Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Montenegro voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Montenegro Reizen met ANVR en SGR

Bungalow Lena

Klantervaringen

zeer fijn reisbureau

Jeroen en Mariska uit Noord Brabant over Appartement Tops, over Bokeska Noc Garni Hotel, over Bungalow Lena, over Guesthouse Zoran reisperiode: september 2022

Wij hebben Montenegro Reizen als een zeer fijn reisbureau ervaren. Met name ons contact met Vladimir heeft ons uiteindelijk doen besluiten de reis te boeken. Door zijn enthousiasme  en bevlogenheid kregen wij alleen maar meer zin om dit mooie land te gaan ontdekken. Tijdens de voorbereidingen maar ook zelfs tijdens de reis waren ze altijd bereikbaar en behulpzaam. Dit gaf ons een zeer prettig en rustgevend gevoel. We kijken dan ook terug op een mooie reis waarin we op aangeven van Montenegro reizen de mooiste dingen hebben gezien in de 17 dagen die we in het land zijn geweest. We zouden ook zeker familie en vrienden aanreden met Montenegro reizen  hun reis te plannen bij een bezoek aan dit mooie land.

Gr. Jeroen & Mariska 

twee vakanties in één

Albert en Els uit Friesland over Bungalow Lena, over Bungalow Petar, over Guesthouse Zoran, over Vista Residence 2 reisperiode: eind september 2022

Allereerst dank voor het organiseren van deze prachtige reis. Montenegro heeft onze hooggespannen verwachtingen in alle opzichten waar gemaakt. De veelzijdigheid van het land en de schitterende natuur hebben een overweldigende indruk gemaakt. Juist de combinatie van het alpine klimaat in het binnenland en de mediterrane sfeer aan de kust zorgen ervoor dat je in 15 dagen eigenlijk twee vakanties hebt. Alles was perfect geregeld, van de voorbereidende documentatie, de transfer van en naar het vliegveld, tot de hartelijke ontvangst in de sfeervolle onderkomens, die allen heerlijk rustig gelegen waren. Een speciaal woord van dank voor de heer Vukovic. Hij was altijd bereikbaar en heeft niet alleen ons, maar ook andere reizigers met raad en daad bijgestaan op de momenten dat daar behoefte aan was. Voor iedereen die dit, nog niet door massatoerisme ontdekte land wil bezoeken de tip om dit niet al te lang uit te stellen.

Beste Albert en Els, bedankt voor de complimenten en we hebben het met plezier gedaan! Het voor- en naseizoen zijn inderdaad prachtige maanden om Montenegro in alle rust te ontdekken. Misschien tot een volgende keer in Montenegro of op een van onze andere bestemmingen. Albanie zal u ook positief verrassen.

Een onvergetelijke reis

Robert en Sandra uit Castricum over Bungalow Lena, over Vista Residence 2, over Montenegro Kust en Bergen Comfort, over Montenegro Rondreis Comfort, over Reis op maat, over Baai van Kotor, over Biogradska Gora, over Herceg Novi, over Kolasin, over Kotor, over Lovcen, over Orjen gebergte, over Perast, over Skadar meer, over Virpazar en Rijeka Crnojevica, over Zabljak reisperiode: augustus 2022

Een onvergetelijke reis met alleen maar hoogtepunten!

Wij zijn afgelopen zomer vier weken met een huurauto door Montenegro en Albanie getrokken. We dachten al het moois in Europa wel een beetje gezien te hebben maar mijn god, wat een prachtige reis is dit geworden! Niet geremd door enige kennis van beide landen (uiteraard wel goed ingelezen) zijn we het avontuur aangegaan en werkelijk waar geen enkele dag werden we teleurgesteld! Wladimir en zijn team hebben er echt iets fantastisch van gemaakt: Heerlijke overnachtingen, schitterende trips van A naar B en uitmuntende tips voor restaurants en bezienswaardigheden (op locatie maar ook zeker onderweg). Beide landen hebben hun eigen charmes en identiteit maar voor allebei geldt dat de mensen, de natuur, de geschiedenis, het eten en de prijzen absoluut redenen voor ons zijn om echt nog een keertje terug te keren. Als ik toch iets negatiefs moet noemen, de locatie Shkoder vonden wij niet heel bijzonder maar dat zal ongetwijfeld persoonlijk zijn.

Daarnaast wil ik in het bijzonder Wladimir even noemen (en bedanken) voor zijn tomeloze inzet en hulp (via Whatsapp) om er voor ons écht iets bijzonders van te maken, iets wat gelukt is!

We willen graag nog een keer Bosnië, Kosovo en Noord-Macedonië aandoen. Daarvoor bellen we eerst bij albaniereizen.nl (onderdeel van Novi Travel) aan!

Kolasin en n.p. Biogradska Gora - oerbos

Lena ligt in een mooie groene omgeving op 5 km van het kleine centrum van Kolasin, met een leuk pleintje, waaraan restaurantjes zijn, winkeltjes en een kleine versmarkt. In het stadsparkje komen de Montenegrijnen graag bij elkaar. Kolasin zelf is een prima uitvalsbasis voor de omgeving van het oerbos en nationaal park Biogradska Gora, Komovi bergen en Bjelasica... Maar ook de Mrtvica canyon.

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Op welke plaats hoeveel nachten? Wat is er te zien en te doen? Wij weten het ! Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives