Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Klantervaringen

Montenegro en reisorganisatie Montenegro reizen: een aanrader !!!!

Familie Morrens en vrienden uit Bevel, België over: Hotel Palmon Bay and Spa, over: Hotel Polar Star 4*, over: Montenegro Kust en Bergen Hotel reisperiode: augustus 2019
Wij hebben een zeer fijne vakantie beleefd.
Montenegro is echt een zeer mooi land. De bergen en vergezichten zijn prachtig.
Het hotel “Polar star” is zeer proper, ruime kamers, en heeft een excellente ligging om de uitstappen te doen.
Wij hebben het Zwarte meer bezocht, en het Durmitor nationaal park. Beide waren prachtig van natuur.
We zijn ook gaan raften op de Tara rivier,  dit is zeker een aanrader. Het eten in het hotel is zeer lekker. We zijn ook in het dorp naar restaurant “Oro” geweest. Ook weer een echte aanrader.
Na 4 dagen zijn we afgedaald naar de kust. Het hotel “Palmon Bay” is super. Knap hotel, prima service, mooi zwembad en privé strand. Ook de ligging is excellent.Dineren op het dakterras is ook een echte aanrader.
De wellness in het hotel is ook zeker de moeite, en in de prijs inbegrepen.
Een levendige wandeldijk, met zeer veel restaurantjes , waar je met adembenemend uitzicht heel lekker kan eten, en dit aan super lage prijzen. Dat was ook een leuke ervaring!! Telkens je de rekening kreeg, dachten we : zo goedkoop! Leuk!!
Ook aan de kust wat uitstapjes gedaan , Kotor, klim van 1260 treden naar de oude burcht, de oude stad van de badplaats. Allemaal TOP !
We hebben ook een privé boot gehuurd . Met 6 personen op een boot van 32 personen, dan heb je ruimte. We betaalden 120 euro, voor 3 uur met schipper en die man was ook een prima gids.
Zwemmen in de blauwe grotten is ook een leuke ervaring.
Verder is de reis op zich ook helemaal prima gelopen. Goede vluchten, opvang aan de luchthaven met vervoer naar het autoverhuurbedrijf, en de huurwagens die al klaar stonden en van prima kwaliteit waren. Prima geregeld door Montenegro reizen. Bedankt !!!!
Eén kleine opmerking, de eerste rit, van het autoverhuurbedrijf naar het hotel in de bergen, stond beschreven als een rit van 2 uur 20 minuten. Echter bij vertrek gaf de GPS aan 3uur 30 minuten, en dat was ook effectief zo.  De snelheidslimieten in Montenegro liggen erg laag, en er is veel controle op de snelheid.
Montenegro en reisorganisatie Montenegro reizen: een aanrader !!!!
 
 

Alles was prima geregeld en de overnachtingen waren ook super.

Familie Keijzer uit Amersfoort over: Bungalow Zivko, over: Guesthouse Tanja 3*, over: Landhuis Zabes, over: Vista Residence 4*, over: Montenegro Rondreis Comfort, over: Reis op maat reisperiode: augustus 2019

Wij hebben een heerlijke vakantie in Montenegro gehad.

Montenegro is een mooi land met een prachtige natuur en fantastische uitzichten.

Alles was prima geregeld en de overnachtingen  waren ook super.

Vooral het appartement met uitzicht op de baai van Kotor.

De eigenaren waren ook vriendelijk en probeerde je het echt naar je zin te maken.

We zouden zeker nog een keer van jullie diensten gebruik  maken.

Dank jullie wel voor de mooie vakantie.

De combinatie van het binnenland met de kust was de juiste manier om Montenegro te verkennen.

Groeten, familie Van den Bleeken - Celen uit Hove, België over: Hotel Avala Resort and Villas, over: Hotel Bianca Resort and Spa 4*, over: Montenegro Exclusive Week reisperiode: augustus 2019
We zijn zeer tevreden over onze reis in Montenegro. De combinatie van het binnenland met de kust was de juiste manier om Montenegro te verkennen. Ook de verblijfsperiode van 4 dagen in de bergen en 8 dagen aan de kust was een goede keuze. Prachtig weer, magnifieke zichten en goed eten met vriendelijke bediening aan betaalbare prijzen. We hadden ook het gevoel telkens in de beste hotels te verblijven. 
 
Zeker een aanrader.

De organisatie was zeer goed

Familie Ramaekers uit Opglabbeek over: Hotel Bianca Resort and Spa 4*, over: Hotel Soa 4*, over: Vista Residence 4*, over: Montenegro Rondreis Exclusive Vista Residence reisperiode: augustus 2019

Het is een zeer leuke vakantie geweest. De organisatie was zeer goed, alles volgens schema en afspraak. De rondreis die we gemaakt hebben was een mooie mix tussen activiteiten, ontspanning, cultuur, natuur.

Montenegro is een mooi land.

Aan de kust is het wel zeer druk en het was ook zeer warm. Wellicht is juni of september een nog betere periode voor een bezoek.

Misschien enkel een opmerkinkje over het hotel in Kolasin, dat is zeker mooi en goed, zwembad ook top, maar er was erg veel lawaai, vooral ’s avonds en ’s nachts. Misschien hadden we de pech dat er verschillende busssen met sporters en kinderen aanwezig waren. Voor ons had dat iets kleinschaliger gemogen.

Het Vista appartement in Herceg Novi was wel fantastisch.

Hartelijk dank voor de geleverde diensten!

Een land om zeker nog eens terug te komen

Peggy Kraakman uit Haarlem over: Appartement Nina, over: Hotel Grifone Lux 4*, over: Hotel Trebjesa 4*, over: Wijnhuis Cermeniza, over: Montenegro Rondreis Comfort, over: Reis op maat reisperiode: augustus 2019
Wat een prachtig land is Montenegro! We hebben echt genoten.
Alles was goed geregeld en fijn dat er tussentijds contact mogelijk was.
We hebben in prima accomodaties geslapen en vooral de wijnboerderij in Virpazar was een pareltje.
Een land om zeker nog eens terug te komen.

wij hebben een onvergetelijke reis achter de rug.

Jan Speltincx - Heidi de Meyer uit Wuustwezel, België over: Bungalow Petar, over: Vista Residence 4*, over: Montenegro Kust en Bergen Comfort reisperiode: augustus 2019

We hebben met onze 3 dochters een onvergetelijke reis achter de rug. We hebben met volle teugen genoten van het prachtige uitzicht en verblijf op vista Residence, de boottocht met Ivana op het Skadarmeer, de hiking met de zonen van baba Jovanka, de rondvaart naar Lüstica met  Pero (een liefhebber van Bob Dylan… . Ook kwamen wij onverwachts een dorpsgenoot tegen, die regelmatig in Montenegro komt. Hij gaf ons goede tips en motiveerde ons om terug te komen. 

Het land is betoverend mooi

Sandra en Paul Bekkers uit Tilburg over: Bungalow Zivko, over: Vista Residence 4*, over: Wijnhuis Cermeniza, over: Montenegro Rondreis Comfort, over: Reis op maat reisperiode: juli 2019
Hartelijk dank voor het regelen van onze vakantie in Montenegro. Allereerst wil ik even zeggen dat ik het land betoverend mooi vind. Zowel ik als mijn man hebben genoten van alle mooie natuur in het land en de verassende plekjes die er zijn. Alles was door jullie perfect geregeld en zels mijn last minute vraag om een boottocht te regelen op het Skadarmeer werd nog voor ons geregeld (op woensdag geappt vanuit Montenegro en donderdag zaten wij bij de Golden Frog in de boot). De accomodaties waren allemaal anders maar fijn. 
 

Het was een top vakantie

Familie van der Heijden uit Venray over: Appartement Bojana, over: Budva Panorama, over: Vakantiehuis Vuk, over: Wijnhuis Pejanovic, over: Montenegro Rondreis Comfort, over: Reis op maat reisperiode: augustus 2019

Het was een top vakantie!

Enorm bedankt voor deze geweldige trip.

Erg mooi en divers land

Peter Wendy Annelien en Marie Wuyts-Everaert uit Aartselaar over: Bungalow Zivko, over: Guesthouse Tanja 3*, over: Guesthouse Zoran, over: Hotel Grifone Lux 4*, over: Montenegro Rondreis Comfort, over: Reis op maat reisperiode: juli 2019
Wij hadden een hele mooie en intense reis in Montenegro.
  • Erg mooi en divers land (bergen, bossen, meren, zon, zee, strand, historische stadjes, prachtige natuur)
  • Hele leuke logementen in onze 4 tussenstops (Zablak, Kolasin, Virpazar en Herceg Novi)
  • Alle praktische zaken waren perfect geregeld (transfers luchthaven Dubrovnik, huurauto, logementen)
Montenegro als land en Montenegro Reizen als organisatie zouden wij zeker aanraden.

Wij hebben een heel mooie reis met uw organisatie gemaakt en zijn heel tevreden.

Ann uit Neerpelt, België over: Appartement Nina, over: Landhuis Zabes, over: Vista Residence 4*, over: Montenegro Rondreis Comfort, over: Reis op maat reisperiode: juli 2019

Wij hebben een heel mooie reis met uw organisatie gemaakt en zijn heel tevreden.
enkel bij aankomst was de chauffeur niet aanwezig en hebben we 1,5u moeten wachten, na telefonisch contact hebben jullie dit correct gemeld.

De accomodaties waren in orde, het sanitair in het wijndomein was minder maar werd overgecompenseerd door de vriendelijkheid van de gastvrouw, kokkin en vooral de vader van de gastvrouw. 
Miras d oro was mooi, aanrader is ook hun restaurant en vriendelijke gastheer. Rafting in Zabljak is prachtig en we hadden een prachtig uitzicht over de Tara brug op het terras tijdens de lunch.

De boottocht op het Skadarmeer was een geweldige tip in virpazar. Nadien heerlijke verse vis gegeten in klein restaurant juist voor brug rechts, op aanraden van gids. Geen restaurant wat je zelf zou uitkiezen, eenvoudig maar zeer lekker en prachtig uitzicht op meer. Aanrader.

Ook boot orka was heel leuk in Herceg-Novi (Baai van Kotor) . 4 Dolfijnen gezien op weg naar de Blauwe grot.
Op de terugweg van dubrovnik gestopt in Cavtat, leuke havenstad.
Porto Montenegro is het nieuwe Monaco met immense yachten.

Kortom we hebben genoten, ook jullie handleiding was prima met degelijke tips, waarvoor dank.

Voor ons eerste keer dat we reis niet zelf georganiseerd hebben, maar zeker voor herhaling vatbaar.

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives