Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Klantervaringen

De hotels en de uitstapjes zijn prachtig.

Familie Schoenmakers uit Ravels (BE) reisperiode: juli 2018

Alles is vlekkeloos verlopen . De hotels en de uitstapjes zijn prachtig . Een absolute aanrader. 

Het land is heel divers en we hebben genoten van alles wat Montenegro te bieden heeft.

Familie van der Wijst uit Schaik reisperiode: augustus 2018

Wij, gezin met 2 kinderen van 12 en 10 jaar, hebben afgelopen zomer 2 weken door Montenegro gereisd. Aansluitend 3 dagen citytrip Dubrovnik. De vlucht, accommodaties en de huurauto was helemaal goed en compleet geregeld door Montenegro Reizen. Erg fijn ook dat we tijdens ons verblijf nog met onze vragen bij ze terecht konden
Het land is heel divers en we hebben genoten van alles wat Montenegro te bieden heeft. Gastvrijheid, overweldigende natuur en heerlijk, lokaal (veel en puur) eten. 

Montenegro is niet alleen een prachtig land, er valt ook heel wat te beleven!

Familie van Dooren uit Kobbegem (BE) reisperiode: augustus 2018

De accommodaties waren allemaal in orde en het appartement Vista Résidence nabij Herceg-Novi is echt een aanrader.

Onze vakantie hebben we ter plaatse zelf ingevuld. Zo hebben we met onze dochter van net geen 10 jaar het volgende allemaal kunnen doen op die 10 dagen in Montenegro: Tara-brug boven de canyon, zipline/death ride, rafting op de Tara-rivier gecombineerd met jeepsafari, paardrijden bij zonsondergang op de prairies van Zabljak (geen ervaring vereist), bedevaartsoord Ostrog met klooster in de rots, Porto Montenegro (in Tivat) met de luxejachten, oude stad Kotor, boottocht naar de blauwe grot, parasailing (met ons 3 tegelijk!) in de baai van Budva, jet boat, boottocht op het Skadarmeer, wijn geproefd in wijnhuis Cermeniza waar we de laatste 2 dagen verbleven.

Kortom, Montenegro is niet alleen een prachtig land, er valt ook heel wat te beleven!

Zeker een aanrader

Eric van Oyen uit Helchteren reisperiode: juni 2018

De reis was leuk en goed georganiseerd, goede service en ook een mooi land zowel het noordelijke als het zuidelijke gedeelte. Het enige wat niet zo schitterend was het weer vooral in het noordelijke gedeelte. Zeker een aanrader.

Zowel het land als Novi Travel hebben onze verwachtingen overtroffen

Wilma en Willem Remmé uit Hoofddorp reisperiode: juni 2018

Beste Novi Travel,

Wij hebben inderdaad een onvergetelijke vakantie gehad in Montenegro. Zowel het land als Novi Travel hebben onze verwachtingen overtroffen. Wij hadden een goede vlucht, de huurauto stond voor ons klaar, bij terugkeer ’s morgens vroeg stond de chauffeur al op ons te wachten en werden wij weer keurig naar het vliegveld gebracht. Ook de hotels waren geweldig. In Budva lag het hotel heel gunstig met betrekking tot strand, uitgaan e.d., In Zabljak was het hotel goed met een prima keuken alleen de (directe) omgeving viel wat tegen (’s avonds nets te doen) wel waren de parken en de kloof adembenemend en tenslotte het hotel in Herceg Novi kreeg van ons een 10+. Perfecte ligging, prachtig hotel, prachtige kamer en ga maar door. En tenslotte het land: na vakanties te hebben gehad in Kroatië, in Slovenië en in Macedonië was dit het vierde voormalige deel van Joegoslavië dat wij bezochten. En opnieuw niets anders dan positieve ervaringen. Prachtige natuur, heerlijke stranden, leuke dorpjes en vriendelijke mensen en . . . . heerlijk eten. Voor ons staat het wel vast; wij bezoeken Montenegro zeker nog eens

Bij nationaal park Durmitor hebben wij onze ogen uitgekeken bij het Zwarte Meer, bij de Tara kloof en omgeving.

Ingrid en Eric uit Bennekom reisperiode: augustus 2018

Wij zijn van 18 augustus tot 30 augustus in het prachtige Montenegro geweest. Vanaf het moment van aankomst op vliegveld Dubrovnik liep alles prima. 

De organisatie vanuit Montenegroreizen was perfect (er stond iemand op het vliegveld ons op te wachten, de autohuur was prima, de hotels en appartement waren op de hoogte van onze komst om maar eens wat te noemen). Kortom, alles klopte. 

De eerste dagen verbleven wij in hotel Soa in Zabljak. Een prima hotel, met up-to-date kamer en vriendelijk personeel. In deze omgeving hebben wij onze ogen uitgekeken bij het Zwarte Meer, de kloof bij Tara en Durmitor Park. Na 3 dagen vertrokken wij naar hotel Bianca Spa Resort in Kolasin. Een heel mooi, goed hotel met heel veel hout als inrichting. In deze omgeving hebben wij met name Biogradska Park bekeken. Een zeer mooi park, prachtige natuur met oerbossen en fantastische wandelmogelijkheden. De laatste 6 dagen verbleven wij in een appartementencomplex, Vista Residence in Herceg-Novi!! Het was even zoeken om het te vinden (waar leidt deze hobbel-en-bobbelweg ons naar toe..). Eenmaal aangekomen ben je dat vergeten en sta je op je zeer ruime balkon met een werkelijk adembenemend uitzicht over de Baai van Kotor. Ongelooflijk, zo mooi. En het appartement zelf: erg mooi, ruim en modern ingericht Dit vergeten we nooit meer en hier komen we zeker eens terug! 

Bij het weggaan van het appartement: even flink gas geven (enorm stijl), hopen dat er niet een auto naar beneden komt.

Bij nationaal park Skadarmeer zijn teveel prachtige plekken en plaatsen om te bezoeken. Hier hebben we ook de 3,5 durende boottocht over het Skadarmeer gedaan. Een belevenis! Ook hier: bij Montenegroreizen alvast geboekt en alles liep gesmeerd. Ook de plaats Kotor is zeker het bezoeken waard (wel behoorlijk druk). 

Is er dan niks te noemen wat "wat minder is": ja de rijstijl van de gemiddelde Montenegrijn: ja, ze denken echt dat ze om een bocht kunnen kijken en zijn ongeduldig (toeteren en seinen naar je als je niet gauw de vrachtwagen voor je inhaalt). Dat het vaak misgaat blijkt wel uit de tientallen monumentjes en bossen bloemen die we langs de weg gezien hebben.

Daarnaast: er zijn geen snelwegen. Ga je de weg op, houd er dan rekening mee dat de gemiddelde reistijd lang is. 

Kortom, een prachtig land! Wij gaan zeker nog eens terug. Alle lof voor Montenegroreizen voor de organisatie van onze reis.

Een vakantie waar we met liefde aan terug denken

Ivo en Rina uit Made reisperiode: augustus 2018

Wij hebben inderdaad een heerlijke vakantie gehad. Alles heel goed geregeld en goed georganiseerd.

We zijn begonnen in Zabljak bij de familie Bojana. Bijzonder om bij mensen in huis te zijn maar ik vond het erg sober. Wel schoon en netjes. De natuur is prachtig,  gewandeld rond the Black Lake,  Raften op de Tara rivier en de ZIPP line. Super. Het was erg regenachtig , dus dat was jammer maar zelfs op zondag regelde jullie voor ons een vervroegd vertrek naar Virpazar . Daar scheen de zon!!! De ontvangst daar en het verblijf bij Gasthuis Zoran was onvergetelijk. Wat een lieve vriendelijke, gezellige  mensen. We hebben daar heerlijke dagen gehad. Met Zoran naar de watervallen gewandeld , een boottocht gemaakt over het meer van Skadar.  Virpazar an sich vond ik tegen vallen . Zo jammer dat de bevolking niet beter hun best doet om er echt een mooi dorpje van te maken. Maar 20 minuten rijden en je zit op het strand . Heerlijk.!!

En toen de klapper Vista Residence , wat een uitzicht op de baai ,zwembadje ,heerlijk bed . Genoten van Herceg Novi , Kotor, Dubrovnik, wat een mooie stad.

 

Nadelen : auto rijden door de bergen . De bewoners hebben allemaal een kruisje in hun auto hangen , wat ze hard nodig hebben . Inhalen !!!! Wij zorgden altijd voor het donker weer terug te zijn bij het appartement. Ook weer heel bijzonder koeien en geiten die soms oversteken en zelfs paarden.

Kortom een vakantie waar we met liefde aan terug denken . Bedankt Montenegro reizen .

Goede tips en adviezen, een reis op maat gemaakt en alles was top geregeld.

T.L. uit Amsterdam reisperiode: mei 2018

Goede tips en adviezen, een reis op maat gemaakt en alles was top geregeld. Een aanrader voor iedereen die Montenegro wil bezoeken. 
Bedankt.

 

Alles was perfect op elkaar afgestemd

Scott uit De Zilk reisperiode: september 2018

ik wil jullie hartelijk bedanken voor het organiseren van onze reis. Alles was perfect op elkaar afgestemd en elke organisatie was er van op de hoogte dat wij kwamen. Van het huren van de auto tot aan het hotel er was niets op aan te merken. We kregen zelfs een extra grote kamer bij een appartement omdat zij jullie goed kennen. Erg fijn!

Ook de kust was prachtig. Het appartement in Herceg Novi was de “Max”. Ongelooflijk uitzicht op de baai, zeer ruim en net.

Fam. Bogaert-Dekeyser uit Nederzwalm (BE) reisperiode: augustus 2018

We hebben idd genoten van onze vakantie.

Eerst en vooral een pluim voor de organisatie.
Het was de eerste maal dat we met jullie organisatie onze vakantie geboekt hebben en alles is mooi verlopen.
Op de luchthaven in Dubrovnik werden we aan de terminal mooi opgewacht door zen collega die ons naar Montenegro bracht waar we de huurauto konden oppikken. 

Een klein incidentje met de gevraagde upgrade van de huurauto (een Astra sport i.p.v. Skoda rapid)  hebben jullie professioneel opgelost door de upgrade terug te betalen.

De rafting op de Tara is idd een aanrader. Zeker te doen met kids 
De zuiverheid van het gletsjer water is ongezien. 
Onze zoon kon zijn hart ophalen door op een 2tal plaatsen samen met de begeleiders van de rotsen te springen. Cool ... en zo was ook de temp van het water. ????

Jammer dat onze geplande hiking tocht in het Durmitor gebergte wegens de regen niet kon doorgaan maar ook hier alle lof voor jullie organisatie.
We hebben het inschrijvingsgeld volledig teruggestort gekregen.

Zowel in Zabljak als in het Biogradska Gora NP hebben we hebben we mooie wandelingen gemaakt en zo genoten van de schitterende natuur. 

Ook de kust was prachtig. Het appartement in Herceg Novi was de “Max”.
Ongelooflijk uitzicht op de baai, zeer ruim en net. 

Montenegro is een mooi land met een prachtige natuur.
Het enige, maar daar kunnen jullie als organisatie weinig aan doen, is het zwerfvuil dat je op verschillende plaatsen (ook het strand) tegenkomt.
Dat is jammer maar heeft waarschijnlijk met de maturiteit van de Montenegrijnen te maken. De infrastructuur kan op verschillende plaatsen nog een upgrade gebruiken. 

De kust is in volle expansie, het toerisme trekt duidelijk aan ... dus wie Montenegro nog wil ontdekken vooraleer de grote volkstoeloop zich naar ginds op gang trekt doet het beter nu i.p.v. binnen 5jaar ????

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives