien als je daar nood aan hebt.

 

Ik kan Montenegro Reizen aanraden aan iedereen die Montegenro wil bezoeken. Zij hebben een goed netwerk in Montenegro waarbij ze je heel goed kunnen helpen als je met een zorg of probleem zou zitten.

 

Niet twijfelen! Doen!

De afwisseling in de landschappen in het kleine Montenegro heeft ons verrast

Nico, Inge, Lies Bert-Geers uit België over Hotel Bianca Resort and Spa 4*, over Hotel Budva, over Hotel Palmon Bay and Spa, over Hotel Polar Star 4*, over Hotel Trebjesa 4*, over Montenegro Kust en Bergen Hotel, over Reis op maat reisperiode: juli, 2019

We hebben een heel mooie reis gehad. De afwisseling in de landschappen in het kleine Montenegro heeft ons verrast: enerzijds de ruwe ongerepte bergen en anderzijds de mooie kustlijn, vooral dan in de baai van Kotor.

Onze heenvlucht had twee uur vertraging, dus het idee van Wladimir om een tussenstop te voorzien in Niksic, bleek goud waard. In Zabljak zouden we die eerste dag niet geraakt zijn.

Rond 22.00u arriveerden we na een lastige (en avontuurlijke) rit (-> een deel van de weg was opengebroken) in hotel Trebjesa, waar we erg vriendelijk ontvangen werden en gelukkig nog konden dineren.

Daags nadien reden we door tot Zabljak. Hotel Polar Star heeft ons erg gecharmeerd: mooie ligging, ontzettend hartelijk personeel en comfortabele kamers. De maaltijden waren hier iets minder. We volgden een aantal van jullie tips: rafting op de Tara en wandeling rond het Black Lake, maar kregen van de dienst voor toerisme ook een tip, die leuk kan zijn voor andere reizigers: neem de stoeltjeslift naar Savin Kuk. In twee etappes kom je zo boven de 2.000 meter en dan kan je verder klimmen tot op de top voor magnifieke vergezichten.

Met de auto reden we ook een stukje van de Durmitor ring. Onweer verhinderde ons verder te rijden, maar bij mooi weer moet dit ook fantastisch zijn.

Onze tweede stop in Kolasin was voor mijn man en mij de beste stop. Wat een zalig hotel is Bianca Resort: smaakvol interieur, gezellig terras en – niet te vergeten – overheerlijke maaltijden. Top dat jullie hier half pension voor ons voorzien hadden! Uiteraard is een bezoek aan Biogradska Gora NP hier een must. Via de parkwachters konden wij een jeepsafari naar een aantal uitzichtpunten maken … echt een aanrader. Nieuw in Kolasin (sinds februari 2019) is het skiresort Kolasin 1600. Wij waren er tijdens het openingsweekend van het zomerseizoen en namen de spiksplinternieuwe stoeltjeslift naar boven. Boven waren we bijna alleen om van de Montenegrijnse bergtoppen te genieten.

Na een weekje in de bergen, verhuisden we naar de kust: onze dochter gaf de voorkeur aan de kustregio. In Budva bleken de geboekte kamers aan de landzijde de eerste nacht niet beschikbaar. We ‘moesten’ dus één nacht in een kamer met zeezicht overnachten en ‘s anderendaags verhuizen. Als tegemoetkoming voor het ongemak (J) kregen we een gratis diner in het hotelrestaurant aangeboden en een heerlijk fruitschaaltje op de kamer. Wij konden ons hier perfect mee verzoenen. Hotel Budva was over de ganse lijn een zeer aangenaam hotel: prima gelegen, vlakbij de oude stad met privéparking, mooie kamers … Budva zelf kon ons veel minder bekoren dan bvb. Herzeg Novi, maar het was wel een prima uitvalsbasis voor o.m. bezoek aan Sveti Stefan, Bar, Kotor en – niet te vergeten – het Skadarmeer. De boottocht die we via jullie boekten, was het zoveelste hoogtepunt van deze reis. We zagen minder vogels dan gehoopt, maar de fantastische landschappen maakten dit zeker goed. Ik zou de tocht met Golden Frog aan iedereen aanraden. Ook goed om weten: aan het publieke strand bij Sveti Stefan heb je een fantastisch uitzicht en betaal je voor twee ligbedden en parasol amper 20 euro (in Budva betaal je gemakkelijk het drievoud). Nog een bijkomende suggestie: Restaurant LIM in Budva (aan het einde van de strandboulevard, weg van de stad): wij aten er 2x, een keer een visschotel voor twee personen en een keer vlees en telkens was het om je vingers bij af te likken.

De laatste drie nachten brachten we door in Hotel Palmon Bay in Igalo (Herceg Novi). Herceg Novi was – als locatie – zeker de leukste plek om te verblijven, met de toffe wandelboulevard en de gezellige oude stad. Het door jullie aangeraden Gradska Kafana was een zalige plek om te dineren!

Hotel Palmon Bay heeft een fantastisch zwembad en privéstrand. Het is wel een groot resort, waardoor bvb. de ontbijtzaal veel weg heeft van een refter, en het receptiepersoneel vonden wij ook allesbehalve vriendelijk. De vele, mooie faciliteiten (spacentrum, loungeterras …) maakten dit ruimschoots goed. De laatste dag van ons verblijf in Herceg Novi deden we een boottocht op de baai van Kotor. Volgens ons de perfecte afsluiter van een mooie en toffe vakantie!

De hele vakantie was perfect georganiseerd, vanaf de luchthaventransfer, tot de huurauto en de hotels … dus alle lof voor Montenegro Reizen. De geselecteerde hotels sloten volledig aan bij onze verwachtingen. We hebben veel gebruik gemaakt van jullie handleiding bij de keuze van uitstappen én van restaurants. Voor een rondreis door dit relatief onbekende land, waren jullie – wat ons betreft – de ideale reispartner! Hartelijk dank!

Ik heb een fijne vakantie achter de rug

Kris Wellens uit Ekeren - Mariaburg over Guesthouse Zoran, over Hotel Palmon Bay and Spa, over Hotel Soa 4*, over Montenegro Kust en Bergen Hotel, over Reis op maat reisperiode: juli 2019

Ik heb een fijne vakantie achter de rug!

Er liep wel wat mis bij Hotel SOA te Zabljak. Bij het onthaal vertelde de manager dat ik voor 4 nachten een boeking had. Ik heb dit niet gecontroleerd en ben na 4 nachten richting Virpazar Gasthuis Zoran gereden. Daar waren ze natuurlijk verbaasd dat ik een dag te vroeg was.

Al bij al was het beter om 5 nachten bij Virpazar door te brengen. Omdat je meer mogelijkheden hebt voor uitstappen. Echter heb ik een nacht extra moeten betalen en moet ik een nacht van Hotel SOA terug krijgen via jullie.

De service en vriendelijkheid van Gasthuis Zoran is enorm positief. Dit is echt fantastisch. Dat in tegenstelling met de koudheid van Palmon Bay in Herceg Novi. Daar was de service ondermaats. Het hotel was mooi en verzorgd. Maar de info aan de balie was verre van vriendelijk en ze deden de moeite zelf niet om iets op te zoeken. Gelukkig heeft iedereen een smartphone om zelf op zoek te gaan naar de nodige informatie.

TIP:

Niet ver van HotelPalmon Bay ligt  het restaurant Konoba “Ilijada”. Een heel romantisch interieur met zeer lekkere verse vismaaltijden en lekkere lokale wijnen. Een aanrader voor visliefhebbers! 

wat een prachtig land met z’n bergen, meren, baaien, dorpjes, vele vergezichten, vriendelijke mensen, heerlijke verse vis etc etc!

Gerrie en Hendrik Jan Davids uit St. Michielsgestel over Hotel Palmon Bay and Spa, over Hotel Soa 4*, over Montenegro Kust en Bergen Hotel, over Montenegro Rondreis Comfort, over Reis op maat reisperiode: september 2018

We zijn net terug van een erg geslaagde trip door Montenegro waar we erg van hebben genoten! Dank voor je snelle hulp hierin bij het boeken want we schakelden erg last minute! Maar wat een prachtig land met z’n bergen, meren, baaien, dorpjes, vele vergezichten, vriendelijke mensen, heerlijke verse vis etc etc!  Alles klopte, we hebben veel van jullie reistips ter harte genomen, de accommodaties waren heel goed en het had de afwisseling die we altijd in zo’n weekje zoeken.
Nogmaals dank en we zullen ons enthousiasme over dit mooie land zeker delen in onze kring en jullie zeker daarbij aanbevelen!

We hebben het al aanbevolen aan onze vrienden

Johan Vandermeulen – Caroline Vansuyt uit Beveren-Leie over Hotel Palmon Bay and Spa reisperiode: juli 2017

We zijn ondertussen al even terug van onze reis naar Palmon Bay/Hercig Novi en hebben ervan genoten. 
Prachtig land, mooie natuur, vriendelijke bevolking, lekker eten,…
Even korte feedback:
Vlucht vlot verlopen zonder vertraging
Transfert h/t goed verlopen, idem overhandiging huurwagen en terug afleveren
Huurwagen: ok (er waren wat beschadigingen aan buitenkant , maar dit hebben we vermeld, vooraleer de huurwagen te gebruiken), een gps was toch handiger geweest ipv kaart en ook airco werkte niet optimaal, maar voor de rest geen problemen
Hotel Palmon Bay (2 dubbels): heel mooi hotel, heel vriendelijk en behulpzaam aan onthaal, lekker ontbijt. Kamers klein, maar net en alle comfort aanwezig. Ook handdoekkenwissel prima. Mooie spa, voldoende bars (Olive bar : mooi uitzicht).  Meestal voldoende ligstoelen aan zwembad/zee. Soms onvoldoende handdoeken, maar duurde meestal niet lang. Mooie ligging aan de baai van Kotor, leuk is de nabijheid van wandelboulevard met vele terrasjes en restaurantjes. Aan de andere kant is inplanting in woonwijk niet optimaal, daar er veel lawaaihinder is. Wij hadden kamers 327 en 328 (aan uiteinde gang en hoekkamer uitkomend op straat en zijstraat voor de kust: dus daar had je smorgens vroeg al veel lawaai van verkeer: oa vuilniskar iedere dag rond 5-6 u, en savonds ook tot na 24 u.
We waren blij dat we hotel in K/O hadden en niet in HP. Dank voor deze tip!
Lekkere keuken: de meeste restaurantjes uitgetest uit uw gids en heel goed bevonden! Redelijke prijzen, lekkere ijsjes. Favoriet: Gradska Kafana: opm: gebouw op foto uit gids is niet meer roze, maar wit geschilderd, mooi terras, ook Konoba Feral, Al posto giusto, Catovica Mlini : prima. Verder ook nog Leut en Rest Olimpij uitgetest en goed bevonden uit Lonely Planet
Oa uitstap Dubrovnik: wel wat vertraging door grenscontrole (2 x) nochtans de zijweg genomen. In de grote parking bij binnenkomen Dubrovnik, konden we blijkbaar niet betalen in euro’s. aan de geldterminal lukte het niet om geld te wisselen met onze creditcard.  Maar dan uiteindelijk toch ergens kunnen wisselen. Op veel plaatsen aanvaarden ze toch geen euro’s, hier dus best aanraden om Kuna’s te wisselen. Voor de rest: prachtige stad, maar heel druk, heel toeristisch.
Baai van Kotor heel mooi, Perast, Kotor, Budva,  Skadar NP, Lovcen, strandjes, …
Ik had gebeld voor de boot Orka vanuit Zelenika, maar was niet meer mogelijk de dagen dat we vroegen, , dan maar de boot : Blaue Grotte van Ristic Dragan geboekt (vertrek vlak aan Palmon Bay), maar deze is wat tegengevallen. Bovendien ben ik daar 50 euro verloren op boot en geen idee hoe , dat was eigenlijk de enige negatieve ervaring op reis.
Afstanden niet te onderschatten (niet in kms maar in reistijd) : Dormitor NP en canyon hebben we bv ter plaatse beslist om niet te doen, daar het als daguitstap toch al ver is.
Dus er is nog genoeg te zien voor een volgende reis! ????
Kortom: heel goeie ervaringen met het land en met Montenegro Reizen als reisorganisatie! Bedankt
We hebben dit dan ook al aanbevolen aan onze vrienden en kennissen.

luieren in luxe

Herceg Novi en hotel Palmon Bay & Spa is een perfecte standplaats voor een zonvakantie in Montenegro, of om dit deel van zuidwest Montenegro te ontdekken. Maar ook Dubrovnik is om de hoek. Het hotel leent zich goed om te luieren...

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives