Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Klantervaringen

De grootste aanrader is op bezoek gaan bij oma (baba) Jovanka

J. Bols uit Bols reisperiode: september 2018

Wij hebben een prachtige reis beleefd in een prachtig land!
Alle accomodaties waren tip top in orde en de transfers heel goed geregeld!
We hebben onze 10 dagen in Montenegro goed kunnen vullen met activiteiten maar toch ook nog rust gevonden in de mooie locaties van de verblijven.
Het raften door de canyons van de Tara rivier was een mooie en leuke ervaring, een must do in Montenegro.
De grootste aanrader is op bezoek gaan bij oma (baba) Jovanka, heel lekker zelfgemaakt eten en drinken, een mooie wandeling en een goede babbel met de gastvrije zonen van baba Jovanka, een top dag!

Wij zijn heel tevreden over onze reis met Montenegroreizen.nl.

Dries uit Lichtervelde reisperiode: september 2018

Wij zijn heel tevreden over onze reis met Montenegroreizen.nl.
Alles was duidelijk en goed geregeld.
Ook de ondersteuning via Whatsapp is een plus.
Wij hebben het meest genoten van Vista Residence.
Heel mooi appartement en super zicht op de baai van Kotor.
Voor herhaling vatbaar!

We gaan zeker nog een keer terug!

Rene en Jozina uit Almkerk reisperiode: september 2018

We hebben een prima vakantie gehad in Montenegro.
Deze heeft geheel aan onze verwachtingen voldaan.
Er is vooraf een duidelijke en heldere communicatie geweest.
Tijdens onze vakantie hadden we nog wat vragen die duidelijk en snel beantwoord werden door jullie.

Onze reis was een echte aanrader

RvH uit Kalken (BE) reisperiode: juli 2018

Onze reis was een echte aanrader, goede hotels, mooi land en huurauto was perfect in orde!!!

We hebben genoten van onze reis naar het mooie Montenegro.

Stefaan en Birgit Monbailliu - Vercruysse uit Varsenare (BE) reisperiode: september 2018

We hebben genoten van onze reis naar het mooie Montenegro.We verbleven 2 weken in het prachtige Vista Residence (unieke ligging met een ongelofelijk zicht) Het appartement zelf was top,alles aanwezig en heel proper. De verwelkoming verliep heel vlot en aangenaam. Wanneer je verblijft in Montenegro is het noodzakelijk een wagen te hebben,wij hebben een wagen gehuurd via Montenegro reizen en werden persoonlijk in de luchthaven afgehaald, alle formaliteiten verliepen heel vlot.
Wij kunnen iedereen Montenegro reizen aanraden ,vooral hun heel persoonlijke aanpak en vlotte reacties. Al onze vragen werden eerlijk en correct beantwoord.
Wij waren in september op reis en het verkeer verliep er heel vlot,tijdens de zomer kan dit blijkbaar soms een probleem zijn. We hebben er ons in het verkeer nooit onveilig gevoeld, er rijden er evenveel gekken rond als in België. Hou wel rekening met de soms super smalle wegen maar doorgaans zijn het tweevaksbanen.

Wij hoopten dat het net zo mooi zou zijn als de foto's die we op internet zagen en dat was het zeker en meer!

Peter en Merel uit Geldrop reisperiode: juli 2018

Wij hebben enorm genoten van onze reis naar Montenegro. Wij hoopten dat het net zo mooi zou zijn als de foto's die we op internet zagen en dat was het zeker en meer! 

Montenegro reizen heeft ons daarbij enorm geholpen omdat we zelf de reis niet geboekt kregen omdat het of te lastig of veel te duur werd. Het was heerlijk om op vakantie te gaan waar alles geregeld was en ook van goede kwaliteit was. Er stond beide keren iemand ons op te wachten voor de huurauto en ook de accommodaties waren prima en vriendelijke mensen! Geen massale hotels maar rustige appartementen die toch dichtbij bezienswaardigheden liggen.

Het enige wat we de volgende keer anders zouden doen is maar een paar dagen aan de kust ipv een hele week. De kust in Montenegro is, als je een zandstrand verwacht, anders en drukker. Wij zouden dan langer in het Noorden blijven omdat het daar prachtig is. Maar nu hebben we een reden om nog eens terug te gaan en dan zullen we zeker weer gebruik maken van jullie service!

We hebben genoten van het land en de zeer vriendelijke mensen.

Marieke Fleskens uit Volkel reisperiode: juli 2018

Wij hebben een super reis gehad. Prima verzorgd en heel goed voorbereid door jullie.
We hebben genoten van het land en de zeer vriendelijke mensen.
De locaties, van hutje, guesthouse tot appartement waren heel schoon en luxe. Het heeft ons echt verrast.
Met name bij Zoran was het heel gezellig en maakten wij ook echt kennis mat de Montenegrijn.

Montenegro heeft een prachtige en diverse natuur en een vriendelijke bevolking.

Wij zijn deze zomer twee weken op vakantie geweest naar Montenegro met Montenegro Reizen. Dit is ons erg goed bevallen! Montenegro heeft een prachtige en diverse natuur en een vriendelijke bevolking. Het land is uitstekend te bereizen met de auto, de wegen zijn heel gemakkelijk te volgen. Onze ervaringen met Montenegro Reizen zijn ook erg positief, de medewerkers zijn vriendelijk, reageren snel en doen hun best om te zoeken naar een goede oplossing voor al je wensen. Kortom, een aanrader als je het leuk vindt om een keer op vakantie te gaan naar een alternatieve bestemming die alles te bieden heeft voor een bijzondere en gevarieerde vakantie!

Al met al een prima geregelde vakantie in een prachtig land

In juni hebben wij een rondreis door Montenegro gemaakt. We verbleven bij Nationaal park Durmitor, nabij nationaal park Biogradska Gora, bij het Skadarmeer en in Herceg Novi in de baai van Kotor. De door Novi Travel verstrekte informatie over de mogelijke accommodaties en excursiemogelijkheden was uitgebreid. De transfer vanaf vliegveld Dubrovnik naar het autoverhuurbedrijf over de grens in Montenegro en v.v. was uitstekend geregeld. De accommodaties waren netjes, goed gelegen en
met name Vista Residence in Herceg Novi is een toplocatie. Zeer aan te bevelen.
Ook de via Novi Travel geboekte excursie voor een rondvaart op het Skadarmeer is
een aanrader. Prachtige boot en zeer professionele gids. Al met al een prima
geregelde vakantie in een prachtig land.

We hebben een mooie reis achter de rug

Jan, Leen, Seppe en Filo uit Affligem (BE) reisperiode: augustus 2018

We hebben een mooie reis achter de rug.
Afwisselend, zowel bergen als zee. Het hotel in de bergen was zeker in orde. Grote kamers, vriendelijk personeel.
Het toerisme is nog in volle ontwikkeling maar dat heeft ook zijn charmes. En zorgt voor leuke verhalen. Appartement Vista Residence in Herceg-Novi aan zee heeft een schitterend uitzicht!
Het is zeer ruim en erg proper. Alle materiaal/apparaten voor handen. Een aanrader!
Aan zee zijn verschillende activiteiten mogelijk voor zowel ouders als kinderen.
De zwembaden aan het appartement worden goed onderhouden.
Jullie hadden alles goed georganiseerd, het contact via mail verliep zeer vlot. Hartelijk dank.

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives