Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Reis op maat

Klantervaringen

echt ontzorgd tijdens corona

Loraine en Johan uit Noord Holland over Appartement Nina, over Vista Residence 4*, over Reis op maat, over Baai van Kotor, over Durmitor, over Groepsreis op maat, over Herceg Novi, over Zabljak reisperiode: augustus 2020

Wij  (gezin van 4 met 2 zonen van 14 en 17) hebben echt veen waanzinnige vakantie gehad. Novi Travel heeft voor ons echt een reis op maat kunnen maken waarin we het prachtige Montenegro hebben leren kennen. Het land heeft eigelijk alles en binnen een prettige reisafstand, bergen, meren, bossen, strand en dat heeft Novi Travel in onze reis mooi in elkaar over laten lopen. De accommodaties waren, zeer ruim, schoon en gastvrij. We werden overal vriendelijk ontvangen en was bovenverwachting qua accommodaties. Er waren veel mogelijkheden om mooie excursies te maken en Wladimir heeft voor ons hierin een mooie selectie kunnen maken. Canyoning, raften wandeling door de bergen, prachtige natuurparken. Wij hebben een top vakantie gehad en Wladimir heeft ons echt ontzorgd omdat er door de corona situatie nog wat onzekerheden waren of en hoe het reizen mogelijk was. Ik kan Novi Travel aan iedereen aanbevelen die een vakantie wil maken naar Montenegro, je krijgt goed advies en ze stellen een mooi op maat pakket samen voor een onvergetelijke vakantie.

 

Zeker voor herhaling vatbaar

Nicole Neerman uit Nevele, BE over Hotel Conte, over Reis op maat reisperiode: oktober 2019

Wij hebben enorm genoten van het Hotel Conte. Prachtig gelegen, Direct aan het water.
Het ontbijt was echt subliem. Perast is ook een heerlijk plaatsje. Een enkel nadeel van het hotel was dat het zwembad zo een driehonderd meter verder lag.
Ook de service van Montenegro reizen was heel goed. Vliegtickets werden doorgestuurd, zodat ik ze alleen nog moest afprinten.
Zeker voor herhaling vatbaar.
 

Alles was super goed geregeld

John en Margo van Bommel Donker uit Eerbeek over Montenegro Rondreis Exclusive, over Reis op maat reisperiode: oktober 2019

Alles was super goed geregeld, waaronder:
- de transfer van/naar het vliegveld.
- de huurauto die klaar stond voor vertrek. (dus geen gedoe bij het autoverhuurbedrijf)
- drie keurige hotels op schitterende locaties, met een heerlijk 26 graden Celsius
   in half oktober. (maar dit heb je natuurlijk niet altijd voor het zeggen)
- goede reis -en activiteiten informatie.
- ondanks onze late boeking was dit alles toch tot in het kleinste detail uitgewerkt.
Mogelijk nog een kleine tip,
voor een rondvaart op Lake Skadar is het makkelijker om van te voren te reserveren.
Hartelijk dank voor het bezoek aan het mooie Montenegro wat door jullie tot een succes 
is gebracht.
 

Wij zullen weer via jullie boeken

Bas en Deborah uit Burgh-Haamstede over Reis op maat reisperiode: september 2019

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Montenegro is een prachtig land. Prachtige natuur, aardige mensen, heerlijk eten.
Het was allemaal goed geregeld via jullie. De transfer was goed, de accomodatie was mooi. De serviceverlening ook half verwege de vakantie was prettig.
We zouden bij terugkeer naar Montenegro weer via jullie boeken. 
 

Hotel Palmon Bay was een goede keuze

Familie Jap Tjong uit Den-Haag over Appartement Nina, over Hotel Bianca Resort and Spa 4*, over Hotel Palmon Bay and Spa, over Wijnhuis Drazen, over Reis op maat reisperiode: augustus 2019

We hebben het prima naar ons zin gehad in Montenegro, het is een mooi
land. Hotel Palmon Bay was een goede keuze, erg goed hotel en zeer
vriendelijke personeel, we vonden de Montenegrijnen in het algemeen erg
vriendelijk en gastvrij. De huurauto was goed geregeld en de routes waren duidelijk aangegeven.

We hebben wel een paar puntjes.

1.we moesten erg lang wachten bij aankomst, terwijl we dachten een privé
transfer te hebben geboekt.
2. omdat we 4 dagen  in Zabljak zaten en daar de mooie omgeving verkent
te hebben, was Kolasin een tegenvaller.
Het is volgens ons beter om na Durmitor Kolasin over te slaan en een
ander gebied te bezoeken( grensgebied?)
Het Bianca Resort & Spa is een mooi hotel , alleen halfpension is niet
aan te raden want het avond eten was niet echt bijzonder en in het dorp
kan je goed eten.

Beste familie Jap Tjong,
Bedankt voor deze review. Soms is de transfer privé, en soms wachten we op meer gasten. Dat is duurzamer,
maar lang wachten is niet de bedoeling. Het plaatsje Kolasin is niet heel bijzonder, maar vooral het n.p. Biogradska Gora, met de gloeiende oerbossen,
is weer totaal anders dan Durmitor. Veel mensen vinden het wel mooi om door die machtige bossen te wandelen. In het dorp zijn inderdaad wel een 
paar adresjes waar je goed kunt eten, maar we hebben ook wel eens van klanten vernomen dat ze blij waren met het uitgebreide buffet van Hotel Bianca,
omdat ze de keuze van gerechten in het dorp beperkt vonden. We nemen de tips ter harte!

Wij zullen uw reisbureau zeker aanraden

Wim en Ira Goosen uit Rijssen, NL over Hotel Perla 4*, over Reis op maat reisperiode: september 2019
Vorige week donderdag zijn wij teruggekomen van een heerlijke vakantie in Montenegro.
Wat een prachtig land, we waren daar en zijn nog steeds heel erg enthousiast over het land, de mensen, het klimaat, het eten, kortom over alles.
Heel hartelijk dank voor de organisatie, het was perfect geregeld allemaal. Onze welgemeende complimenten.
We gaan zeer zeker nog eens daar naartoe en zullen het land en uw reisbureau zeker aanraden.

Op bezoek bij Montenegro reizen

Michel en Jose Verhaar, Henk en Jenny Roeleveld uit Leidschendam over Appartement Nina, over Guesthouse Tanja 3*, over Guesthouse Zoran, over Hotel Trebjesa 4*, over Vista Residence 4*, over Montenegro Rondreis Comfort, over Reis op maat reisperiode: augustus 2019

In januari 2019 zijn we na een telefonische afspraak op bezoek gegaan bij het kantoor van Montenegro-reizen in Castricum. We werden daar goed en uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden. Afspraken werden gemaakt en een offerte zou weldra volgen. De offerte voldeed aan de gemaakte afspraken werd door ons goed bevonden, zodat we in augustus op bezoek konden in Montenegro.

Op de luchthaven werden we afgehaald en reden in een ruime personenwagen met z’n vieren en onze bagage naar Herceg Novi. Daar stond de huurauto, een Renault Grande Scenic, voor ons klaar. Onderweg bezochten we het prachtig gelegen klooster Ostrog. Een fijne en interessante ervaring. Vervolgens door naar hotel Trebjesa, een prima verblijf waar we die avond gedineerd hebben. De volgende morgen reisden we verder naar onze tweede bestemming, appartement Miras Oro in Zabljak. Een mooi en ruim appartement met een goede uitrusting. De omgeving is overweldigend: Raften, hangen aan de Zipline, mooie natuur en de geweldige Tara kloof met zijn imposante brug.

Na drie dagen door naar Kolasin, alwaar we onze intrek namen bij Guesthouse Tanja. Iedere ochtend stond er voor ons een heerlijk ontbijt klaar. Onze complimenten voor de zorg die daaraan besteed werd. Ontvangst was erg hartelijk en wanneer we om informatie vroegen, kregen we uitgebreid antwoord.  Na het afscheid nemen gingen we op weg naar Virpazar aan de rand van het Skadar meer. Hier hadden wij de beschikking over een ruim goed en gezellig ingericht appartement. En iedere ochtend een keuzeontbijt op het terras. We hebben tevens twee keer van de gelegenheid gebruik gemaakt om een eenvoudig, maar goed diner te gebruiken. De boottocht op het Skadarmeer, met daarbij een bezoek aan een hooggelegen klooster onder begeleiding van een goed Engels sprekende gids is ons  enorm goed bevallen. Er bleek zelfs gelegenheid om tijdens de boottocht een duik in het Skadar meer te maken. Dat was heerlijk verfrissend.  

Ons laatste verblijf zou in Herceg Novi zijn, bij Appartement Vista Residence 4*.  Een appartement hoger gelegen dan het stadje zelf. We waren nieuwsgierig gemaakt door dit gegeven en bovendien waren de van te voren geziene foto’s veelbelovend. Eenmaal aangekomen bij het appartement werden we door de beheerder opgewacht, die ons naar de bovenste etage bracht om ons appartement te laten zien. En dat overtrof onze stoutste verwachtingen. Een enorme oppervlakte met een zeer luxe inrichting. Grote keuken van alle gemakken voorzien, twee toiletten, twee maal een badkamer, ieder stel een fantastische slaapkamer en dat het balkon! Het bleek een groot terras te zijn met ligbedden, ligstoelen en een tafel met vier stoelen om buiten te kunnen ontbijten. En dan het uitzicht over de baai van Kotor! Geweldig schouwspel met zeilboten, jachten en voorbijglijdende cruiseschepen. We hebben er enorm van genoten. En of dat nog niet genoeg was, er bevonden zich ook nog twee zwembaden met ligbedden.

We hebben aan het strand gebruik kunnen maken parasol en bedjes. Hebben in het stadje zelf heerlijk over de boulevard gewandeld, op terrasjes gezeten en aan het water smakelijk gegeten. Buiten de deur eten en drinken is naar ons begrip niet duur en de kwaliteit is goed. De bediening vriendelijk en ontvangst is gastvrij. Het uitstapjes naar Kotor was zeer de moeite waard. Oude, smalle straatjes met allerhande nering.

Aan het eind van ons verblijf werden we op afgesproken tijd bij het appartement opgehaald voor de transfer naar de luchthaven van Dubrovnik. We kijken terug op een zeer geslaagde vakantie in Montenegro, mede dankzij de inbreng van Wladimir Meijer en zijn bureau Montenegro-reizen, waarvoor onze welgemeende dank.

Montenegro is een aanrader om te bezoeken met prachtige natuur en cultuur.

Je moet er minstens een keer in je leven geweest zijn.

Het werd één van de mooiste reizen die we ooit maakten

Marc en Christiana, Stefaan en Marleen uit Anzegem, België over Guesthouse Zoran, over Hotel Perla 4*, over Hotel Polar Star 4*, over Montenegro Rondreis Comfort, over Reis op maat reisperiode: september 2019
Het werd één van de mooiste reizen die we ooit maakten: Montenegro is een schitterend land
met een sublieme natuur en vele mooie steden.
De drie verblijfplaatsen waren zeer goed.
Montenegro reizen heeft ons een prachtig programma aangeboden, waarvoor hartelijk dank.
Als het enigszins mogelijk is zullen we zeker nog op jullie diensten beroep doen.

Alles was prima geregeld en de overnachtingen waren ook super.

Familie Keijzer uit Amersfoort over Bungalow Zivko, over Guesthouse Tanja 3*, over Landhuis Zabes, over Vista Residence 4*, over Montenegro Rondreis Comfort, over Reis op maat reisperiode: augustus 2019

Wij hebben een heerlijke vakantie in Montenegro gehad.

Montenegro is een mooi land met een prachtige natuur en fantastische uitzichten.

Alles was prima geregeld en de overnachtingen  waren ook super.

Vooral het appartement met uitzicht op de baai van Kotor.

De eigenaren waren ook vriendelijk en probeerde je het echt naar je zin te maken.

We zouden zeker nog een keer van jullie diensten gebruik  maken.

Dank jullie wel voor de mooie vakantie.

Een land om zeker nog eens terug te komen

Peggy Kraakman uit Haarlem over Appartement Nina, over Hotel Grifone Lux 4*, over Hotel Trebjesa 4*, over Wijnhuis Cermeniza, over Montenegro Rondreis Comfort, over Reis op maat reisperiode: augustus 2019
Wat een prachtig land is Montenegro! We hebben echt genoten.
Alles was goed geregeld en fijn dat er tussentijds contact mogelijk was.
We hebben in prima accomodaties geslapen en vooral de wijnboerderij in Virpazar was een pareltje.
Een land om zeker nog eens terug te komen.

Montenegro 2015

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives