Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Hotel Bianca Resort and Spa 4*

Hotel Bianca Resort and Spa 4*

Klantervaringen

Een geweldige vakantie in Montenegro en Albanië

M.H. uit Amsterdam over Guesthouse Zoran, over Hotel Bianca Resort and Spa 4*, over Hotel Perla 4*, over Hotel Polar Star 4* reisperiode: september 2021

We hebben een geweldige vakantie gehad in Montenegro en Albanië met een goede mix tussen cultuur en natuur, berg en kust, stad en land.
Hoewel ik zelf ook al een en ander had uitgezocht was ik blij met het reisprogramma van Novi travel waarbij onze reis zodanig was samengesteld dat de tijd efficiënt werd benut maar dat er ook ruimte was voor rust tussendoor.
De bereikbaarheid van Novi travel per whatsapp voor vragen was fijn!

Alles was perfect georganiseerd

Mar en Martine uit Vlaardingen over Hotel Adria, over Hotel Avala Resort and Villas, over Hotel Bianca Resort and Spa 4*, over Hotel Soa 4* reisperiode: september 2021

Wij willen u graag laten weten dat wij een prachtige reis hebben gehad en dat alles perfect was georganiseerd.
Uw medewerker, de heer Momcilo Vukovic, heeft de transfers prima en prettig verzorgd en ook in de hotels was alles volgens afspraak.

Montenegro is een land vol tegenstellingen: fantastische natuur en veel verschillende landschappen maar helaas wordt daar op sommige plaatsen erg onzorgvuldig mee omgegaan :
veel afval zoals plastic maar ook koelkasten en autowrakken langs de weg, krotten naast 4* hotels en nog wel meer zaken die we in NL niet gewend zijn en die ook direct over de grens met Kroatië al veel minder voorkwamen.

Het meest indrukwekkend vonden we de hoeveelheid stenen/rotsen die we gezien hebben tijdens de rit naar en door het Durmitor gebergte, zo desolaat maar daardoor ook bijzonder, de Tara canyon  en het oerbos in het Biogradska gora nationaal park.
Geen genoeg konden we krijgen van het uitzicht op de baai van Kotor op de bochtige weg naar het nationaal park Lovcen.

De meeste mensen waren heel behulpzaam en we konden ons met Engels goed redden.
De tips over uitstapjes die jullie ons hebben gegeven hebben we vrijwel allemaal opgevolgd en waren zeer de moeite waard.

Onze beste ervaringen hadden we met hotel Soa in Zabljak en hotel Adria in Dubrovnik.
Dit zijn ook kleinschaligere hotels en dat kon je merken door een meer persoonlijke en geïnteresseerde houding van het personeel.
Het eten in hotel Soa was ook voortreffelijk.

M.b.t. de coronamaatregelen kunnen we zeggen dat we overal met onze app en in Montenegro met een papieren versie konden volstaan. Ook bij onze terugreis hebben we geen problemen ondervonden.

Een pluim waard

F. Nooijens en K. van Driesum uit Rucphen over Hotel Bianca Resort and Spa 4*, over Hotel Polar Star 4*, over Vista Residence 2 reisperiode: september 2021

Onze vakantie is helaas een paar keer uitgesteld vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Ondanks het uitstellen en de onzekerheid hieromtrent bleef het contact met Montenegro Reizen erg goed.
Ze dachten heel erg met ons mee en voerden moeiteloos wijzigingen door als dat nodig was. Het voorbereidingstraject voor aanvang van de reis was erg goed.
We zijn tot op de laatste minuut op de hoogte gehouden en ook bij aankomst was alles perfect geregeld. Ook tijdens de vakantie was het contact er waar het nodig was en dat hebben we als zeer prettig ervaren. 
Samenvattend: Montenegro Reizen helpt mee, denkt mee en zorgt voor de perfecte basis voor een zorgeloze vakantie. Dat is zeker de vermelding en een pluim waard. Zeker gezien de tegenslagen in de reisbranche het afgelopen jaar.
Mocht er de overweging zijn om naar Montenegro te reizen zou ik dat zeker doen, want het is een prachtig land, maar bovenal raden wij het aan om via Montenegro Reizen te boeken.

Je hele vakantie van A tot Z geregeld

Ans en Ruud uit Almere over Appartementen Casa di Pino, over Hotel Bianca Resort and Spa 4*, over Vista Residence 2 reisperiode: augustus 2021

We hebben enorm genoten van een uitstekend georganiseerde vakantie in Montenegro.
We hadden een Fly drive met drie standplaatsen:Zabljak (Durmitor en Tara Canyon), Kolasin (nabij oerbossen, Nationaal Park Biogradska Gora, en Herceg-Novi (Baai van Kotor)

Op Dubrovnik airport stond zoals beloofd onze chauffeur te wachten. 
Hij bracht ons zeer snel naar Montenegro en zette ons af bij de autoverhuurder. Onze auto stond gereed en we kregen zelfs kosteloos een upgrade.
We hoefden alleen het contract te tekenen en konden op weg naar ons eerste hotel in het noorden.
Het hotel Casa di Pino in Zabljak is zeker 4 sterren waard. Wat een heerlijk verblijf en zo enorm gastvrij. Aanrader!

Het tweede Hotel Bianca Resort & Spa in Kolasin valt tegen. Het is zeker geen 4 sterren hotel. Het hotel heeft zijn beste tijd gehad. Het eten was niet om naar huis te schrijven en heel erg gehorig. 
Het positieve is het wellness zoals het zwembad, sauna etc.

De derde verblijfplaats was SUPER! Vista Residence 2  in Herceg-Novi. Dit zouden we nog eens over willen doen, maar dan voor een langere periode. In 2016 zijn we hier ook geweest, maar dan  in Vista Residence 4.
Het appartement is zeer compleet, schoon en voorzien van alle luxe. En dan het uitzicht, wouw! En een heerlijk zwembad voor de deur.

En dan een oordeel over Montenegro;
- het lijkt op Canada, bergen, bossen en meren, maar dan ook nog een fantastische kustlijn en dat op 2 uur en 20 min. vliegen, heerlijk.
- uitstekend klimaat
- levensonderhoud (bijvoorbeeld uit eten) super goedkoop vergeleken met Nederland.

Zijn er ook nadelen? Ja zeker de meeste chauffeurs in Montenegro kunnen niet auto rijden en nemen de meest waanzinnige risico’s. Niet alleen voor hun zelf, maar ook voor anderen. Dus als je daar zelf voorzichtig bent, dan gaat het goed.

Montenegro reizen is een topper! Je hele vakantie is van A tot Z geregeld. Je hoeft nergens aan te denken. Dan spreek je van een geweldige organisatie! Nogmaals heel veel lof! En dank voor onze onvergetelijke vakantie.

Een zeer mooi land met prachtige uitzichten

Familie Slegers - Bergé uit Heusden-Zolder - België over Guesthouse Zoran, over Hotel Bianca Resort and Spa 4*, over Hotel Soa 4*, over Vista Residence 2 reisperiode: juli 2021

In juli 2021 hebben wij met ons gezin (2 volwassen en 2 kinderen van 11 en 14 jaar) een reis naar Montenegro gemaakt. 
Vanwege corona was de reis in 2020 niet doorgegaan. Montenegro reizen heeft ons altijd goed op de hoogte gehouden over alle maatregelen en de mogelijkheden om al dan niet naar Montenegro te reizen.
Het omboeken van vluchten en accommodaties van 2020 naar 2021 hebben zij probleemloos voor ons gedaan.

Onze reis zelf was fantastisch! Er was voldoende afwisseling voorzien voor de kinderen en onszelf. Actieve wandelingen en tochten als rustigere uitstapjes kwamen aan bod.
Er waren veel mogelijkheden om verschillende soorten excursies te doen. Het hielp natuurlijk ook dat Montengro reizen ons vooraf informatie stuurde over alle bezienswaardigheden en excursies.

Tijdens de rondreis hebben wij 4 standplaatsen bezocht en overnacht in verschillende type accommodaties. Alle accommodaties waren heel verzorgd met ruime kamers en vriendelijke mensen.
Hotel Soa in Zabljak lag op wandelafstand van het centrum en restaurantjes, als van het Nationaal park en Zwarte meer. Van hieruit zijn we ook gaan raften en hebben we een tocht met ATV’s gemaakt. 
Het hotel Bianca in Kolasin was ook heel verzorgd en de kamer was ruim genoeg voor ons vieren. Het eten vonden we wat minder (buffet was beetje chaotisch en druk) maar dat is onze persoonlijke mening.
Guesthouse Zoran in Virpazar was heel rustig gelegen en had 2 ruime studio’s voor ons voorzien. De eigenaars waren heel vriendelijk en hebben ons ook geholpen om een bootexcursie op het Skadarmeer te maken. Dit vonden onze kinderen één van de hoogtepunten van de reis.
In Herceg Novi tot slot, hebben we verbleven in een appartement van Vista Residence met een fantastisch panoramisch uitzicht op de zee (Baai van Kotor). Het appartement was heel ruim met alle voorzieningen, zelfs een wasmachine.

Voor ons was de reis een ideale combinatie van natuur (met bergen, bossen en meren) en cultuur (stadjes) en zee. Montenegro bleek een zeer mooi land met prachtige uitzichten, zonder de drukte van veel toeristen. Na een eerste week met excursies en wandelingen hebben we de reis afgesloten aan de kust met nog enkele rustigere dagjes in de zon.
 

Wij bevelen jullie zeker aan

anoniem uit Beveren-Waas, BE over Hotel Avala Resort and Villas, over Hotel Bianca Resort and Spa 4*, over Montenegro Exclusive Week reisperiode: juli 2019

Hartelijk dank voor onze prachtige reis die we in juli dankzij jullie mochten beleven.
Wat een bijzonder mooi land, ik geraakte niet uitgekeken op de bergen.
Mooie, gezellige hotels in een prachtig kader, lekker eten en
fantastische kamers.
De vooraf geboekte excursies waren werkelijk fantastisch geregeld!
Tijdens de rafting in Zabljak zagen we wel maar enen beer, nml onze
sterk afgetrainde, gespierde en uiterst aangename roeier,
'mister katapult', die volgens ons één van de leukst jobs ter wereld heeft.
Ook een dikke pluim voor de enthousiaste mensen van de boottocht op het Skadarmeer...heerlijk!
Wij bevelen jullie hier in België zeker aan bij geïnteresseerde vrienden
en kennissen.

Uw buro heeft alles uitstekend georganiseerd

anoniem uit Amsterdam over Hotel Avala Resort and Villas, over Hotel Bianca Resort and Spa 4*, over Hotel Soa 4*, over Montenegro Rondreis Exclusive reisperiode: oktober 2019

We zijn terug en het was in 1 woord geweldig!!
We hadden alle dagen prachtig weer, de hotels waren goed, de huurauto gaf geen problemen en alles liep volgens plan. Uw buro heeft alles uitstekend georganiseerd, complimenten.
Hoogtepunten: Bovenaan Durmitor NP! dat was geweldig met het zwarte meer en de Durmitor Ring die we hebben gereden was supermooi. Ook de herfsttinten in Biogradska Gora waren prachtig. Aan de kust ook alles prima. Budva en Kotor zijn sfeervol en wat toeristischer dan het binnenland. En het prijspeil is overal ook vriendelijk.
Minpunten zijn er ook: de wegen zijn grotendeels erbarmelijk en de rijstijl der mensen mogelijk nog slechter, dit heeft meerdere malen tot gevaarlijke situaties geleid. Ook de bewegwijzering zou wat beter kunnen. Verder werden we niet vrolijk van de zwerfhonden/katten op straat (al werd daar dan wel weer goed voor gezorgd) en het vele zwerfvuil, daar valt nog wel winst te boeken     

Maar dat alles heeft geen invloed op ons eindoordeel. Een prachtig land met aardige mensen en uitstekend als je eens wat anders wilt zien dan de gangbare landen.
 

Onze reis is goed verlopen

Brigit en Johan uit Lubbeek, BE over Hotel Avala Resort and Villas, over Hotel Bianca Resort and Spa 4*, over Montenegro Exclusive Week reisperiode: oktober 2019

Beste, onze reis naar Montenegro is goed verlopen, de organisatie was prima.
De 2 verblijven (Kolasin en Budva) waren zeker dik in orde.
Het land zelf is mooi, wel veel contrasten zoals bijvoorbeeld vervallen dorpen, moderne hotels, sjieke auto’s, rijke buurten, arme wijken,…
In Kolasin is er mooie natuur maar omdat er wegwijzers voor de wandelaars ontbreken is het erg moeilijk je weg te vinden in die mooie natuur.
In Budva is er duidelijk meer geïnvesteerd in toerisme met grote hotels, veel kraampjes, veel restaurants, bars,…
Het weer was wat wisselvallig maar over het algemeen goed tot zelfs zeer warm. Wel was duidelijk merkbaar dat het toeristisch seizoen eindigde.

P.S.  de overstaptijd tijdens de terugreis in Wenen was erg krap omdat er opnieuw veiligheidscontroles gedaan werden en we zeer ver moesten stappen (lopen!) naar de gate om ons vliegtuig naar Brussel te halen.

Hotel Palmon Bay was een goede keuze

Familie Jap Tjong uit Den-Haag over Appartement Nina, over Hotel Bianca Resort and Spa 4*, over Hotel Palmon Bay and Spa, over Wijnhuis Drazen, over Reis op maat reisperiode: augustus 2019

We hebben het prima naar ons zin gehad in Montenegro, het is een mooi
land. Hotel Palmon Bay was een goede keuze, erg goed hotel en zeer
vriendelijke personeel, we vonden de Montenegrijnen in het algemeen erg
vriendelijk en gastvrij. De huurauto was goed geregeld en de routes waren duidelijk aangegeven.

We hebben wel een paar puntjes.

1.we moesten erg lang wachten bij aankomst, terwijl we dachten een privé
transfer te hebben geboekt.
2. omdat we 4 dagen  in Zabljak zaten en daar de mooie omgeving verkent
te hebben, was Kolasin een tegenvaller.
Het is volgens ons beter om na Durmitor Kolasin over te slaan en een
ander gebied te bezoeken( grensgebied?)
Het Bianca Resort & Spa is een mooi hotel , alleen halfpension is niet
aan te raden want het avond eten was niet echt bijzonder en in het dorp
kan je goed eten.

Beste familie Jap Tjong,
Bedankt voor deze review. Soms is de transfer privé, en soms wachten we op meer gasten. Dat is duurzamer,
maar lang wachten is niet de bedoeling. Het plaatsje Kolasin is niet heel bijzonder, maar vooral het n.p. Biogradska Gora, met de gloeiende oerbossen,
is weer totaal anders dan Durmitor. Veel mensen vinden het wel mooi om door die machtige bossen te wandelen. In het dorp zijn inderdaad wel een 
paar adresjes waar je goed kunt eten, maar we hebben ook wel eens van klanten vernomen dat ze blij waren met het uitgebreide buffet van Hotel Bianca,
omdat ze de keuze van gerechten in het dorp beperkt vonden. We nemen de tips ter harte!

Een prachtig land en vriendelijke mensen

Karin en Dirk Vermeiren-Jacobs uit Wommelgem, BE over Hotel Bianca Resort and Spa 4*, over Hotel Perla 4*, over Hotel Polar Star 4* reisperiode: augustus 2019

Wij ontdekten Montenegroreizen op het vakantiesalon in Antwerpen.

Door de enthousiaste uitleg over het ons nog onbekende land, besloten wij een reis van een veertiental dagen naar Montenegro te boeken.

Het was een prettige kennismaking met een prachtig land en vriendelijke mensen.
Ook organisatorisch werd alles tot in de puntjes verzorgd van het verschaffen van verdere informatie en het afhandelen van de boeking tot en met de ontvangst in Dubrovnik en de verplaatsing naar Montenegro.

Alles verliep steeds vlotjes.

Wij hebben genoten van de rust en de fantastisch mooie natuur.

Reisorganisatie Montenegro is zeker aan te bevelen.

Bezoek nationaal park Biogradska gora

Een uitstekende plek voor je vakantie. Op nog geen 20 minuten rijden van nationaal park Biogradska gora en van het Biogradsko meer (een van de laatste oerbossen van Europa). In het centrum van Kolasin is een klein streekmuseum en voor de liefhebber een kleine botanische tuin. Maak prachtige bergwandelingen, of een jeepsafari door de bergen van Bjelasica naar een boeren katun (zomerverblijf van herders) en proef van lokale huisgemaakte streekgerechten. 

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives